Cocugu yakınıma biraktim . Çocuğumuzu evlatlık aldikBide çoçuk varmis. Yani konu sahibi bence çoçuk ile yola çikti.
Ve çoçugunu düsünmeden adam çikip gitmek istiyor.
Ne diyecegimi bilemedim. Suç sadece adamda degil ki. Konu sahibi diyor, hastayken pesini birakmiyorum, bana hiç bakmiyor diye. Böyle bir adami baba yapti. Ne diyelim..
Bende baya bi gelirdim kendisine kendin annem hala cok tepki verdin cok sinirlisin diyor bana ya dileneceğim bende mi var millettemiNe kadar itici bir eşiniz var. Terlik fırlatasım geldi.
babasını abisini aradı hemen benim kolum cıktı doktor bilmiyor beni gelin kirikci ya götürün diye
Yani diyorum ki hem bencil hem cahil
Tartışmada bende soyledim direk kirikciya gitseydin madem diyeYani diyorum ki hem bencil hem cahil
Madem sağlık sistemine güvenmiyor, direkt kırık çıkıkçıya gitseydi.
Ana kuzusu. Dr dan iyi mi bilecek. Hayretle okudum. Fazla üstüne dusmeseniz. Kıymet bilmiyor zatenMerhaba lar bugünlerde cok fazla konu açıyorum esimde muzdaribim
Bugün işyerinde düşmüş kolunun incitmiş hastaneye girmiş gel beni al dedi bende ben araba kullanamıyorum kaza yaparım dedim olsun gelirsin dedi bende daha sonra basima kakilacağını bildiğim icin yola ciktim hastaneye yaklaştım aradı sakin gelme hastanede gozumunuzun onunde birisi koronadan öldü beni is yerinden bırakacaklar zaten dedi bende madem bırakacaklar neden beni cagirdin dedim eve döndüm banyoya girdi herseyi kolonyayla sildim banyoyu yıkadım doktor kolunda et ezikliği var demis 4 tane ilaç 5 gün rapor vermiş . 5 gün tatil varya hemen memleketine damlayacak babasını abisini aradı hemen benim kolum cıktı doktor bilmiyor beni gelin kirikci ya götürün diye bende kizdim virüs var neden şehir değiştiriyorsun doktordan iyimi bilecek kırık ci diye . bagirdi çağırdı bana bisey olmaz gelmem virüs gidene kadar ailemle kalırım koluma bisey olsun ben sana sorarım bilmem ne . Bende sinirlendim karşılık verdim beni cocugu düşünmüyorsun madem ailenle duracaktın niye evlendik hic evlenmeseydik dedim . Doktor gecer demis bekle ilacını kullan dedim . Ne çok korkuyorsun ölmekten dedi ölürsek ölürüz dedi . bende benim cocugum var onu düşünmek zorundayım dedim kavga ettik anlayacağınız sinir oldum hep ben mi kotuyum ya biktim artik kavga kavga aile merakı anakuzusu öküz bana gelmiş Allah beni senin eline düşürmesin dio ben her zmaan ona bakıyorum hastayken peşinde geziyorum . kendisi ben hastalanınca yuzume bile bakmıyor ama benimki can degil
Basima kakiyo o zamanda hasta olsunda bi ilgilenmedin diye . Kendi kendine eliyle bakiyo bak burası çıkmış diyo birde gelmiş sen beni göndermiyorsun bak bisey olsun koluma sorarım sana diyo kırık ci sakat bırakacak o olacakAna kuzusu. Dr dan iyi mi bilecek. Hayretle okudum. Fazla üstüne dusmeseniz. Kıymet bilmiyor zaten
Ben hala o psikolojiye giremedim bu kadar rahat düşünemiyorumSenin hatan
Orda diyeceksinki tabi git hayatim ama 5 gun degil 14 gun 20 gun kal. Arabayi birak gerekli oarayi birak.aha anan aha baban aha sen gidin mutlu mesut yasayin.sen ne diye kavga cikariyosun.cocugunda varmis otur evde coxugunla kafani dinle rahat rahat kendine zaman ayir.cocuk olduktan sonra koca ne lazim
Aynen. Amin Allah yardımcınız olsunİlkokul 5.sınıf gibi eşiniz.
