eşimin bekar arkadaşı var

iyi de eşinin arkadaşının bekar olması deli dolu hayat yaşaması,içki içmesi kendi sorunu.
eşin evli olduğunu unutuyorsa bu eşinin hatası.
ben öyle arkadaşlarla çıkmak falan anlamam.
o dışarda içerken evde senin ya da bebeğinin başına bişey gelse alkollü mü gelip size yardım edecekmiş?
ayda yılda bir görüşülür onu anlarım ama haftadabir seni ve bebeğini yalnız bırakıp gezmeye gitmesi çok yanlış bence.

bence sallamayın. bende 3 yıllık evliyim. arkadaslarım genelde evli değil. bekar. onlarla bereberken gezmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. eşiniz mutluysa sallmaayın.

olabilir fakat bundan esinizin ne derece etkilendigi onemli olan zamaninda gelip gidiyorsa cokda sorun teskil etmez bizimki haftada bi gun arkadaslariyla takilir bende ayni gun evde oturmak yerine arkadaslarimla takilirim ayri ayri bazen hep berbaer bi seyer yapariz her zmana ne ben onun yanindayim nede o benim yanimda dengeyi saglamak onemlisi

eve geç gelmeseydi sorun yok bence ama eve geç saatlerde donuyorsa ve bunu her hafta yapıyorsa ben sorun ederdim açıkçası. konusurdum eger ısrarla anlamıyorsa ben de aynısını yapardım ben de kızlarla gıderdım gece eglenmeye. madem kotu bırsey o da yapmasın, kotu bırsey degılse bana da karısmasın moduna gecerdim. ama hayat adaletsiz kadınlara maalesef. senın kızın var tabi nereye gıdeceksın..
bu arada o arkadasına uyuz olmak yerine onunla kanka olman daha ii olur bence. ben eşimin tüm bekar arkadaslarıyla çok iyi anlaşıyorum ve dısarı hepberaber cıkıyoruz.. sen de arada kızını bırakacak yerin varsa onlarla takılabilirsin :))

dün gece 1.30 du eve geldiği geldi sımsıkı sarıldı öptü beni yapma böyle dedi benim tepkime en geç ise 2 dir. Eşim evli değilse arkadaşlarını benimle tanıstırmaz ve asla eve getirmez evli ise hep beraber görüşürüz.Kızım emiyor hala akşamları bırakamıyorum kimseye zaten bıraksamda asla içim rahat etmez çünkü gündüz ememiyor akşamda bırakırsam vicdan azabı duyarım süt alması gerekli hala o. Ya bilmiyorum bu konuyu bi şekilde kendimce çözmeliyim ama çıkamıyorum işte işin içinden.

canım aynısı tıpkısı benim başımdada var 2 yıllık evliyiz bizde benim eşimin bütün arkadaşları bekarrr zatende hele birisi var artık 10 yıllık arkadaşıymış haftanın 2 gününü ona ayırır evlendik 5 gün sonra başladı haftada 2 bazen 3 yani napsam ne desem ne kavgalar etsem VAZGEÇMİYO benimde 11 aylık bebeğim var çok benziyo bizim eşlerimiz arkadaşıda serserinin alkolü çook seven sorumsuz buluşuyolar içiyolar gece 12 den aşağı hayatta gelmez ki ben sürekli arıyorum gel artık diye araya araya 12 yi geçirip geliyo bi ara daha geç geliyodu 2 de bile geldiği günler oldu yeminederim çoook ağladığım günler oldu ama şimdi takmıyorum çünkü olan bize oluyo onlar gezip eğlenirken biz yıpranıyoruz hastalık bulcaktım artık sinirden stresten 28 yaşında eşim ben 23 yaşındayım...hatta benden o arkadaşını daha çok sevdiğini ve değer verdiğini düşünüyorum yaa aradığında bile o kişi nasıl mutlu oluyo nasıl gülüyo KARDEŞİM,CANIM ARKADAŞIM die açıo telefonunu o kadar neşeleniyo ki gitme desemde gisiyo yapcam bişey yok artık ii diyorum bende benide annemlere bırakıver evde sıkılıyorum diorum annemlerde oturuyorum ben gece 12 gibi gelip alıyo gidiyoruz evimize hiçç sormuyorum bile artık naptın nerdeydiniz die biliyorum çünkü naptıklarını nerde olduklarını kavga çıkarmıyorum yani öle o da daha mutlu oluyo huzurumuz oluyo evde en azından kavga gürültü oldu mu olmuyo ya...

Ben ce sorun etme ...benimde bekar kız arkadaşlarım var eşiminde yeri gelir beraber buluşuruz bazende ayrı ayrı sorunda olmaz ....sonuçta ikimizde bir geçmişimiz ,dostluklarımız var evlendim diye ne ben arkadaşlarımı silerim nede eşim böylede olmalı bana göre.....
Hem bazen bir kadının kadınla konuşmaya ihtiyacı olduğu gibi bir erkeğinde bir erkek arkadaşıyla konuşmaya ihtiyacı olabilir....
Hem bir halt yiyecek adam zaten yer birinin ön ayak olmasına gerek yok ....hiç huzurunu bozma belli bir ahlaksızlığını görmediysen haftada bir buluşmasında sakınca yok ....

Tamam da eşin bir arkadaşıyla (bekar yada evli farketmez)haftada bir buluşup görüşüyor.... Gece geç saatlere kadar dışarda takılıyor, içiyor....
Burada arkadaşın suçu ne??? Yani adam sırf bekar dye kocanı kandırıp dışarı çıkartıp zorla ağzına içki boşaltmıyor ya... Belli ki bu adam olmasa başka biri olacak ve eşin haftanın 1 günü bir başka arkadaşıyla çıkıp gezip tozacak....
Adma sinir olman yersiz bence kocana sinir ol....
Ama be nkocana da sinir olacak bir durum göremiyoru.. Seni de çocuğunu da ihmal etmiyormuş, ee ne var yani adam haftada bir çıkıp arkadaşlarıyla görüşüp dilediğince vakt geçirse...

bunun için yapıcak bişey yok canım benim eşimdinde en samimi 3-4 arkadaşı bekar..onları ayırmak gibi bişey söz konusu olamaz..abartmadığı sürece takılabilir..eşime güveniyorum..

evli bir erkek ile bekar bir adamın öncelikleri farklıdır.eğer onunla beraberken farklı davranıyorsa ve bundan rahatsız olduğunuzu biliyorsa artık sap ile samanın ayırt edilmesi zamanı gelmiştir.evet evli bir erkeğin bekar arkadaşı olabilir ma onunla takılmak gibi bir lüksü yoktur.hele hele evde huzursuzluk cıkıyorsa

arkadaşanın bir suçu yok eşin suçlu kibarca ya red edicek buluşmaları ya içmiyecek
yada arkadaşıyla buluşmaları seninle sorun yaratıyorsa araya mesafe koyucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…