Eşimin bebek sorunumuza Çözümü...

Doktora "babaliga hazır değilim" derse doktor da "erteleyin o zaman" der tabi ve desin de, demeli de. Ne olacaktı ki
Dönüm noktasındayız ,hazır değilse ya da kendini bir an önce hazırlamayacaksa beni kaybeder hazır hissedenle Yaparım ben de

Bir deneyin derim. Sizin için zamanın kısaldığını ve şakanızın olmadığını anlasın.
Bir kadın doğum uzmanı doktorum vardı,ona uzunca bir mesajla durumu anlattım,riskleri var mi diye sordum.Bakalım ne diyecek ?

Işin kötü yani da herşeyi bildiği halde prensibinden vazgeçmiyor olması..güya ona göre 2 yıl gerekliymiş ama 1 yıla indirgemiş.ben korunmuyorum eşim geri çekiyor '..sizin yaşınız kaç ?
Biz de ayni yöntem ile korunuyoruz. Eşim istiyordu ben istemiyordum o da sizin gibi hemen olmaz korunmyalim dedi ama evliliğim oturmadan olur diye korktum. Burada okuduklarimdan sonra birbirimizi tanıyalım istedim. Şimdi de rabbim vermiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun bir sene bir sene diyordum 6 ay oldu hic bir sorun olmamasına rağmen olmadi. Esiniz inşallah bir an önce bu kafasından döner.

Yumurta dondurma işlemini ben de düşündüm de dün komşuma sordum çok zor bi işlemmiş o ,yumurtaları tek tek cımbızla çeker gibi çekiyorlarmış ve sancın oluyormuş.Vajinismus atlattım böyle bi işlemi narkoz vererek yaparlar mi onu sorcam doktora.hem de Yanımda eşimi de götürecem.Doktor ağzından dinlesin nasıl oluyormuş.Bi de yıllık Ücret veriliyormuş bu işlem için bakalım işine gelecek mi ?
sancı olsa ne olacak ki zaten hamile kalmak istiyorsunuz kocaman bebek çıkacak oradan yumurta alımı onun yanında ne ki

Biz de ayni yöntem ile korunuyoruz. Eşim istiyordu ben istemiyordum o da sizin gibi hemen olmaz korunmyalim dedi ama evliliğim oturmadan olur diye korktum. Burada okuduklarimdan sonra birbirimizi tanıyalım istedim. Şimdi de rabbim vermiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun bir sene bir sene diyordum 6 ay oldu hic bir sorun olmamasına rağmen olmadi. Esiniz inşallah bir an önce bu kafasından döner.
canım işte bunu görebildiğim için ben de süre koymasını reddediyorum ama sanırım beklemeye mecburum :KK43: Her gün dua edicem Alahtan isticem başkası elimden gelmiyor çünkü yalnızlık çok kötü ve göze alamıyorum artık.Kariyerim var ayrı evde oturabilirim,zaten bundan önce 10 sene yalnız yaşadım. ama ailemden 12 saat uzaktayım.Zaten babam bana küs,eve gidemiyorum.Yaş itibariyle bekar ark da kalmdı evlilere ulaşmak zor.Yalnız başıma bu durumu kaldırmayacağım için mecburen beklemeye karar verdim :KK43: Bugün dedim yumurtalarımı dondurcam.6 ay için mi yani dedi,evet dedim ve başladım yine tartışmaya.uzadı da uzadı.ağır laflar ettik.tek kazancım 6 ay içerisinde diye düşünüyordum ama sen baskı yapınca 6 ay diye kesinleştirdim ben de dedi.Güya 6 ay ve öncesi.bakalım,onun keyfini bekliyoruz :KK43: Allaha sığınıyorum o eşime rağmen versin inşalah diyorum artık :KK43: çok tşk bu arada

bir an önce bebeğinizin olmasını diliyorum canım.

sancı olsa ne olacak ki zaten hamile kalmak istiyorsunuz kocaman bebek çıkacak oradan yumurta alımı onun yanında ne ki
vajinusmus yaşadığım için bu kısmını hesaba kattım.ama tabi bebek için er sıkıntıyı yenmeye hazırım,vajinusmusu yendiğim gibi.

