Aynen oyle anca ailesiyle olsun memleketine gitsinde hiçbir şeyin onemi yok ankara da hastane ilce adi veremiyorum desifre olmamak icinHangi hastaneymiş o coronadan ölen
Valla eşiniz gerçekten bencil.
Diyecek bişey bulamadım sorumsuz
Ankarada yim 45 yaşlarındaymış hasta ambulansla getirmişlerHangi sehirdesiniz acaba
Aynen oyle kavga gürültü sonrada gelmiş haklisin askim o kadar şeyden sonra haklisin deyip alttan alman hic bisey ifade etmiyorBu erkeklerin ana bağımlılığı hepsinde var yetiştirilme tarzı ve egoistlik
Birey olma algısı yok, empati algısı yok
Onun derdinin ilacı sen değil anası
Aynen oyle madem ana baba bağımlısısin niye evlenipte beni yoruyorsun evlendiğinden beri anne baba kavgası ben hastanede yattim çocuğuma esim annesine temizlik yapmaya gitti beni hastanede bırakıp başka bi sehireHemen dışarı çıkıp bir etek alın.
Tutuşturun eşinizin eline.
Gidince annene giydir sende altından çıkma deyin.
Okurken sinirlendim.
Ailesinden ayrı kalamayacak erkekler evlenip kimsenin başını yakmasınlar.
Esiniz bir gerizekali bence
Birisi olsun olmesin, hastaneye yaklasmak su gunlerde hic iyi bir fikir degil sizi niye cagirmis ??
Mal iste illa gel dedi ısrarcı oldu sonrada ambulansla hastayı getirmişler sedyede vefat etmis yaklaşmayın virüs şüphesi var denizler beni aradı sakin gelme diye zaten yaklaştım ben hastaneye yoldan bunu aldim eve geldik banyoya girdik hic bi yere ellemedik evde kapı kolu banyo komple yıkadım kıyafet cüzdan kemer telefon arabanin direksiyonuna kadar sildim yazik banada amaEsiniz bir gerizekali bence
Birisi olsun olmesin, hastaneye yaklasmak su gunlerde hic iyi bir fikir degil sizi niye cagirmis ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?