Öyle gerektineden 2.defa ?
Neden yaptığımı bilmiyorum diyor.kac gündür yüzüne bakmıyorum neden onca insana bakarki evlisin se ya.yani sevgisinden hiç şüphe etmemiştim bu olay olsa kadar.o derece de üstüme düşer.ne yapayım inan bilmiyorumKurana el bastirmak yeterli bir guvence mi sizce? Eski sevgiliyle yasanmışliklar var. Ne yapip ettigini merak edersin. Ama alt komşu ne alaka? Onun neyini merak ediyorsun? Bu meraklar giderek büyüyor ben size diyeyim. Guven her seyden önemli. Bir kere mide bulandi mi daha duzelmez artik.
Kaç kıza bakmis.bide hatırlamıyorum diyorHadi eski sevgililerine nasıl hayatları diye merak etti baktı. Ama alt kat komşu kızına bakmak ne ola ki.
Geçen sene Aralık ayına kadar hep böyle yapmış.birdahada girmemişKaç kıza bakmis.bide hatırlamıyorum diyor
Geçen sene Aralık ayına kadar hep başka kızlara bakmış.beni bile aratmis Facebook'da.sonra bı daha da girmemisAlt komşuya bakan sapıktır bana göre ne münasebet neden yaptığımı bilmiyorum demiş bir de yakalamasa daha bakacaktı
Bir daha asla yaparmiyim ben böle bişi diyor.valla çok fena korkuttum oturduğum ilcede seni rezil ederim ne niyetle bakıyorsan o niyeti sana hem cinsinle yasatirim dedimÇok şaşırdım en çokta hala faceden vazgeçememesine . Eski sevgili hadi neyse bazen bende bakıyorum eşimin eski sevgilisine bile baktığım oluyo napıyolar falan diye de, Komşu kızı kim ola ki baka? Haddini bildir bilmiyorsa koy kapının önüne
Telefonuma şifre koydum korkusundan uzanamiyor bile sıkıyorsa telefona elini uzatsinOf çok sıkıntı bu durumlar ya, çivi çiviyi söker intikam taraftarıyım ben, sizde açın bi facebook hadi bakalım diyin birilerine bakmasanız bile aklı kalır o bile yeter ona
Kaç kıza bakmis.bide hatırlamıyorum diyor
Susuyor haklısın yanlış yaptım diyorKlasik bahaneler. Hepsini hatırlayıp biliyordur da işine gelmiyor.
komşu kızına neden baktığını sormussunuzdur ne diyoe
Ne niyetle baktiysan o niyetini sana hem cinsinle yasatirim dedim bı haftadir süründüruyorumHatırlamıyormuş yalana bak. Dahada abartsın çoklu kişilik bozukluğum var bir kişiliğimin yaptığını diğeri hatırlamıyor desin daha inandırıcı olur söyleyin eşinize.
Gözü dışarda maşallah. Bunun sonu aldatmaya gider. Fırsatını bulsa kaçırmaz yani. Kuran-ı Kerim'e el bastığı için sözünü tutacak adamda karakter olmalı malesef sizin eşte o yok.
Nereye basarsa bassın yakında basacağı şeyleri az çok tahmin ediyorum ben. Sizde içten içe tahmin ediyosunuz zaten. Ne diyim hayırlı başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?