Eşimin bebek sorunumuza Çözümü...

Birsey hissediyomusun hala yoksa kocani seviyomusun? Eger onu seviyosan hala kaderin degisebilir belki.. ne demisler.. bi kadini mutlu etmezsen, mutlu ederlerken izlersin
Kocamı seviyorum öncekine hiçbişey hissetmiyorum.Eşimle şu sıkıntıyı bir çözsek sanki herşey rayına oturacak

Ona ciddiyetini göstermek için illa boşanmam gerekmiyor.
Gidicem yeni biriyle tanısam olaylarını düşünmen çok saçma.
Yerinde olsam sakince karşısına oturup derim ki;
Biliyorum sen bu duyguyu tattın ama benim evlilikten beklentim çocuk.
Yaşım geçiyor ve ben anne olmayi senin sacma nazin yuzunden kaybetmek istemiyorum.
Yumurtalarımı dondurmaya karar verdim.
Böylelikle çocuk için ne sana ne de hic kimseye yalvarmamayı seçiyorum.
Çocuk bir mucize ve ben bu yüzden senden izin çıkmasını değil de aynı heyecanı paylaşmak isterdim.
Gerçekten benim düşüncelerime saygı duyan biriyle yoluma devam etmek istiyorum.
Keşke sen beni anlasaydın saygı duysaydın ama yok olmuyorsa yolumu ayırmaya karar verdim.
Aynı duygulari benimle paylaşacak birini bulursam, doldurduğum yumurtalarımı kullanacağım.

Bunu aynen derim ve kararlı olduğumu çok iyi belli ederim.
Boşanma hazırlığı yapar gibi, konuşmam etmem, gereksiz muhabbete girmem.

Kusura bakma ama eğer sözünden dönmezse aynen bu dediklerimi de yaparım.

Bence konu burda senin bebek istemen eşinin istememesi değil.
Resmen seninle dalga geçiyor adam
Yok çocuğu döversin şöyle böyle.
Senin anne olmayı hak ettiğin veya haketmediğinin kararını verecek kişi o değil.
Böyle konuşmak onun ne haddine
Çok iğrendim eşinden.
Önerilerin çok mantıklı,eline sağlık.
Biliyor musun o kadar kırıldım ki bugün duyduklarıma,dayak yemiş gibiyim

Aboww az sakin ol bu kadar yaziyi okumaya usendim masallah dokturmussun.. bu kadar agresiflik valla kalbe zarar bacim etme eyleme..

bi insan omru ne kadarki 50 yasinda hamile kalsa bu kadin cocugun kac yasini gorur sence? Kader kaza kismet olum yasliya gence herkese tabii ama ne demek istedigimi umarim anladin bu sefer.

Belki kadin hemen hamile kalacak istediklerinde ne gerek var o kadar hormon kullanmaya? Suan istedigine baslasalar bunlara gerek olmayacak belki anladin?

Surekli esinle konus deniyor ama bu soylenilenlerin cogunu soylemistir bence.. adamin niyeti belli kadini vazgecirmek

Neyse sen konu sahibiyle sohbete devam et, baska fikirlere tahammulun yok belliki..
Ikili Alıntı yapmaya çalıştım umarım başarabilmişşmdir.hanımlar güzel parmaklarınıza Sağlık,her birinizin yorumu ayrı ayrı değerli.Yunurta dondurma nasıl bişey oluyormus süreç nasıl işliyormuş riskleri var mıymış Salı ya da çarş Öğrenmeye gidicem.Bi de bu yumurta dondurma işlemini yaparsan hepten rahatlamasın bu adam.Tmm işte Ağustos'a Kalsın bebek işi Nasılsa yumurtaları sağlama aldın demesin :işsiz:

Ikili Alıntı yapmaya çalıştım umarım başarabilmişşmdir.hanımlar güzel parmaklarınıza Sağlık,her birinizin yorumu ayrı ayrı değerli.Yunurta dondurma nasıl bişey oluyormus süreç nasıl işliyormuş riskleri var mıymış Salı ya da çarş Öğrenmeye gidicem.Bi de bu yumurta dondurma işlemini yaparsan hepten rahatlamasın bu adam.Tmm işte Ağustos'a Kalsın bebek işi Nasılsa yumurtaları sağlama aldın demesin :işsiz:
Yok ikili alıntı olmamış ama farkettim neyse ki :)
Bence önemli olan gidip yumurta dondurman Değil.
Adama zarf at bence.
Ciddi ciddi gidip yumurtanı dondurup, çocuk yoksa evliliğini devam etmeyeceğini sanarsa gerçek niyetini ogrenirsin bence.
Sonuç olarak ya seni anlayacak, hak verecek.
Ya da tamam boşanalım diyecek.
Yumurta dondurmaya onun tavrından sonra karar vermelisin bence.