6 ay beklerseniz bi de bi 6 ay sonra daha uzatmasin. Çok sıkıntılı bi durum ya ama sizi takdir ettim hala istemezse boşanmak konusunda.

6 ay beklerseniz bi de bi 6 ay sonra daha uzatmasin. Çok sıkıntılı bi durum ya ama sizi takdir ettim hala istemezse boşanmak konusunda.
6 ay geçip de hala direnirse o zaman bu kadar ağır gelmez boşanma fikri.Artık kaderci düşünmeye zorluyorum kendimi.vardır zmanı diyorum.Bi umudun peşine takıldım hadi bakalım Allah büyük..Eğer kandırırsa,benim vebalim ona yeter !

6 ay geçip de hala direnirse o zaman bu kadar ağır gelmez boşanma fikri.Artık kaderci düşünmeye zorluyorum kendimi.vardır zmanı diyorum.Bi umudun peşine takıldım hadi bakalım Allah büyük..Eğer kandırırsa,benim vebalim ona yeter !
Aynen öyle. Ama kafanıza da çok takmamaya calisin yaşınız geçmiş değil yanlış anlamayın ama geçen senelerde 55 yaşlarında bi dizi oyuncusu normal doğum yapmıştı hiç unutmam çok şaşırmıştım. Siz daha 37 38siniz tabi söylemesi de kolaydır yaşamayana ama öyle işte. Stres olmayın :)

Içinde çocuk sevgisi olan biri değil galiba çocuğuna karsı Davranışları nasıl ve çocuk kaç yasında ? Maddi manevi bölünecek sorumlulukları artacak ondan istemiyor ama zamanda geçiyor bir yandan bir de şu var çocuk için her iki kişinin de çok istemesi Lazım tek Taraflı olmaz ki

Prezervatifle korunuyorsaniz bir igneyle delin hamile kalinca kazara oldu sersiniz yoksa bu adamin cocuk yapacagi yok.sizi anlamasi lazim.sunu dese 1yil dolsun evlilik otursun hala istiyorsak yapalim dese tamam.Adam nasolsa benim cocugum var diyor seni düşünmüyor bencil.boylelerini kandiracaksin.Cocuga bakacak maddi gücün varsa

Yumurta dondurma işlemini ben de düşündüm de dün komşuma sordum çok zor bi işlemmiş o ,yumurtaları tek tek cımbızla çeker gibi çekiyorlarmış ve sancın oluyormuş.Vajinismus atlattım böyle bi işlemi narkoz vererek yaparlar mi onu sorcam doktora.hem de Yanımda eşimi de götürecem.Doktor ağzından dinlesin nasıl oluyormuş.Bi de yıllık Ücret veriliyormuş bu işlem için bakalım işine gelecek mi ?
çok zor bir işlem olduğunu hiç düşünmüyorum.
lütfen kendini korkutma.
tüp bebek aşamalarının en başıdır yumurta toplama olayı.
ve evet narkozla yapıyorlar tüp bebekte, bunda da yaparlar diye düşünüyorum aynı işlem çünkü.
çalışıyorsan ver parasını kalsın, ücreti ne kadar ise.
sonuçta sağlıklı yumurta paha biçilmez diye düşünüyorum.

eşine de çok çoook sinir olduğumu söyleyebilirim.
nefret ediyorum bencillikten.
ve bence cidden boşanma sebebi olabilir.