Korona dan ölen beni korkuttu o kısmı daha çok ilgilendirdi nedense Allah yardimcimiz olsun ülkece ...
bir daha hasta oldugunda sende ona bakmaMerhaba lar bugünlerde cok fazla konu açıyorum esimde muzdaribim
Bugün işyerinde düşmüş kolunun incitmiş hastaneye girmiş gel beni al dedi bende ben araba kullanamıyorum kaza yaparım dedim olsun gelirsin dedi bende daha sonra basima kakilacağını bildiğim icin yola ciktim hastaneye yaklaştım aradı sakin gelme hastanede gozumunuzun onunde birisi koronadan öldü beni is yerinden bırakacaklar zaten dedi bende madem bırakacaklar neden beni cagirdin dedim eve döndüm banyoya girdi herseyi kolonyayla sildim banyoyu yıkadım doktor kolunda et ezikliği var demis 4 tane ilaç 5 gün rapor vermiş . 5 gün tatil varya hemen memleketine damlayacak babasını abisini aradı hemen benim kolum cıktı doktor bilmiyor beni gelin kirikci ya götürün diye bende kizdim virüs var neden şehir değiştiriyorsun doktordan iyimi bilecek kırık ci diye . bagirdi çağırdı bana bisey olmaz gelmem virüs gidene kadar ailemle kalırım koluma bisey olsun ben sana sorarım bilmem ne . Bende sinirlendim karşılık verdim beni cocugu düşünmüyorsun madem ailenle duracaktın niye evlendik hic evlenmeseydik dedim . Doktor gecer demis bekle ilacını kullan dedim . Ne çok korkuyorsun ölmekten dedi ölürsek ölürüz dedi . bende benim cocugum var onu düşünmek zorundayım dedim kavga ettik anlayacağınız sinir oldum hep ben mi kotuyum ya biktim artik kavga kavga aile merakı anakuzusu öküz bana gelmiş Allah beni senin eline düşürmesin dio ben her zmaan ona bakıyorum hastayken peşinde geziyorum . kendisi ben hastalanınca yuzume bile bakmıyor ama benimki can degil
Vallahi olan olaylara cok uzuluyorum Rabbim bir an once kurtarsin tum dunyayi su illetten.ama madem evde kaldim hem mameviyatimi iyilestirecek kendime getrcek dualarimi ediyorum hem temizlik is guc evde kalmisken onlari hallediyorum.1 saattirde oturdum cildime gereken tum bakimlari yapiyorum.belliki bayada evde kalacagiz kendimi dinlendiricemBen hala o psikolojiye giremedim bu kadar rahat düşünemiyorum
Öz baba olsaydı zaten böyle bir saçmalık yapmazdı. Çocuğu benimsediğini düşünmüyorum kusura bakma.Cocugu yakınıma biraktim . Çocuğumuzu evlatlık aldik
Adam bir ayri ya cok soğuk diyorum bak kimse bizim gibi bi cocukla ilgilenmez çocuğumuza aşırı sinir var gece kalkıyor bana vuruyor defalarca sonra uyuyor 2 yaş sendromumudur nedir anlamadim surekli ağlıyor mızmızlanıyor boyle degildi. Esim kendisi istedi cocugu üstelik çocuğumuza olmuyor degil . Kafasından ne geçiyor kesilmiyorm acikcasi cocugu benimsememiş olsa bile bilinçli bir şekilde boyle birsey yapıp tehlikeye atacağını sanmıyorum önem demiyor virüsü önlem almıyor . Bu arada ihbar etmek cok guzel olurdu güldüydünüz sagolunÖz baba olsaydı zaten böyle bir saçmalık yapmazdı. Çocuğu benimsediğini düşünmüyorum kusura bakma.
Ayrıca her ölen de koronadan ölmüyor. Hastane orası, kim bilir neden öldü? ( Allah rahmet eylesin)
Hiç tartışma bırak gitsin. Gittikten sonra da ihbar et. " eşim koronavirus taşıyan biriyle temas etti. Beni dinlemeyip yola çıktı " hem eşini hem diğerlerini karantinaya alsınlar
Çekirdek çıtlama emojisi olsa onu koyacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?