Bu arada geçenlerde acılan bi konuda, gidip çocuğa git bakalim sana tablet alır mi falan diye sürdürüyordu adam. O sen miydin?

Sevgili kk hanımları,
Nerdeyse her sıkıntıda buraya koşar oldum çünkü tarafsız yorumlarınıza çok güveniyorum,seviyorum sizi.
Önceki konularımdan bilenler bilir.37 yaşındayı ,bir oğlu olan 41 Yaşında bi adamla evlendim,7 ay oldu.Çocuk isteğim Herşeyin üzerinde fakat eşim çocuk konusunu ağırdan alıyor.Beni düşünerek yakın bir zamanda bir çocuk yapabileceğimizi fakat zaman sormamamı istiyor.sıkıltırılmak istemiyor.Ben ise her sabah uyandığımda bir gün daha geçti ömrümden,vakit daralıyor düşüncesiyle panik oluyorum.Eşim çocuk konusunda Sıkça espriler Yapar,vay çocuğumun annesi !tarzında laf çarpar.Bugün de öyle yaptı ben de konuya daldım.Tedirginliğimi anlattım içim huzursuz dedim yakın zamanda diyorsun da ne zaman o yakın zaman diye sordum ve ağzından bir yılımızı doldurmadan önce olmayacak lafını sldım.yani Şubat Ay'ından erken düşünmüyormuş.Bayağı bir gerildim.Aralık ayına çekelim diyorum,yok yok..o halde ben dava açacağım dedim.şöyle bir çözüm sundu bunun üzerine : ikimizi de tanımayan birine Soralım dedi ,ne önerirse onu yapalım dedi.mesela doktor olsun bu Kışı dedi.ayrı ayrı dinlesin bizi filan.Sen Konuşurken ben olmalıyım diyorum,doktoru tarafına çekersin filan !! Eski evliliğinden olan çocuğundaan dolayı zaten böyle bir hasreti olmadığını söyleyip duruyor.Halbuki o çocuğu da yapmak için 3 yıl beklemiş kadın.Bunu da Düğüne yakın öğrendim.Ay valla hanımlar ben bu sorunu nasıl çözeceğim o böyle zaman koydukça bende daha bir yer ediyor bu çocuk konusu.Doktora "ben babalığa hazır Değilim "derse doktor bence erteleyin der
Herkese mutlu bayramlar dilerim.
Sızı kırmak ıstemem ancak ben esınıze su anlamda hak verıyorum. Bence evlenelı bır yıl olmadan cocuk calısmalarına baslamak her anlamda erken bır surec. Ilk bır yıl evlılık tam olarak oturana kadar, evlendıgnız kısı once nasıl bır koca olacak onu ölcuyorsunuz. Yenıyenı huylarını kesfedıyor kımısınj begenmeyıp degıstırmeye calısıyorsunuz tam olarak uyumlu hale gecmek zaman alıyor. Iyı koca olarak sızden gecer not alması durumunda ancak ozaman bu kısıde ıyı baba olurmu yu dusunebılırsınız. Iyı koca olmasa evlenmezdım gıbı kliseler duyuyorum ama bahsettıgım sey aynı ewde yasamaya basladıkca hayatı paylastıkca ogrendıklerımız. Esınız örnegın cok uysal bı adamdır 4 ay sonra artık cocuk ıstıyorum dıyebılırsınız ama bırkac ay sonra bukadar buyuk bı tartısmayı ılk kez yasadıgınızda pısmanlık duymanız / acelecı mı davrandık dıye kendınızı suclamanız soz konusu olabılır kı bunları yasamanızı ıstemem. Cocuk hem maddı hem manevı cok buyuk bır sorumluluk oyuzden ıcınızdekı cocuk sewgısı tek basına yeterlı olmayablır. Ikınız hayattakı en guclu adımınızı cocuk fıkrıyle atacaksınız bu yonden aynı kararlılıkta mutabık kalmanız cok onemlı. Esınız de suanda hem dıger oglunun bu yenı kardes durumunda yasayacaklarını dusunuyor, hem sızınle olan ılıskısını anne oldugunuzda baska bır formda bulacagını bılıyor ve belkı ılgınızın sadece onda bı sure daha odaklanmıs olmasını ıstıyor olabılır. Maddı manevı sorumluluklara yeterlı olup olmadıgını da kendı ıcınde sorguluyor olabılır. Sıze asla cocuk ıstemıyorum dememıs kı zaten 1 yıl kadar gecsın demıs bence zaten daha erken ısterse sızınle bunu konusabılecegını de bılıyor. Ustune gıdıo baskı yaptıkca erkekler kacar ve bence bıraz akısına bırakmaya calısın. Umarım sızın ıcın en uygun zamanda hamıle kalır bebegınıze kavusursunuz

