Eşimin bebek istemesi

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
103
31
Merhaba arkadaşlar.
23 yaşında 1 yıllık evliyim.İlk yılımız biraz zor geçti.Eş durumdan tayinim olmadı ben 400 km uzaktaydım bu da bizi biraz yıprattı.Başlarda çok kavga etsekte çok şükür 3-4 aydır baya iyiyiz hatta tartısmıyoruz bile. Şimdi eşimin olduğu yere tayinim çıktı geldim artık . Eşim öncelerde 3-4 yıl cocuk istemiyorum desede.1 aydır cocuk diye sayıklıyor resmen . Ben kararsızım size danısmak istiyorum gerçketen bebek yapmaya hazır olmak diye bişey varmı yoksa bu kazanılan bişey mi ? çocukları cok severim ama hadi yapayım da büyüteyim diye bi düşüncem olmadı hiç. maddi gelirimiz iyi çok şükür o konuda bi sıkıntı yok. Ama bilmiyorum ne yapmam gerek . Sorum şu ki gerçekten isteyene kadar beklemeli miyim yoksa o annelik içgüdüsü zamanla mı kazanılıyor ?

yani bence annelik onunla büyümek demek onunla anlıyorsun zamanla alışıyorsun bu fikre bu güzel duyguyu tüm herkese yaşatsın rabbim ha deyincede çocuk olmuyor tabi buda bir gerçek.Ancak yaşınız küçük gibi geldi bana sanki birazdaha şöyle eşiniz ile zaman geçirmeniz iyi olur hem yeni kavuşmuşken :)

bence bir yılınızı tamamlayın, sonra düşünün (tabi ayrı kaldığınız süre sayılmaz)

Sen bir yıllık değil daha yeni evli sayılırsın :) biraz birlikte olmanin başbaşa olmanın tadını çıkarsaniza :)

Benim kayınvaldemde 3 5 yıl bebk yapmam pıhtılaşmadan dolayı yasak olsada şimdiden istemey başladı sanki kndi bakcak dahaa 11 aylık evliyim yaşım 20 yani . ama istemiyorum bi 2 3 yıl en az eşim 3 yıl sonra olur artk diyo ama ben cdden 3 yıl sonrada düşünmüyorum . Bence braz daha beklemelisin . Kaçıyor mu çocuk elbet olur nasipse

Ben böyle konulari anlamiyorum ya
bu senin esinle olan iletisimine guvenine bagli yani hazir olup olmadiginizi en iyi siz bilirsiniz
Biz yada ben ne desem bos

Back
X