Eşimin beni aldattığı kadina mesajim

eski konunuzu hatırladım kocanız narsist diyordunuz.

böyle bi adama yapacağınız en ufak tepki bile zevk verir. kadına tepki verseniz onları birbirine itersiniz daha çok.

vereceğiniz en güzel tepki tepkisizlik. inanın ya nasıl umursamadı da hemen toparlandı diye daha çok içine dert olur.

benim eski sevgilimle benzeşiyor diye eski konunuza da yazmıştım. adam hesaplarında "sen beni unutamazsın" şarkısını loop a almıştı. yani sevgisi bitmeyi geçmiş benim kötü olmamdan bile zevk alacak vaziyetteydi. ben ama ona en ufak birşey belli etmedim acımı içime atıp hayatıma odaklandım. doğrusu bu.

kendinizi boşuna yıpratırsınız.

Bosanma asamasindasiniz ve esinin konusmalarini yakaliyorsun suphelendigin biri var ve emin olmadan suphe ugruna mesaj atacaksin.. ya o kadin degilse peki.. yemin ederim biri bana boyle mesaj atsa dava ederim... boyle sacma sey mi olur. Bosaniyormussunuz zaten e bitmis iste aranizdaki her sey. Hele ki dava acildiktan sonra ise bu olanlar iyice suclu olursunuz..

Benim anladigim siz aslinda o kadin mi emin olmak da istiyorsunuz.nasil ne yolla mesaji yakaladiginizi anlatirsaniz belki fikir yurutulup daha mantikli bir yol bulunabilir

Canım evli erkeklerde adam olsun da evde karısı varken millete hallenmesin Allah öyle adamları tüm kadınlardan uzak tutsun.gel diyene gidecek koca zaten insan değil ki...evliyim kocam ile kıydık nikahı bana bağlılık sözü veren o bir yamuğu olursa o sorumlu karşıdaki kadından önce.Allah hiç birimizin yuvasının bozulmasına izin vermesin..ama şu zamanda güvenmek zor hakkaten.

Hani bir söz var ya "Dişi k.ncık yalanlamasa erkek köpek dolanmaz." diye. %70 kadında bulurum ben hatayı. Yahu benim nerelerim alev aldı da gidip evli adamın yuvasını yıkayım. Hiç yuva üstüne yuva kurulur mu?
Rabbim yaşatmasın da affı olmayacak şeyler bunlar.

Kadinla alakali degil.
Esin herseyi göze alip ona gitmis.
Koy kapinin ônûne gitsin o kadina.

Bana Göre en dogru karar budur

Utanması olmayana ne yapsan düzeltemezsin.Sorunu eşinle düzeltmeye çaliş.

Asla affı olmaz sonuna kadar haklısın canım ama erkek de her kuyruk sallanayana gitmesin bir zahmet.şimdi evli bekar ayrımı da kalktı çok geniş herkes had bilmek yok inşallah kızlarımız akıllı olur da bekar erkeklere yönelir evli adamlar da evini yuvasını bozmaz

Rabbim nefsimizi azdırmasın diyelim..

Şu sözü demeyin kurban olayım, hergün sokaklarda kendi halinde yürürken ya da araba kullanırken tacize uğrayan bir sürü kadın var, hiçbiri arkasında erkek dolansın diye uğraşmıyor, kadın şoföre öpücük atanlar, otobüste kadın yolcuların arkasına geçip taciz edenler, sokakta laf atan erkekler bizi bu sözlerin arkasına sığınarak taciz ediyor çünkü biz onlar için insan değil dişiyiz.
Dişiysek herşey müstehaktır, şunu da belirteyim ne acıdır ki sokaklarda bulduğu her kadına tacizi kendine hak görenlerin büyük kısmı da evlidir, bu sebeple herkes eşine hesap sorup suçlamalı.

Ağzınıza sağlık. Ben cevap yazsaydım kendimi tutamayacaktım

Kadın kocanızı yoldan çıkarıp tecavüz mü etmiş?
Şantaj yaparak kendisi ile ilişki yaşamasını mı sağlamış?
Kandırılmış mı eşiniz?

Sizin muhattabınız eşiniz, o kadın değil.
O Kadın vicdanında boğulsun ama eşiniz sürüm sürüm sürünsün!

Kadına mesaj falan atmayın. Eşinizden boşanın ama tüm haklarınızı da sonuna kadar alın!

Bizim kocişlerimiz asla yapmaz Mune
Onlar ancak yoldan çıkarılır, çok da pişmandırlar zaten...
Ya şeytana uymuşlardır, ya da bir anlık gaflettir.

Bence hiç mesaj yazıp onunla polemiğe girmeyin. Bu tip insanlar pislik insanlar olur ve her türlü haklı çıkar. Olan size olur siz haksiz olursunuz Sinirlerinizin daha da yıpranması cabası
Bu insanlar da evli barkli adamlara yapışmaya utanmıyorlar. Allah yardimcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…