eşimin bekar arkadaşı var

hulya006

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
66
0
286
Ankara
merhaba arkadaşlar benimde derdim var eşimin bir arkadaşı var bekar biz 4 yıllık evliyiz birde kızımız var ama eşim ondan hiç kopamıyor ne zaman onunla buluşcak olsa benim suratım değişiyor sinirleniyorum oda benim bu halime kızıyor kavga ediyoruz. 15 yıllık arkadaşı imiş ama çocuk çok sorumsuz hayatı deli gibi yaşayan biri haftada bir kez görüşüyor eşim onunla benmi sorun yapıyorum diyorum kendime ama her defasındada onunla buluşcağını duyunca geiliyorum bende yardım istiyorum sizden.

Siz neden bu çocuktan bu kadar huylandınız ki...?

Çocuğun hayatı deli dolu yaşaması mı sizi kıllandıran tek neden ? Yoksa başka şeyler mi var ?

ben de evliyim benimde bekar arkadaşlarım var şimdiye kadar şüpheli bi duruma rastlamadıysanız bence büyütmeyin eşimde evlenmeden önce bana derdi bekar arkadaşlarınla görüşmeni istemem evlenince die ama sonra benim haraketlerimde bi eğişme olmayınca ve kötü bişey yapmayacağıma karşı güveni gelince bişey demiyor şu an. eşiniz sırf siz istiyorsunuz die arasında bi sorun olmayan arkadaşıyle görüşmesini kesmez ama evden kaçmak için bahane olarak o arkadaşını öne sürüyorsa onunla zaman geçirmek için sizi ihmal ediyorsa takipçi olun eşinize de devamlı bu sıkıntınızdan bahsetmeyin bi süre sonra aklında yoksa bile sizin dayatmalarınızla aklına düşebilir

Katılıyorum.

eğer arkadaşı düzgün kişiliğe sahipse asla eşimin görüşmesine itiraz etmem.biz nasıl arkadaşlarımızla görüşüyosak eşlerimizinde arkadaşlarıyla görüşmek en doğal hakları diye düşünüyorum

Siz neden bu çocuktan bu kadar huylandınız ki...?

Çocuğun hayatı deli dolu yaşaması mı sizi kıllandıran tek neden ? Yoksa başka şeyler mi var ?

merhaba benim bu çocuktan huylanma nedenim onunla iken içki içiyor bir onunlayken eve döndüğü saat belli olmuyor iki o aradığı zaman mutlaaka görüşüyor üç nedenleri bunlar

bırak buluşsun belki onu görünce rahatlıyor hepimizin farklı rahatlama alışkanlıklarımız var

o mutlu oluyorsa bence fazla sıkma onu sende altın günü genç kadınlar gününe git

körü körüne erkeğe yapışmakta bir hastalık

hayatta herşey olacak akraba,arkadaş, hobi

dert etmene değmez!!!

ben çalışan biriyim iş ev ve çocuk arasında bırak altın gününü uykuya bile vaktm yok

neden takılıyosunuz anlamadım daha doğal bişi göremiyorum kaç yıllık arkadaşıyla görüşmesinden.ayrıca hayatı deli dolu yaşayan yaşasın şahsen eşimin içi geçmiş pasif biriyle görüşmesindense hareketli biriyle görüşmesini tercih ederdim

Haftada bir gün değişiklik iyi geliyordur. Bırak bence. Onun çıktığı zamanalarda sen de kendine zaman ayır buluş arkadaşlarınla falan. ıçinde yoksa kimse kimseyi yoldan çıkaramaz. ıçki insanın içinde olmayanı da dışarı çıkarmaz.

ben çalışan biriyim iş ev ve çocuk arasında bırak altın gününü uykuya bile vaktm yok

Eve geç geliyorsa bunun sizi rahatsız etmesi doğal bence.

Bunu uygun bir dille eşinize izah edin.

Evli ve çocuklu bir adamın gecenin geç vakitlerine kadar içkili bir biçimde dışarda olması tasvip edilir bir davranış değil zaten.

Bunu sık sık tekrarlıyorsa yapmaması için onu uyarın.

Bir de birşey sormak istiyorum,arkadaşına vakit ayırıp da size vakit ayırmama gibi bir durum var mı ortada ?

alsanaalsanasmile
hayır hakkını yiyemem benlede çok iligli kızımlada diğer günlerde hafta içi sadece bir gün onunla görüşüyor

ama kurtulamıyorum işte istem dışı bişey oluyor telefon etti biraz önce akşam ben yokum hayatım diye bende yine alevler yükseldi tepeye bak şimdi almaya gelicek suratımı görücek başlıcak tartışma

takmayın bu kadar ya! ne var bunda? haftanın 1 günü kafasını dağıtıyordur adam.kötü bişe yapmadıktan sonra sorun olmamalı bu.

Eğer eşiniz evlendiği için sosyal çevresinden kopar ve hayatını tamamen size göre organize ederse, bu hiç sağlıklı olmaz.. İnanın buna..
O arkadaşı hayatı "deli gibi yaşarken" eşiniz eşlik ediyorsa problem tabi. Ama aksi takdirde buluşup, görüşmelerini sorun etmeyin.

Benim eşimin bir arkadaşı vardı, benimle aynı şirkette olan. Eşini aldattığına değil, ama buradan bir kadınla son derece flörtöz yakınlaşmalara girdiğini gördüm. Eşimle oturup konuştum, o arkadaşı ile artık görüşmüyor. Birşey kaybetmiş de değil.
Yani önemli olan arkadaşın evli-bekar olması değil, yaşantısı bence.

üstüne gittikçe o da ısrar eder ben de yasadım takmıyor gibi yap ne zararı var ki bırak her seyin bi sonu var ...adam evlenir ceker gider bi gün..

Çok tuhafıma gitti bu durum
Benim neredeyse tüm arkadaşlarım evli ve eşleriyle de arkadaşım bunun neresi sorunlu anlayamadım ?
Hatta bi arkadaşın kocası demiş evlenince bekar arkadaşlarınla görüşme diye hayatım da çok az şaşırırım buna çok şaşırdım bekar olunca potansiyel tehlike mi oluyor insan ki:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…