Yok ikili alıntı olmamış ama farkettim neyse ki :)
Bence önemli olan gidip yumurta dondurman Değil.
Adama zarf at bence.
Ciddi ciddi gidip yumurtanı dondurup, çocuk yoksa evliliğini devam etmeyeceğini sanarsa gerçek niyetini ogrenirsin bence.
Sonuç olarak ya seni anlayacak, hak verecek.
Ya da tamam boşanalım diyecek.
Yumurta dondurmaya onun tavrından sonra karar vermelisin bence.

Bu arada geçenlerde acılan bi konuda, gidip çocuğa git bakalim sana tablet alır mi falan diye sürdürüyordu adam. O sen miydin?
Aynen ,o da bendim :)
Evet blöf yapayım bol bol ,zaten kendisi işte olacdk

Sızı kırmak ıstemem ancak ben esınıze su anlamda hak verıyorum. Bence evlenelı bır yıl olmadan cocuk calısmalarına baslamak her anlamda erken bır surec. Ilk bır yıl evlılık tam olarak oturana kadar, evlendıgnız kısı once nasıl bır koca olacak onu ölcuyorsunuz. Yenıyenı huylarını kesfedıyor kımısınj begenmeyıp degıstırmeye calısıyorsunuz tam olarak uyumlu hale gecmek zaman alıyor. Iyı koca olarak sızden gecer not alması durumunda ancak ozaman bu kısıde ıyı baba olurmu yu dusunebılırsınız. Iyı koca olmasa evlenmezdım gıbı kliseler duyuyorum ama bahsettıgım sey aynı ewde yasamaya basladıkca hayatı paylastıkca ogrendıklerımız. Esınız örnegın cok uysal bı adamdır 4 ay sonra artık cocuk ıstıyorum dıyebılırsınız ama bırkac ay sonra bukadar buyuk bı tartısmayı ılk kez yasadıgınızda pısmanlık duymanız / acelecı mı davrandık dıye kendınızı suclamanız soz konusu olabılır kı bunları yasamanızı ıstemem. Cocuk hem maddı hem manevı cok buyuk bır sorumluluk oyuzden ıcınızdekı cocuk sewgısı tek basına yeterlı olmayablır. Ikınız hayattakı en guclu adımınızı cocuk fıkrıyle atacaksınız bu yonden aynı kararlılıkta mutabık kalmanız cok onemlı. Esınız de suanda hem dıger oglunun bu yenı kardes durumunda yasayacaklarını dusunuyor, hem sızınle olan ılıskısını anne oldugunuzda baska bır formda bulacagını bılıyor ve belkı ılgınızın sadece onda bı sure daha odaklanmıs olmasını ıstıyor olabılır. Maddı manevı sorumluluklara yeterlı olup olmadıgını da kendı ıcınde sorguluyor olabılır. Sıze asla cocuk ıstemıyorum dememıs kı zaten 1 yıl kadar gecsın demıs bence zaten daha erken ısterse sızınle bunu konusabılecegını de bılıyor. Ustune gıdıo baskı yaptıkca erkekler kacar ve bence bıraz akısına bırakmaya calısın. Umarım sızın ıcın en uygun zamanda hamıle kalır bebegınıze kavusursunuz
Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için.tespitleriniz çok doğru.eşlik Görevini annelik görevi bastıracapını düşünüyor o da var,Evet mantıken oturmasından yanayim,yaş Faktörü Yüzünden acele ediyorum ama belkide hataya ilerliyorum bilmeden.Ama düşüne düşüne şunu buldum : sabrım çok azaldı tahsmmülsüz oldum hayata ,6 aylık süreçte kendimi terbiye edeceğim ce öyle anneliğe hazırlanacağım

Back
X