eşimin bayan kankası

Ya nasıl sinir oldum. Eşiniz hoşlandığını anlamasına rağmen konuşmaya devam etmiş. Kankalık boyutu bu değil. Mesafe koyarsın. Sert bi tepki verirsin eğer hoşlandıgını anlarsan. Bu ne yahu. Sen de gördüğünü çat diye demişsin. Az takip etsene. Bu adamın söylediğine nasıl inanıyorsun. Görüşmüyorum deyip görüşmüş gece geç vakit ne konuşmuşlar ya? Takipte kalın.

Evli bir erkrk bi kadinla ister evli ister bekar olsun asla bir kadinla boyle samimi olmamali. Gecenin birinde ne konusabilir bir erkek bir kadinla. Bunun elle tutulur hic bir yani olamaz.bu ne yirtiklik yaa inanamiyorm. Ne oluyorsa hep bu kanka ayagina oluyor. Sen de cok olgunlukla karsilamissin. Ben yakardim ortaligi kocami da o kadin musvettesini de mafederdim. Cok sinirlendim yaaa.

Konusurlen sakin hakaret etme o da sana ederse kavga etmek zorunda kalirim jimse benim esime hqkqret edemez o umrumda degil demisti

Konu sahibi aldatıldığında bosanacaksan eşinden facebook mesajlarını geri yüklemesini iste. Bakalım ne yapacak, muhtemelen olmaz, öyle bişey yok, sen bana güvenmiyor musun diyecek.

Yok aldatıldığın halde boşanmaya niyetin yoksa hiç kurcalama bu konuyu. Kapat üstünü gitsin.

Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
Hele hele lafa bak ya oldu ilgi göstermeyek Sevgiyi gostermedin mi hemen aldatmaya meyilli olsunlar ben bu laftan sonra bile onun ağzına ederim

O kadın da aldatılmış ama evli adamlar canımlı konuşuyor tarzı öyleymiş yerim onun tarzını evli adam dan hoşlanmak ne dir

Eşinize de gelirse oda çok hatalı en büyük hata ondan mesafesini koruyamamış gece birlerinde konuşmak nedir allahım yarabbim ya

Esimi cok tehdit ettim okula gidop ikinizi de rezil ederim dedim ama kizin vicdanina oynadim bakalim ne olacak

4 gece uzunca evli erkekle bir kadınla ne konuşması? Burda kadın erkek konuşamaz değil konu. Ayrıntıları iyice okuyun

Valla konusmalarinin icerigi ne olursa olsun benim icin bu anlattiginiz bir aldatma turudur, haa derecesi kisiden kisiye degisir kimisi icin cinsel aldatma kadar vahim kimisi icin o kadarda onemli degil olabilir ama bunu siz ancak karar verirsiniz.
Kocaniz sizden gizli bu kizla evde olmadigi gecelerde saatlerce konusmus ve bunu sizden gizlemis, konusmanin icerigi ne olursa olsun adam karisini arayip bu kadar sohbet ediyormu ? bu paylastigi seyleri neden karisiyla paylasmiyor ? bu kadinla gece konusmalarindan flortmeslerden bildigin zevk aliyor, ve yaptiginin yanlis bir tarafi olmasaydi bu sohbetleri gunduz vakti halka acik yerlerde bir bardak kahve ile de yapabilirlerdi.
Kocanizi gozlemleye devam edin tabiki ama bana kalirsa iliskinizde bir problem var, bebeginiz oldugunu soylemissiniz kocaniz klasik bir erkek tuzagina dusmus karim hamile-dogurdu-lohusa kucuk bebek var benle ilgilenmiyor ilgiye ihtiyacim vardi halihazirda da o kiz vardi benle yakindan ilgilenen....
Bence biraz bu konuya da kafa yorun.. Kocanizin neden boyle birsey olmasina izin verdigi de onemli bir konu cunku, bugun konusma yarin fiziksel aldatmaya kadar gidebilir bu durum konusun ve kocanizla sorunlarinizi cozun derim.

Esime dedim sen raydan cikmistin ben seni dogru yola soktum senin yapamadigini ben yaptim dedim ben biseu yapmazdim asla aldatmazdim seni diyo

ortada tuhaf bısey var... esın sana gelıp kızın bana ılgısı var dıyor ama sehır dısında sanah aksam kızla 1 saat boyunca telefonda konusuyor oyle mı ? sence de burda bır tuhaflık yok mu? evlı cocuklu adamın neymıs bu boyle bır saat boyunca yaptıgı okul muhabbetı? bence esıne de cok guvenme.. aynısın sen yapsan dusuncesı ne olur acaba ? bana pek kocan masum gelmedı kusura bakma canım ama kızın bu sırnasıklıgından memnun kalmıs kı hem sen suphelenme dıye sana soylemıs hem de knusmaya devam etmıs... aldatma denılen sey sadece cınsellık degıldır...

Sayginlik ve toplumdaki yeri cok onemli onun için beni sevmese de sirf hundan yapmazdi bisey gibi geliyor ama ilgiden hoslandigi kesin

senin adına üzüldüm. hem kocan seni başka kadınla aldatmış, hemde kocanı o kadından kurtarmaya çalışıyorsun.
e peki yarın ne olacak. ya sen herşeyi bildiğin için daha rahat takılacaklar ya da kocan başka bir kadına saracak.
bazen affetmemek gerekiyor bence.

Kizi fysindrn sildim beni silmissiniz haklisiniz dedi esim de iki gun sonra dondurdi neymis okulda diger arkadaslari onunneden sildin diye suphelenmesinler

Sayginlik ve toplumdaki yeri cok onemli onun için beni sevmese de sirf hundan yapmazdi bisey gibi geliyor ama ilgiden hoslandigi kesin

esın o mal kızın ılgısınden fazla hoslanmıs bellı... bence olay su sen suphelenıgın ıcın sana haklıydın kızın ılgısı var dıyor ma ben yuz vermıyom dıyor kı senın guvenını arkaına alıyor ama gorusmeye de konusmaya da devam... ortada bırseyler var tatlım... kocanı boslama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…