- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Vekalet verirsen istedigini yapabilir herhalde..merhabalr
Kendi altınlarım ile ev almaya karar verdik. ev üzerime olacak. Kayınbabam benim tapu icin ordan oraya gitmeme gerek görmemis ve esime benden vekâlet alip yapmami söylemis. Esim bunu sadece ben gitmiyeyim diye oldugu söyliyo. tapusu yine senin ustine bi farki yok diyo ama ben pek anlamiyorim bu konuslardan. yani sadece notere gidip imza atilmiyo mu. neden ordan oraya gidilsin ki. vede cidden tapuda bi sıkıntı olmaz demi. yani bana sormada. veya ben ona sormadan satamama gibi. yani ben sadece bana ait olsun ve ilerde özgurce istedigimi yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcın olabilir mi
Ben tamamen kadın bu işlere karışmaz kafası hissettim kayinoederde.Bence burada sorun konu sahibinin vekalet vermesi değil.Sonuçta ortada ev yok bark yok ..alınmamış evin vekaleti ile ne yapsın koca kişisi!! Üstelik konu sahibi arkadaş Vekalete şu mülkün alış işlemleri için verilmiştir, başka iş ve işlemler için kullanılamaz ibaresi yazdırsa o vekalet ile ne yapabilirler ki? Bu adam konu sahibinin tapu müdürlüğüne gelmesini istemiyor..buna mani olmaya çalışıyor.Ya evin bedelini yanlış söyleyecek adam,ya da evin yarı hissesini anasına /babasına yaptıracak "gör kendine ait güvenceyi" diyecek.
Bence burada sorun konu sahibinin vekalet vermesi değil.Sonuçta ortada ev yok bark yok ..alınmamış evin vekaleti ile ne yapsın koca kişisi!! Üstelik konu sahibi arkadaş Vekalete şu mülkün alış işlemleri için verilmiştir, başka iş ve işlemler için kullanılamaz ibaresi yazdırsa o vekalet ile ne yapabilirler ki? Bu adam konu sahibinin tapu müdürlüğüne gelmesini istemiyor..buna mani olmaya çalışıyor.Ya evin bedelini yanlış söyleyecek adam,ya da evin yarı hissesini anasına /babasına yaptıracak "gör kendine ait güvenceyi" diyecek.
Ben tamamen kadın bu işlere karışmaz kafası hissettim kayinoederde.
Oda doğru. Birde altın ev için satilmazda ne için satilacakmis acabaKayınvalidesi altınla ev mi alınır diyecek kadar karışabiliyor ama.
Oda doğru. Birde altın ev için satilmazda ne için satilacakmis acaba
Verdiği umumi vekaletname ile alınan mülk kayınpedere devredildiğinde ne hak iddia edebilecek acaba ?Evlilikte alınan bütün mallar ortaktır. Örneğin bir masa da alsanız ikinizin oluyor. Ayrıca eşiniz dediğiniz kişiye bu kadar güvensizliğiniz niye?
Kayın valideniz haklı.şuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
Altın sizin, ne yapacağınıza da siz karar verirsiniz. Eş ailesinin altınlarınız üzerinde planları olabilir. Yarın bir gün kendilerinin alacağı bir gayrimenkul için altınlarınızı isterlerse şaşırmayınşuan guzelce tartistik zaten. cunku bu sefer kayinvalidem aklina girmis. ev icin altin mi satilirmis. satmayin demis. benimkide kuzu gibi tamma demis.sinriden boğulucam
Konuyu tam anlamadim ama vekalet verseniz ne olacak ki eger evi alirken tapuda hile yapacaklarsa direkt vekaleti kullanmafan kendi ustlerine yaparlar. Siz gitmezseniz buna engel olamazsiniz
Yok bir kredi durumu varsa vekalet olsun olmasin kredi kikin ustuneyse tapu onundur.
Ve altınlar eşinizdeyse belki de ailesine verdi. Sıze numara yapıyor. Yoksa eldeki altın ev almaya yetıyorsaKayın valideniz haklı.
Çünkü o altınları ilerde kendileri sizden borç isteyecek, ve sittin sene sonra ödeyecekler.
İşiniz öyle zor ki...
Size tavsiyem altın bozduracagınız siz de gidin
Her şeyin içinde olun ki eşiniz de dahıl herkes haddini bilsin.
Zaten eşinizden bir halt olmaz !
kendiniz gidin ne olur ne olmazmerhabalr
Kendi altınlarım ile ev almaya karar verdik. ev üzerime olacak. Kayınbabam benim tapu icin ordan oraya gitmeme gerek görmemis ve esime benden vekâlet alip yapmami söylemis. Esim bunu sadece ben gitmiyeyim diye oldugu söyliyo. tapusu yine senin ustine bi farki yok diyo ama ben pek anlamiyorim bu konuslardan. yani sadece notere gidip imza atilmiyo mu. neden ordan oraya gidilsin ki. vede cidden tapuda bi sıkıntı olmaz demi. yani bana sormada. veya ben ona sormadan satamama gibi. yani ben sadece bana ait olsun ve ilerde özgurce istedigimi yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcın olabilir mi
Sey icin mi istiyor acaba evi alirken bosanma durumunda hakkimdan feregat vb bi madde ekleyecekler acaba konu sahibi adina.. mumkun mu boyle birsey.. yoksa dedigin gibi kp ustune yapcak olsa neden vekalet istesinBende vermeyin dedim ama bir daha okurken bunu düşündüm.
Vekalete gerek yok ki kp üstüne alması için.
Altınlar ve para kocada olduktan sonra direkt alırlar zaten
Bunlar başka iş peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?