• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığından eminim artık

Ya birde yorumlar da gördüm.
eğer şahsi olarak maddi durumunuz yeteri kadar iyi değilse,lütfen başkalarının üzerine olan mallar hakkında avukata detaylı bilgi alın.
bu malların eşinizin olduğunun ama başkalarının üzerinde olduğunu,eğer onun olduğunun kanıtlayabilirsem,ses kaydı yada herhangi bişey bu mallardan hak iddia edebilir misiniz öğrenin.
bence ceketini alıp çıkmasına izin vermeyin.

çok kontrollü olmanızı tavsiye ediyorum.
bunu bir avukat ile başarabilirsiniz.
öfkenize yenik düşmeyin.
önceliğiniz hemen boşanmak değil,
Sağlam boşanmak olmalı.
bence tabi.
Nasıl ispatlarım aracın üzerine verdiği is arkadaşı şahitlik yapmazki

Bişey daha sorayım arkadaşlar sosyal ağlarda hep alkol masalarinda arkadaşlariyla resimleri var buda delil olurmu zil zurna geliyo eve nasıl ispatlarım

Nasıl ispatlarım aracın üzerine verdiği is arkadaşı şahitlik yapmazki
İşte şahitlik değil ama başkasının üzerine kayıt ettiği malları başka nasıl ıspatlamam gerekir diye avukata soracaksınız.
bu süreçte avukat çok önemli.
eşinize çaktırmayıp inanmış gibi yapacaksınız.
avukat ile ilerleyeceksiniz.

Bişey daha sorayım arkadaşlar sosyal ağlarda hep alkol masalarinda arkadaşlariyla resimleri var buda delil olurmu zil zurna geliyo eve nasıl ispatlarım
Annenizin (eger girdu ise) ya da onun eve sarhos geldigini goren herhangi birinin sahitligi ile

Hanımlar bana yardımcı olun lütfen eşimde değişiklikler farkettim eve geç gelmeleri falan bunun üstine birde kizim 13 yaşında o duymus telde konustuğunu bi kadınla ve watsapta bi kadin buna resim atmış bu gece sarhoş geldi telefon koynunda uyuyodu pantolonunu karıstırırken kemerinin arasinda sac buldum benim saçım asla degil arabamıza gidip karıstırdım cuzdaninda restoran fisi buldum alkollü biryer kesin bosanacağım size sorum o restorana gitsem kamera kayitlarindan kimle olduğunu bulabilirmiyim yani mahkemede bunu delil kabul ederlermi kamera kayitlatina ulaşabilirmiyim neolur yardım edin tek derdim bu adamdan kurtulmak
O şekilde kayıt alamazsın.Ancak şikayetin sabitse olayla alakalı olarak bu görüntüler delil niteliğinde kullanilabilir.Hirsizlik,taşınmaz zarar-ziyan veya gasp(vb) gibi bir durum söz konusu ise senin talebin ve devletin eliyle bu görüntüler incelenebilir.
Aksi durum(lar) özel hayatın gizliligiyle korunur.Ayrica çoğu kadının yaptığı gibi fevri davranarak eşinizi sıkıştırıp kendisini koruma altına almasına müsade etmeyin.Hissettirmeden araştırın..Zaten siz suphe ettiğinizi söylerseniz iyiden iyiye temkinli davranacaktir

İyi bir avukat tutun onun dedikleri doğrultusunda davranın
Eşine söylemeseydin keşke ama tabi çok zor susmak

Kesinlikle aldatmadan açmalısın yoksa talep edemezsin birşey. Sen tazminatı al da ödemezse maaşından kestirirsin. Böyle bi de elin boş boşanmamalısın. Avukata mutlaka danış. Ben olsam daha önceki gibi affetmiş numarası yapar delil toplarım. Ya da arabayı benim üstüme yap affedeyim derim

Affediyorum gibi yap hatta alttan alıyormuş gibi yap önce sonra mesaj vs atarsın sen neden arabayı arkadasın yaptın falan.
Tabi en iyi avukat bilir.
Madem boşanacaksın canını yak

Siddeti falan yok ama beni bırakmax herdefasında konuşuyorum yeminler ediyo en fazla iki aya yine eski hallerine donuyo bide kızımin şahitliği kabul edilir mi kizimı bu duruma sokmak istemiyorum.bana ne dedi biliyor musun anne affedecekmisin sen bukadar gurursuzmusun sana hep yapıyo bunu
Umarım sizin için en hayırlı yoldan kurtulursunuz
Kızınızı üzmesi sizi üzmesinden daha çok etkilemiş sizi
Hayatta keşke böyle şeyler olmasa, ailesine sadık olmayacak adamlar evlenmese keşke

telefon konuşmaları , whatsap Web yüklü ise mesajları vs delil olarak sunabilirsiniz.

