ben de evliyim benimde bekar arkadaşlarım var şimdiye kadar şüpheli bi duruma rastlamadıysanız bence büyütmeyin eşimde evlenmeden önce bana derdi bekar arkadaşlarınla görüşmeni istemem evlenince die ama sonra benim haraketlerimde bi eğişme olmayınca ve kötü bişey yapmayacağıma karşı güveni gelince bişey demiyor şu an. eşiniz sırf siz istiyorsunuz die arasında bi sorun olmayan arkadaşıyle görüşmesini kesmez ama evden kaçmak için bahane olarak o arkadaşını öne sürüyorsa onunla zaman geçirmek için sizi ihmal ediyorsa takipçi olun eşinize de devamlı bu sıkıntınızdan bahsetmeyin bi süre sonra aklında yoksa bile sizin dayatmalarınızla aklına düşebilir
Siz neden bu çocuktan bu kadar huylandınız ki...?
Çocuğun hayatı deli dolu yaşaması mı sizi kıllandıran tek neden ? Yoksa başka şeyler mi var ?
arkadaş bayan mı? CADIARZU
bırak buluşsun belki onu görünce rahatlıyor hepimizin farklı rahatlama alışkanlıklarımız var
o mutlu oluyorsa bence fazla sıkma onu sende altın günü genç kadınlar gününe git
körü körüne erkeğe yapışmakta bir hastalık
hayatta herşey olacak akraba,arkadaş, hobi
dert etmene değmez!!!
ben çalışan biriyim iş ev ve çocuk arasında bırak altın gününü uykuya bile vaktm yok
Eve geç geliyorsa bunun sizi rahatsız etmesi doğal bence.
Bunu uygun bir dille eşinize izah edin.
Evli ve çocuklu bir adamın gecenin geç vakitlerine kadar içkili bir biçimde dışarda olması tasvip edilir bir davranış değil zaten.
Bunu sık sık tekrarlıyorsa yapmaması için onu uyarın.
Bir de birşey sormak istiyorum,arkadaşına vakit ayırıp da size vakit ayırmama gibi bir durum var mı ortada ?
ama kurtulamıyorum işte istem dışı bişey oluyor telefon etti biraz önce akşam ben yokum hayatım diye bende yine alevler yükseldi tepeye bak şimdi almaya gelicek suratımı görücek başlıcak tartışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?