Eşimin bencilligi

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
Merhaba lar bugünlerde cok fazla konu açıyorum esimde muzdaribim
Bugün işyerinde düşmüş kolunun incitmiş hastaneye girmiş gel beni al dedi bende ben araba kullanamıyorum kaza yaparım dedim olsun gelirsin dedi bende daha sonra basima kakilacağını bildiğim icin yola ciktim hastaneye yaklaştım aradı sakin gelme hastanede gozumunuzun onunde birisi koronadan öldü beni is yerinden bırakacaklar zaten dedi bende madem bırakacaklar neden beni cagirdin dedim eve döndüm banyoya girdi herseyi kolonyayla sildim banyoyu yıkadım doktor kolunda et ezikliği var demis 4 tane ilaç 5 gün rapor vermiş . 5 gün tatil varya hemen memleketine damlayacak babasını abisini aradı hemen benim kolum cıktı doktor bilmiyor beni gelin kirikci ya götürün diye bende kizdim virüs var neden şehir değiştiriyorsun doktordan iyimi bilecek kırık ci diye . bagirdi çağırdı bana bisey olmaz gelmem virüs gidene kadar ailemle kalırım koluma bisey olsun ben sana sorarım bilmem ne . Bende sinirlendim karşılık verdim beni cocugu düşünmüyorsun madem ailenle duracaktın niye evlendik hic evlenmeseydik dedim . Doktor gecer demis bekle ilacını kullan dedim . Ne çok korkuyorsun ölmekten dedi ölürsek ölürüz dedi . bende benim cocugum var onu düşünmek zorundayım dedim kavga ettik anlayacağınız sinir oldum hep ben mi kotuyum ya biktim artik kavga kavga aile merakı anakuzusu öküz bana gelmiş Allah beni senin eline düşürmesin dio ben her zmaan ona bakıyorum hastayken peşinde geziyorum . kendisi ben hastalanınca yuzume bile bakmıyor ama benimki can degil

Panikle adam çocukluğuna dönmüş. Olur böyle şeyler. 14 gün kalsaydı anasında keşke...

Eşiniz "beni bırakacaklar, sen eve dön" dese tepki vereceğinizi düşünerek yalan mı söylemiş anlamadım.
Yani gerçekten biri ölmüş mü?
Eğer bu doğruysa ve hasta biriyle aynı ortamda bulunduğu halde şehir değiştirmek istiyorsa ben bunu sadece cahillikle açıklayamam. Zekasında bir problem mi var?
Hadi dışarıda karşılaşacağı o kadar insanı düşünmüyor, ailesini de mi düşünmüyor?

Hemen dışarı çıkıp bir etek alın.
Tutuşturun eşinizin eline.
Gidince annene giydir sende altından çıkma deyin.
Okurken sinirlendim.
Ailesinden ayrı kalamayacak erkekler evlenip kimsenin başını yakmasınlar.

Hangi hastaneymiş o coronadan ölen
Valla eşiniz gerçekten bencil.
Diyecek bişey bulamadım sorumsuz
Aynen oyle anca ailesiyle olsun memleketine gitsinde hiçbir şeyin onemi yok ankara da hastane ilce adi veremiyorum desifre olmamak icin

Bu erkeklerin ana bağımlılığı hepsinde var yetiştirilme tarzı ve egoistlik
Birey olma algısı yok, empati algısı yok
Onun derdinin ilacı sen değil anası

Bu erkeklerin ana bağımlılığı hepsinde var yetiştirilme tarzı ve egoistlik
Birey olma algısı yok, empati algısı yok
Onun derdinin ilacı sen değil anası
Aynen oyle kavga gürültü sonrada gelmiş haklisin askim o kadar şeyden sonra haklisin deyip alttan alman hic bisey ifade etmiyor

Aynen oyle madem ana baba bağımlısısin niye evlenipte beni yoruyorsun evlendiğinden beri anne baba kavgası ben hastanede yattim çocuğuma esim annesine temizlik yapmaya gitti beni hastanede bırakıp başka bi sehire

Esiniz bir gerizekali bence

Birisi olsun olmesin, hastaneye yaklasmak su gunlerde hic iyi bir fikir degil sizi niye cagirmis ??

Bide çoçuk varmis. Yani konu sahibi bence çoçuk ile yola çikti.

Ve çoçugunu düsünmeden adam çikip gitmek istiyor.

Ne diyecegimi bilemedim. Suç sadece adamda degil ki. Konu sahibi diyor, hastayken pesini birakmiyorum, bana hiç bakmiyor diye. Böyle bir adami baba yapti. Ne diyelim..

Esiniz bir gerizekali bence

Birisi olsun olmesin, hastaneye yaklasmak su gunlerde hic iyi bir fikir degil sizi niye cagirmis ??
Mal iste illa gel dedi ısrarcı oldu sonrada ambulansla hastayı getirmişler sedyede vefat etmis yaklaşmayın virüs şüphesi var denizler beni aradı sakin gelme diye zaten yaklaştım ben hastaneye yoldan bunu aldim eve geldik banyoya girdik hic bi yere ellemedik evde kapı kolu banyo komple yıkadım kıyafet cüzdan kemer telefon arabanin direksiyonuna kadar sildim yazik banada ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…