13 yasında kızınız varmış o da isterse şahitlik yapar.

Kazanırsınız bence

Siddeti falan yok ama beni bırakmax herdefasında konuşuyorum yeminler ediyo en fazla iki aya yine eski hallerine donuyo bide kızımin şahitliği kabul edilir mi kizimı bu duruma sokmak istemiyorum.bana ne dedi biliyor musun anne affedecekmisin sen bukadar gurursuzmusun sana hep yapıyo bunu
Kızınızın bu sorusu bile boşanma kararı almak için yeterli.yoksa kızınıza Allah yaşatmasın ilerde böyle bir durum yaşarsa olağan karşılar

Belli etmeden birine takip ettirin akşamları mutlaka yine çıkacaktır resim vs çeksin emin olursunuz

Nasıl olsa sizi aldatıyor bir kerelik bisi olmadığına göre
Muhakkak yakalarsınız.
Bu arada burada duymuştum ttelefonuna bir uygulama yükleniyormuş izliyormuşsunuz.
Hoş telefona uygulama yüklense karıstırdıgında görmez mi di mi? Belki farkli dosyalaradır bilemiyorum. Buradan yazıyordu birileri.

Paranız varsa iŞi gücü olmayan birine takip ettirin ve foto çektirin

Sarhoş olarak geldiği icin eve telefonunu karıstorabılırsınıx , kesinlikle vardır fotosu kadınla. Ekran görüntüsü alıp kendinize atabılırsınız. şifreliyse açmanız lazım.
Aklıma gelenler bunlar.
Yahu şöyle tavsiyeler vermeyin. Bu bir suç. Adam telefonuma uygulama yükledi dese, farketse ve dava açsa hapis cezası ile yargılanır. Başka çözüm bulması lazım

Arkadaşlar sizi bilgilendirmek istedim bugün gideceğimi söylemistim sabah uyandık kahvaltı falan derken hazırlzndık fişi cüzdanıma koymustum bakayim dedim tam çıkmadan önce fisi almış bulamadim aradim fişi neden aldin dedim artik eminim dedim yine yalan üstune yalan allahtan ismini hatirliyodum restaurantın yani kısa keseyim gördüm beraber masadalardı kızımın watsapta gördüm dediği kişi küt saçlı ama görüntü alamadım görmem bana yetti eşyalarını topladım kapiya koydum görümcemi aradım gelip alsın diye aldılar yani bukadar 15 yıllık emeğim sabrım boşaymış değişmez son

İşletme kamera görüntülerini izlemenize müsade etti mi? Çok şaşırdım. Bizde bir turist odasında hırsızlık olduğunu söyledi. Polis eşliğinde geldi. Biz kamera görüntülerini karakola teslim ettik.

Hanımlar bana yardımcı olun lütfen eşimde değişiklikler farkettim eve geç gelmeleri falan bunun üstine birde kizim 13 yaşında o duymus telde konustuğunu bi kadınla ve watsapta bi kadin buna resim atmış bu gece sarhoş geldi telefon koynunda uyuyodu pantolonunu karıstırırken kemerinin arasinda sac buldum benim saçım asla degil arabamıza gidip karıstırdım cuzdaninda restoran fisi buldum alkollü biryer kesin bosanacağım size sorum o restorana gitsem kamera kayitlarindan kimle olduğunu bulabilirmiyim yani mahkemede bunu delil kabul ederlermi kamera kayitlatina ulaşabilirmiyim neolur yardım edin tek derdim bu adamdan kurtulmak
Hayır acele etmeyin gizlice takip edip delil toplayın

Bende ilk evlendiğinde bile mesajlarını yakaladim bsanal biseyler olmuş.

Ama hep aldatmaya devam etti en son geçen yaz eşyaları topladım dönmemek üzere. .

Ama halt aynı halt.

Şuan atanmayı bekliyorum sonra yoluma Bakicam.

Çok çocuk isteyen düşünen bir insana evrilmisken eşimden dolayı çocuk mocuk düşünmüyorum. Bir tane var zaten elimi kolumu bağlıyor.

Back
X