- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Gizemavcisi
-
Bosanma asamasindasiniz ve esinin konusmalarini yakaliyorsun suphelendigin biri var ve emin olmadan suphe ugruna mesaj atacaksin.. ya o kadin degilse peki.. yemin ederim biri bana boyle mesaj atsa dava ederim... boyle sacma sey mi olur. Bosaniyormussunuz zaten e bitmis iste aranizdaki her sey. Hele ki dava acildiktan sonra ise bu olanlar iyice suclu olursunuz..arkadaşlar çok kötü durumdayım. Boşanma aşamasındayız. Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Eşim bunun sadece sanal ortamda öylesine bisey olduğunu söylüyor. Ben inanmıyorum gerçi öyle bile olsa sonuç değişmez. Ama ben bu olayı tam olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Salak gibi dayanamadım delil toplamadan eşime yazışmaları okuduğumu söyledim. Neyse. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum. Bana fikir verin lütfen. Kafam allak bullak. Yardim edeceklere simdiden tesekkir ederim
Canım evli erkeklerde adam olsun da evde karısı varken millete hallenmesin Allah öyle adamları tüm kadınlardan uzak tutsun.gel diyene gidecek koca zaten insan değil ki...evliyim kocam ile kıydık nikahı bana bağlılık sözü veren o bir yamuğu olursa o sorumlu karşıdaki kadından önce.Allah hiç birimizin yuvasının bozulmasına izin vermesin..ama şu zamanda güvenmek zor hakkaten.Evli erkeklere kapatma olma hevesindeki KADIN BOZUNTULARINI hiçbir zaman anlamadım,anlamayacağım da. Ne zaman böyle bir şey okusam ağzımdan çıkanı kulağım duymayacak şekilde saydırmak istiyorum ama gel gör ki KK'nün bir kuralı var.
Hani bir söz var ya "Dişi k.ncık yalanlamasa erkek köpek dolanmaz." diye. %70 kadında bulurum ben hatayı. Yahu benim nerelerim alev aldı da gidip evli adamın yuvasını yıkayım. Hiç yuva üstüne yuva kurulur mu?Canım evli erkeklerde adam olsun da evde karısı varken millete hallenmesin Allah öyle adamları tüm kadınlardan uzak tutsun.gel diyene gidecek koca zaten insan değil ki...evliyim kocam ile kıydık nikahı bana bağlılık sözü veren o bir yamuğu olursa o sorumlu karşıdaki kadından önce.Allah hiç birimizin yuvasının bozulmasına izin vermesin..ama şu zamanda güvenmek zor hakkaten.
Asla affı olmaz sonuna kadar haklısın canım ama erkek de her kuyruk sallanayana gitmesin bir zahmet.şimdi evli bekar ayrımı da kalktı çok geniş herkes had bilmek yok inşallah kızlarımız akıllı olur da bekar erkeklere yönelir evli adamlar da evini yuvasını bozmazHani bir söz var ya "Dişi k.ncık yalanlamasa erkek köpek dolanmaz." diye. %70 kadında bulurum ben hatayı. Yahu benim nerelerim alev aldı da gidip evli adamın yuvasını yıkayım. Hiç yuva üstüne yuva kurulur mu?
Rabbim yaşatmasın da affı olmayacak şeyler bunlar.
Rabbim nefsimizi azdırmasın diyelim..Asla affı olmaz sonuna kadar haklısın canım ama erkek de her kuyruk sallanayana gitmesin bir zahmet.şimdi evli bekar ayrımı da kalktı çok geniş herkes had bilmek yok inşallah kızlarımız akıllı olur da bekar erkeklere yönelir evli adamlar da evini yuvasını bozmaz
Amin canımRabbim nefsimizi azdırmasın diyelim..
Hani bir söz var ya "Dişi k.ncık yalanlamasa erkek köpek dolanmaz." diye. %70 kadında bulurum ben hatayı. Yahu benim nerelerim alev aldı da gidip evli adamın yuvasını yıkayım. Hiç yuva üstüne yuva kurulur mu?
Rabbim yaşatmasın da affı olmayacak şeyler bunlar.
Şu sözü demeyin kurban olayım, hergün sokaklarda kendi halinde yürürken ya da araba kullanırken tacize uğrayan bir sürü kadın var, hiçbiri arkasında erkek dolansın diye uğraşmıyor, kadın şoföre öpücük atanlar, otobüste kadın yolcuların arkasına geçip taciz edenler, sokakta laf atan erkekler bizi bu sözlerin arkasına sığınarak taciz ediyor çünkü biz onlar için insan değil dişiyiz.
Dişiysek herşey müstehaktır, şunu da belirteyim ne acıdır ki sokaklarda bulduğu her kadına tacizi kendine hak görenlerin büyük kısmı da evlidir, bu sebeple herkes eşine hesap sorup suçlamalı.
Bizim kocişlerimiz asla yapmazŞu sözü demeyin kurban olayım, hergün sokaklarda kendi halinde yürürken ya da araba kullanırken tacize uğrayan bir sürü kadın var, hiçbiri arkasında erkek dolansın diye uğraşmıyor, kadın şoföre öpücük atanlar, otobüste kadın yolcuların arkasına geçip taciz edenler, sokakta laf atan erkekler bizi bu sözlerin arkasına sığınarak taciz ediyor çünkü biz onlar için insan değil dişiyiz.
Dişiysek herşey müstehaktır, şunu da belirteyim ne acıdır ki sokaklarda bulduğu her kadına tacizi kendine hak görenlerin büyük kısmı da evlidir, bu sebeple herkes eşine hesap sorup suçlamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?