Eşimin beni aldattığı kadina mesajim

Gizemavcisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
79
100
3
arkadaşlar çok kötü durumdayım. Boşanma aşamasındayız. Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Eşim bunun sadece sanal ortamda öylesine bisey olduğunu söylüyor. Ben inanmıyorum gerçi öyle bile olsa sonuç değişmez. Ama ben bu olayı tam olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Salak gibi dayanamadım delil toplamadan eşime yazışmaları okuduğumu söyledim. Neyse. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum. Bana fikir verin lütfen. Kafam allak bullak. Yardim edeceklere simdiden tesekkir ederim

Nasıl bedel ödeteceksiniz ?yapamayacagıız şeyler söylemeyin .

Boşanma sebebiniz ne? Eşiniz mi istiyor ayrılmayı?

kadınla hiç muhatap olmamalısın bence.bu konuda her şeyden, herkesten önce eşindir muhatabın.seni boşanma aşamasındayken mi aldattı yoksa önceden mi? bir de delil toplamak istiyorsun madem eşine de kadına da bunu belli etmemelisin.

Kendi kendinizi yıpratmaktan başka birşey olmayacaktır.
O yüzden bence hiç bulaşmayın.
Bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum ve gerçekten efor sarf etmezdim.
Bunun yerine hayatımı nasıl düzene sokacağımla ilgilenir, tüm enerjimi de yeni hayatıma adapte ile harcardım.

. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum.

Nasıl yani? Kadın kim emin değilsiniz, ama bir tahmin üzerine tehdit mi edeceksiniz? Başınıza iş alacaksınız.

Şüphelenmekle mesaj atmayın emin olursanız atın ama içinizi boşaltırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…