Eşimin bencilligi

Cocugu yakınıma biraktim . Çocuğumuzu evlatlık aldik

Ana kuzusu. Dr dan iyi mi bilecek. Hayretle okudum. Fazla üstüne dusmeseniz. Kıymet bilmiyor zaten

H Halhala eşinin gözünün önünde biri virüsten dolayı ölüyor. Ve evham yaptığın için sana kızıyor. Ne değişikmiş

İlkokul 5.sınıf gibi eşiniz.

Korona dan ölen beni korkuttu o kısmı daha çok ilgilendirdi nedense Allah yardimcimiz olsun ülkece ...

Senin hatan
Orda diyeceksinki tabi git hayatim ama 5 gun degil 14 gun 20 gun kal. Arabayi birak gerekli oarayi birak.aha anan aha baban aha sen gidin mutlu mesut yasayin.sen ne diye kavga cikariyosun.cocugunda varmis otur evde coxugunla kafani dinle rahat rahat kendine zaman ayir.cocuk olduktan sonra koca ne lazim

Ana kuzusu. Dr dan iyi mi bilecek. Hayretle okudum. Fazla üstüne dusmeseniz. Kıymet bilmiyor zaten
Basima kakiyo o zamanda hasta olsunda bi ilgilenmedin diye . Kendi kendine eliyle bakiyo bak burası çıkmış diyo birde gelmiş sen beni göndermiyorsun bak bisey olsun koluma sorarım sana diyo kırık ci sakat bırakacak o olacak

Ben hala o psikolojiye giremedim bu kadar rahat düşünemiyorum

Bosayin ,direkt evi terketti diye dava acin

bir daha hasta oldugunda sende ona bakma

Ben hala o psikolojiye giremedim bu kadar rahat düşünemiyorum
Vallahi olan olaylara cok uzuluyorum Rabbim bir an once kurtarsin tum dunyayi su illetten.ama madem evde kaldim hem mameviyatimi iyilestirecek kendime getrcek dualarimi ediyorum hem temizlik is guc evde kalmisken onlari hallediyorum.1 saattirde oturdum cildime gereken tum bakimlari yapiyorum.belliki bayada evde kalacagiz kendimi dinlendiricem
Sizede tavsiyem hicc kendinizi yipratmayin gitmek mi istypsa hic kavvga cikarmayin ben arrik oyle yapiyorum.sen git diyorm yeterki gelmesinler.evimede kimse gelmesin ben zaten gitmiyorum.birak esin gitsin anasinim etegine sarilsin.

Cocugu yakınıma biraktim . Çocuğumuzu evlatlık aldik
Öz baba olsaydı zaten böyle bir saçmalık yapmazdı. Çocuğu benimsediğini düşünmüyorum kusura bakma.
Ayrıca her ölen de koronadan ölmüyor. Hastane orası, kim bilir neden öldü? ( Allah rahmet eylesin)
Hiç tartışma bırak gitsin. Gittikten sonra da ihbar et. " eşim koronavirus taşıyan biriyle temas etti. Beni dinlemeyip yola çıktı " hem eşini hem diğerlerini karantinaya alsınlar
Çekirdek çıtlama emojisi olsa onu koyacaktım

İşin gerçeği bende eşinizi gönderme taraftarı olurdum ama bir 20 gün eve gelmemesi şartıyla.

Adam bir ayri ya cok soğuk diyorum bak kimse bizim gibi bi cocukla ilgilenmez çocuğumuza aşırı sinir var gece kalkıyor bana vuruyor defalarca sonra uyuyor 2 yaş sendromumudur nedir anlamadim surekli ağlıyor mızmızlanıyor boyle degildi. Esim kendisi istedi cocugu üstelik çocuğumuza olmuyor degil . Kafasından ne geçiyor kesilmiyorm acikcasi cocugu benimsememiş olsa bile bilinçli bir şekilde boyle birsey yapıp tehlikeye atacağını sanmıyorum önem demiyor virüsü önlem almıyor . Bu arada ihbar etmek cok guzel olurdu güldüydünüz sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…