Iyi de gittiği yerdede bir suru insanla muhattap olur durmaz ki evde 20. Gun virüsü kapıp gelmeyeceği ne malumİşin gerçeği bende eşinizi gönderme taraftarı olurdum ama bir 20 gün eve gelmemesi şartıyla.
Virüsten korkuyorum ya kapar gelirseVallahi olan olaylara cok uzuluyorum Rabbim bir an once kurtarsin tum dunyayi su illetten.ama madem evde kaldim hem mameviyatimi iyilestirecek kendime getrcek dualarimi ediyorum hem temizlik is guc evde kalmisken onlari hallediyorum.1 saattirde oturdum cildime gereken tum bakimlari yapiyorum.belliki bayada evde kalacagiz kendimi dinlendiricem
Sizede tavsiyem hicc kendinizi yipratmayin gitmek mi istypsa hic kavvga cikarmayin ben arrik oyle yapiyorum.sen git diyorm yeterki gelmesinler.evimede kimse gelmesin ben zaten gitmiyorum.birak esin gitsin anasinim etegine sarilsin.
Belkide virüsten öldü diye benzetme yapmıştır insanlar oda aklima geldi film çekilmiş doktor et ezikliği var ama BEN ANLAYAMADIM demis lafa bak hic bir doktor der mi ben anlayamadım diye . Utanmasa doktor kirikci ya git dedi diyecekCorona virüs şüphesi olan hastaları kuvezde taşıyorlar sanmıyorum öylece insanların içine sokacaklarını biraz abartmış eşiniz. Ayrıca kolu içinde illaki film çekilmiştir neyine güvenmiyor doktorun o kadar istiyorsa bırakın gitsin cikikciya çıkmayan kolunu çıkarıp çolak bıraksınlar
Kırığı ben bile anlarım filme baksam eşiniz ailesinin yanına gitmeye bahane arıyorBelkide virüsten öldü diye benzetme yapmıştır insanlar oda aklima geldi film çekilmiş doktor et ezikliği var ama BEN ANLAYAMADIM demis lafa bak hic bir doktor der mi ben anlayamadım diye . Utanmasa doktor kirikci ya git dedi diyecek
Onlar rapor vermiyor ama bide dr bilmiyor çıkıkçıya götür neya oda krem birşey verecek gönderecek bak nasıl geçti olacak alt tarafı bi ezilmeYani diyorum ki hem bencil hem cahil
Madem sağlık sistemine güvenmiyor, direkt kırık çıkıkçıya gitseydi.
Hem corona var diye seni hastaneye yaklaştırmıyor hemde raporlu diye fink atmayı düşünüyor bu ne yaman çelişki giderse 15 gün gelmesinMerhaba lar bugünlerde cok fazla konu açıyorum esimde muzdaribim
Bugün işyerinde düşmüş kolunun incitmiş hastaneye girmiş gel beni al dedi bende ben araba kullanamıyorum kaza yaparım dedim olsun gelirsin dedi bende daha sonra basima kakilacağını bildiğim icin yola ciktim hastaneye yaklaştım aradı sakin gelme hastanede gozumunuzun onunde birisi koronadan öldü beni is yerinden bırakacaklar zaten dedi bende madem bırakacaklar neden beni cagirdin dedim eve döndüm banyoya girdi herseyi kolonyayla sildim banyoyu yıkadım doktor kolunda et ezikliği var demis 4 tane ilaç 5 gün rapor vermiş . 5 gün tatil varya hemen memleketine damlayacak babasını abisini aradı hemen benim kolum cıktı doktor bilmiyor beni gelin kirikci ya götürün diye bende kizdim virüs var neden şehir değiştiriyorsun doktordan iyimi bilecek kırık ci diye . bagirdi çağırdı bana bisey olmaz gelmem virüs gidene kadar ailemle kalırım koluma bisey olsun ben sana sorarım bilmem ne . Bende sinirlendim karşılık verdim beni cocugu düşünmüyorsun madem ailenle duracaktın niye evlendik hic evlenmeseydik dedim . Doktor gecer demis bekle ilacını kullan dedim . Ne çok korkuyorsun ölmekten dedi ölürsek ölürüz dedi . bende benim cocugum var onu düşünmek zorundayım dedim kavga ettik anlayacağınız sinir oldum hep ben mi kotuyum ya biktim artik kavga kavga aile merakı anakuzusu öküz bana gelmiş Allah beni senin eline düşürmesin dio ben her zmaan ona bakıyorum hastayken peşinde geziyorum . kendisi ben hastalanınca yuzume bile bakmıyor ama benimki can degil
E bosami diyoruz gelmesin 20 gun.kaparsa karantinaya orda alirlar. Cunku hakeder. Asla kimseye olsun istemem ama boyle durumda nerdeyse sokaga cikma yasagi ilan edecek senin kocan rahat durmuyo canim onun derdi rapor bosa gitmesin o illa orda gecirrecek yaniVirüsten korkuyorum ya kapar gelirse
Ee 20.gun gelirken virüs kalmayacağı ne malum her türlü tehlikede aynen izin bosa gitmesin amacı . Bugün sabah geldi bi akrabasi aramis beraber gidelim diye buda basladi ben gidecem demeye gene basladi bi tartışma bunun memleketi kafayi yemis kaynım aradı Allahtan korkmuyoruz virüsten korktuğunuz kadar diyoE bosami diyoruz gelmesin 20 gun.kaparsa karantinaya orda alirlar. Cunku hakeder. Asla kimseye olsun istemem ama boyle durumda nerdeyse sokaga cikma yasagi ilan edecek senin kocan rahat durmuyo canim onun derdi rapor bosa gitmesin o illa orda gecirrecek yani
Ee gitcek gelcek biri karantinaya alsada girseler günleriniGerçekten okurken bile ağzına kürekle vurasım geldi yaAman bacım sen kendini çocuğunu koru bunu da göndr gitsin ne hali varsa görsün .. benim de eşimin 10 gün izni var tutturmuş memlekete gidek bir iki gün dedim ben gelmem sende gidersen 14 gün karakolda kalırsın almam seni eve .. yemedi tabi vazgeçti gitmekten
Aynen oyle bu sabah gene basladi bi köylüsü gidiyomuş memleketine bende inle gidiyim diyedoktor anlamıyor kolum çıkmış diyen adam tabi ki corona ile ilgili ölümü de münasip yerinden uydurmuştur.
Hep böyle yalan var lafi değiştirme olmamis seni olmus gibi anlatma tahammül edemiyorum zaten hemende üstecikiyoOy, hem bencil hem cahil hem yalancı. Bu olay dışında bambaşka bir insan değilse, siz bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz ya?
Bilmiyorum artik nasılsa kuvezdr getirmişlerbelkide millet benzetmiştir corona diye aynen sacma biriBen de onu anlamadım, ambulansla getirilmiş bir anda milletin gözü önünde ölmüş falan. Bu kadar fenalaşana dek hastaneye gelmediyse kim ne ara test yaptı da korona olduğu ortaya çıktı?
Bence eşiniz şahit olduğu olayı kendince yorumlamış. Siz yine de kızmakta haklısınız, öyle veya böyle çok saçma bir insan kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?