esimin benden vekâlet talebi

Vekalet verirsen istedigini yapabilir herhalde..

Bence burada sorun konu sahibinin vekalet vermesi değil.Sonuçta ortada ev yok bark yok ..alınmamış evin vekaleti ile ne yapsın koca kişisi!! Üstelik konu sahibi arkadaş Vekalete şu mülkün alış işlemleri için verilmiştir, başka iş ve işlemler için kullanılamaz ibaresi yazdırsa o vekalet ile ne yapabilirler ki? Bu adam konu sahibinin tapu müdürlüğüne gelmesini istemiyor..buna mani olmaya çalışıyor.Ya evin bedelini yanlış söyleyecek adam,ya da evin yarı hissesini anasına /babasına yaptıracak "gör kendine ait güvenceyi" diyecek.

Ben tamamen kadın bu işlere karışmaz kafası hissettim kayinoederde.

Kayınvalidesinin söyleminden sonra ev almaktan vazgeçmiş kocası.
İzleyelim ve görelim bizden evi alın muhabbeti ile kayınbabanın vs üstüne yaptırılan bir ev ile karşılaşacak ilerleyen zamanlarda. Hem ev, hem altın garantisi kalkacak. Eşler birbirine net güven duymalı bunu bilir bunu söylerim ancak 3. Kişinin bir evde sözü herşeyi değiştiriyorsa tehlike çanları çalmış demektir.

Oda doğru. Birde altın ev için satilmazda ne için satilacakmis acaba

Elimizdeki altınlar aman heba olmasın ya araba alalım, ya ev peşinatı yapalım yapalım kafasıyla yaşayan biri olarak garip geldi. Keşke ev alacak kadar altını olsaydı ah ah

evi kayinpederinizin ustune yapicaklar sanirim sakinn.Hatta siz baska birinin ustune yapin cunku dilediginiz gibi ozgur kullanamayacaksiniz .....Ortak olunuyor EV gibi islemlerde ..

Konuyu tam anlamadim ama vekalet verseniz ne olacak ki eger evi alirken tapuda hile yapacaklarsa direkt vekaleti kullanmafan kendi ustlerine yaparlar. Siz gitmezseniz buna engel olamazsiniz

Yok bir kredi durumu varsa vekalet olsun olmasin kredi kikin ustuneyse tapu onundur.

şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
Kayın valideniz haklı.
Çünkü o altınları ilerde kendileri sizden borç isteyecek, ve sittin sene sonra ödeyecekler.

İşiniz öyle zor ki...
Size tavsiyem altın bozduracagınız siz de gidin

Her şeyin içinde olun ki eşiniz de dahıl herkes haddini bilsin.
Zaten eşinizden bir halt olmaz !

Son düzenleme:
şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
Altın sizin, ne yapacağınıza da siz karar verirsiniz. Eş ailesinin altınlarınız üzerinde planları olabilir. Yarın bir gün kendilerinin alacağı bir gayrimenkul için altınlarınızı isterlerse şaşırmayın

Vekalet falan vermem vekalet için gidebiliyorsan satısada giderim ha ayrica sizin üstunüzede olsa yarısı zaten kocanızın oluyor hukuken

Ne münasebet, neden ordan oraya gitmeyecekmişsiniz? Vekâleti evden veremeyeceğinizi bilmiyor mu kayınpeder?

Herkes demiş, ben de söyleyeyim; altınlar üzerinden bir hesapları var. Ya da evi kendi üzerlerine yaptıracaklar. Yoksa iki diklenince vazgeçmelerinin başka açıklaması olabilir mi?

Eşiniz ne diyor şu anda? Almayacak mısınız evi?

Bende vermeyin dedim ama bir daha okurken bunu düşündüm.
Vekalete gerek yok ki kp üstüne alması için.
Altınlar ve para kocada olduktan sonra direkt alırlar zaten
Bunlar başka iş peşinde

Ve altınlar eşinizdeyse belki de ailesine verdi. Sıze numara yapıyor. Yoksa eldeki altın ev almaya yetıyorsa
Bu devirde hangi aklı kıt ev almaz ki? Yani evi olmayan birileri...

Burda konu açmıştı biri
eşi altınları çalmış, ama eve hırsız girdi diye polise haber vermişler. Tabii ki kim olduğu ortaya çıkmamış.

Eliyle koyduğu gibi alınmış altınlar

kendiniz gidin ne olur ne olmaz

Bende vermeyin dedim ama bir daha okurken bunu düşündüm.
Vekalete gerek yok ki kp üstüne alması için.
Altınlar ve para kocada olduktan sonra direkt alırlar zaten
Bunlar başka iş peşinde
Sey icin mi istiyor acaba evi alirken bosanma durumunda hakkimdan feregat vb bi madde ekleyecekler acaba konu sahibi adina.. mumkun mu boyle birsey.. yoksa dedigin gibi kp ustune yapcak olsa neden vekalet istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…