Eşimin beni aldattığı kadina mesajim

saçmalamayın bence.

kadınla muhattap olmayın. ben böyle varoşlara sümüğümü atmam. onla muhattap olmanız onun sizi denk sanmasına sebep olur. o kendini üstün görüyordur şimdi sizden malum evli adamı ayartabildi diye. sizin onu küçük görmeniz lazım ki haddini bilsin. eğer bu ruha bürünürseniz bi süre sonra onun sizi kıskanıp kudurduğunu görebilirsiniz.

boşa konuşmuyorum çünkü bütün bu yazdıklarımı tecrübe ettim ben

amiyane bir tabir vardir, havlayan kopek isirmaz diye,
bana boyle konular o sozu hatirlatiyor,
tehdit etmeyin, yapin ne yapacaksaniz,
ama tabi ki kanitiniz olduktan sonra.

Kadına birşey yazmanız neyi değiştirir ki?
Sizin işiniz eşiniz ile.
Kadın eşinizin evli olduğunu biliyor mu mesela?

Ayrıca mesaj felan yazıp insanların eline kullanacakları şeyler vermeyin.
Tehdit felan bunlar kadın açısından değil sizin açınızdan kötü olur.
Geçmiş olsun.

Yerinizde olsam aleyhine delil olarak kullanırdım.
Kadına mesaj atsanız ne olacak ki ?

Kadına ne yazacaksınız ki ? Daha kadının kim olduğundan bile emin değilsiniz . Çok fevri davranıp kocanıza da her şeyi anlatmışsınız . Hadi diyelim kadına saydırdınız ne değişecek . Kizmaniz nefret edip saydırmanız gereken kişi kocanız . Boşanın nafakanizi da alın onlar da ne halleri varsa görsünler .

bu ilişki hakkında fazlaca şey öğrenmek size zarar verir.. Onlara değil! Zaten sizin varlığınızı bilerek ilişkilerini yaşıyorlardı.. Kurcalamayın.. Eşinizde karşısındaki de suçsuz değil.. Klasik erkek müdafası.. Eğer affedeceğim bi bahaneye ihtiyacım var diyorsanız bu yolu tercih etmeyin derim...

Eşinde de iyi laf yapan ağız varmış sanal ne demek ya belliki aldatıyosun seninle konuşsun muhabbet istiyosa safmıdır nedir gıcık oluyorum şöyle erkeklere demekki sanaldan değil gerçekten biriyle bir cafede tanıssa napıcak aldatma aldatmadır affetme çünkü asla düzelmez o tipler.

Ayrıca sen neden kadınla muhattap olasınki senin muhattabın avukat cnm eşin bile değil kesinlikle affetme gitsin ne..... Yiyolarsa yesinler.
Ayrıca kadına ne dicen ya sana seni daha çok üzen şeyler söylerse boşver Allahından bulsunlar afedersiniz bazı kadın demeye utandığım mahluklar varki kendileribe bekar erkek değilde evli erkek bulup kendikerini kadın zannediyı pislikler net yanii ah yasak olmasa cok yazarımda.

Hemen hemen aynı durumdayız bende mesajları yakaladım ama sadece kadın yazmış şarkı atmış eşim kabul etmediği gibi beni hırpaladı birde kadınsa sadece arkadaş olduklarını benim yanlış anladığımı söyledi yani sana tavsiyem hiç onların seviyesine inme bacım

Ne bedeli odeteceksiniz elalemin kadinina? Aldatma olaylarinda 3. Kisilere dava acilamiyor. Mesaj da atarsaniz tehdit olarak o size dava acarsa sasirmayin. Size sadakat sozu veren esiniz,ne yapacaksaniz hukuki yollarla esiniz olacak insan evladina yapin

Size katılmıyorum. Eşim çok daha suçlu tabi ki ama o kadin da suçlu. Ayrıca benim amacım kadını konusturabilmek. Çünkü esim inkar ediyor. Kadına da iki çift laf edip serefsizligiyle yuzlestirmek istiyorum. Sizin basinizaböyle bir olay gelmediyse beni anlamanız cokkk zor... yıllardır esimden neler çektim belki de bunun nedeni o kadınla birlikte olması. Bunun hesabını ikisi de Allah'a verecek. Kadınla sadece yuzlesicem başka birşey yapmayı düşünmüyorum. O böyle bir pislik yaparak zaten hayatına kötü olan ne varsa çağırmış. Allah versin cezasını

Mesajlama ortamo sosyal medyadami?sifresini biliyormsunuz?yada sifre kirabiliosaniz o mesajlari alabilirsnz.nasil yazismalardi neler yaziyordu delil olusturmasi icin neler konusuldgu onemli

Kadini konusturup elinize ne gececek? Senelerdir esinizin butun pisligini cekmis olmaniz sizin seciminiz. Cekmeseydiniz de bosasaydiniz ilk hatasinda. Kendinize acimamissiniz bunca zaman,simdi de yok kadini konusturacaksiniz da ölme esegim ölme hesabi.

Esinize cezayi allahtan once bu dunyada mahkeme versin. Diger kadin naparsa yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…