Aynen öyle. Ama kafanıza da çok takmamaya calisin yaşınız geçmiş değil yanlış anlamayın ama geçen senelerde 55 yaşlarında bi dizi oyuncusu normal doğum yapmıştı hiç unutmam çok şaşırmıştım. Siz daha 37 38siniz tabi söylemesi de kolaydır yaşamayana ama öyle işte. Stres olmayın :)
Sağol canım,her şey yoluna girecek inşallah öyle inanmak istiyorum

Prezervatifle korunuyorsaniz bir igneyle delin hamile kalinca kazara oldu sersiniz yoksa bu adamin cocuk yapacagi yok.sizi anlamasi lazim.sunu dese 1yil dolsun evlilik otursun hala istiyorsak yapalim dese tamam.Adam nasolsa benim cocugum var diyor seni düşünmüyor bencil.boylelerini kandiracaksin.Cocuga bakacak maddi gücün varsa
Geri Çekme taktiği uyguluyor malesef ve cinsellik olarak da Performansı yüksek değil.çok düşkün ds değil.onu da tüketmiş anlayacağın..sık denese insan belki kaza olur derdim..1 sene dolunca yani Şubat'a kadar uzanan süreç içerisinde düşünüyormuş onu da benim Hatrıma!!! Ben kızınca hızımı alamayıp bikaç defa yere bardak çanak fırlatmışlığım oldu onları bahane ediyor şiddet eğilimliymişim çocuğu yapıp dövermişim.Beni o hale getiriyor sonra da koz kullanıyor pis

Bende cocuk yapma sansimi kaybetmeden anneligi tatmak istiyorum deseydin.ne demek babaligi tattim ben.
Hee su konuda hakli evlilik en azindan yilini tamamlasin bi otursun
Adam belki tekrar boşanmaktan cekiniyordur

Siz eşimizden çocuk istediğinize emin misiniz peki? Yanlış hatırlamıyorsam boşanmadan kalsn borcu vardı ve eve pek katkısı yoktu eşinizin. Belki de bakanayacağını düşünüp istemiyordur. Şubat miadı vermiş ya, muhtemelen zaman dolunca yine öteleyecek.

çok zor bir işlem olduğunu hiç düşünmüyorum.
lütfen kendini korkutma.
tüp bebek aşamalarının en başıdır yumurta toplama olayı.
ve evet narkozla yapıyorlar tüp bebekte, bunda da yaparlar diye düşünüyorum aynı işlem çünkü.
çalışıyorsan ver parasını kalsın, ücreti ne kadar ise.
sonuçta sağlıklı yumurta paha biçilmez diye düşünüyorum.

eşine de çok çoook sinir olduğumu söyleyebilirim.
nefret ediyorum bencillikten.
ve bence cidden boşanma sebebi olabilir.
Insan ki boşanıp bunu yüz üstü bırakmak,terketmek istiyorum,çok hak ediyo.ama işte yeni biriyle tanış ciddi olanını bul,o da bu sefer tanımak için zaman ister derken yine işim bi Erkeğin iki dudak arasından çıkan lafa kalacak diye sabrediyorum. Sabrımı Boşa çıkarırsa da kendinin evlat Sınavı'ndan geçmesini dileyeceğim ki korksun benim bedduamdan !!

Siz eşimizden çocuk istediğinize emin misiniz peki? Yanlış hatırlamıyorsam boşanmadan kalsn borcu vardı ve eve pek katkısı yoktu eşinizin. Belki de bakanayacağını düşünüp istemiyordur. Şubat miadı vermiş ya, muhtemelen zaman dolunca yine öteleyecek.
Kızdığım şey de bu ! Ben onunla borcuna rağmen,oğluna rapmen kendi ailemi de arkada bırakarak evlendim.ne için ? Yuvam olsun anne olayım diye..şimdi gelmiş bana zaman koyuyo o haliyle bulmuş bekar ,öğretmen,sağlıklı ( çok şükür) iş bilen idare bilen kadını elinde tutmaya çalışacağına yaptığına bak ! Ay cidden boşamalık bu adam !

Bana diyor kü sen tartışmada nesne fırlattın o halde sende şiddet eğilimi var.çocuğu dövermişim.ben p...k im demiyor da ! Şubat'ı bi geçsin şiddet neymiş gösteririm ben ona

Back
X