Eşimin bencilligi

Virüsten korkuyorum ya kapar gelirse

Corona virüs şüphesi olan hastaları kuvezde taşıyorlar sanmıyorum öylece insanların içine sokacaklarını biraz abartmış eşiniz. Ayrıca kolu içinde illaki film çekilmiştir neyine güvenmiyor doktorun o kadar istiyorsa bırakın gitsin cikikciya çıkmayan kolunu çıkarıp çolak bıraksınlar

Belkide virüsten öldü diye benzetme yapmıştır insanlar oda aklima geldi film çekilmiş doktor et ezikliği var ama BEN ANLAYAMADIM demis lafa bak hic bir doktor der mi ben anlayamadım diye . Utanmasa doktor kirikci ya git dedi diyecek

Kırığı ben bile anlarım filme baksam eşiniz ailesinin yanına gitmeye bahane arıyor

Yani diyorum ki hem bencil hem cahil

Madem sağlık sistemine güvenmiyor, direkt kırık çıkıkçıya gitseydi.
Onlar rapor vermiyor ama bide dr bilmiyor çıkıkçıya götür neya oda krem birşey verecek gönderecek bak nasıl geçti olacak alt tarafı bi ezilme

Hem corona var diye seni hastaneye yaklaştırmıyor hemde raporlu diye fink atmayı düşünüyor bu ne yaman çelişki giderse 15 gün gelmesin

Virüsten korkuyorum ya kapar gelirse
E bosami diyoruz gelmesin 20 gun.kaparsa karantinaya orda alirlar. Cunku hakeder. Asla kimseye olsun istemem ama boyle durumda nerdeyse sokaga cikma yasagi ilan edecek senin kocan rahat durmuyo canim onun derdi rapor bosa gitmesin o illa orda gecirrecek yani

Ben de onu anlamadım, ambulansla getirilmiş bir anda milletin gözü önünde ölmüş falan. Bu kadar fenalaşana dek hastaneye gelmediyse kim ne ara test yaptı da korona olduğu ortaya çıktı?
Bence eşiniz şahit olduğu olayı kendince yorumlamış. Siz yine de kızmakta haklısınız, öyle veya böyle çok saçma bir insan kendisi.

Oy, hem bencil hem cahil hem yalancı. Bu olay dışında bambaşka bir insan değilse, siz bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz ya?

gerçekten koronadan biri öldüyese yalan değilse
bırak gitsin anasına babasına bulaştırsın sizden uzak olsun ,

ben beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem ,

Çok sinirlendim eşinize.
Çıkıkçıya doktordan daha çok güveniyorsa gitseymiş o zaman, kolunu evire çevire Büke Büke, bağırta bağırta kontrol ederdi 'çıkıkçı'

Kara cahil, kör cahil.

Koronodan ölmüş dememişler ayrıca, olabilir demişler. Şu an bulunduğumuz durumda yoldan geçen herkeste olabilir, sende olabilir bende de olabilir. Ondan bahsetmişler ama kör cahil eşiniz tabi ki almak istediğini almış.

Ailesinin yanında koronasavar mı var yoksa, öyleyse biz de toplaşıp gidelim.

Anakuzusu erkek adam olmuyor arkadaşım, sal ipini gitsin anasının dizinin dibine. Karantina süresince de gelmesin, evinde otur çocuğunla keyfine bak.

Gerçekten okurken bile ağzına kürekle vurasım geldi ya Aman bacım sen kendini çocuğunu koru bunu da göndr gitsin ne hali varsa görsün .. benim de eşimin 10 gün izni var tutturmuş memlekete gidek bir iki gün dedim ben gelmem sende gidersen 14 gün karakolda kalırsın almam seni eve .. yemedi tabi vazgeçti gitmekten

doktor anlamıyor kolum çıkmış diyen adam tabi ki corona ile ilgili ölümü de münasip yerinden uydurmuştur.

Ee 20.gun gelirken virüs kalmayacağı ne malum her türlü tehlikede aynen izin bosa gitmesin amacı . Bugün sabah geldi bi akrabasi aramis beraber gidelim diye buda basladi ben gidecem demeye gene basladi bi tartışma bunun memleketi kafayi yemis kaynım aradı Allahtan korkmuyoruz virüsten korktuğunuz kadar diyo ne alaka

Ee gitcek gelcek biri karantinaya alsada girseler günlerini

Oy, hem bencil hem cahil hem yalancı. Bu olay dışında bambaşka bir insan değilse, siz bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz ya?
Hep böyle yalan var lafi değiştirme olmamis seni olmus gibi anlatma tahammül edemiyorum zaten hemende üstecikiyo

Bilmiyorum artik nasılsa kuvezdr getirmişlerbelkide millet benzetmiştir corona diye aynen sacma biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…