eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Nasıl olmuş konu nasıl bi açabilsen konuyu cnm en azından yorum yapabiliriz. Bu erkeklerı allah bildiği gibi yapsıun.allah korkusu zina korkusu olmayan insanlar böyle rahatlar işte...

çok üzüldüm sizin için Allah yardımcınız olsun..
emin misiniz peki?
nasıl öğrendiniz?
biraz detay verebilir misiniz?

biraz detay verseniz belki daha sağlıklı yardımcı olabilirz:26:

nasıl oldu,neler oldu,ne zaman oldu,nasıl anladınız vs vs.
konunuz çok kısa. bir şey anlamak zor. yorum yapmak için bazı şeyleri bilmemiz gerek.

bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM:43::43::43::43::43::43:

bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM:43::43::43::43::43::43:

faydalanmak istemiş demek....ne güzel itiraf ediyor ya :27:

mesajların içeriği nedir ?

Ne demek faydalanmak için yazıştım
bu ne kadar da adice bir yorum
napıcagınız ortada
ama ne yazıkki cesaret yok biz kadınlarda
süründür iyice al elinden teli meli kalmasın kır kafasındaa
görsün faydalanmayı
kızlada git konuş anlarsın zaten
ne diye msjlaşıyomuş
nişanlacaksa madem

bıde söylüyor mu utanmadan..ondan faydalanmak ıcın yaptım dıye..
ar damarı mı catlamıs ne?
bence kendınızden uzak tutun o adamı..
boşanın veya boşanmayın demek bana düşmez..

Faydalanmak nedir ya aciz herif :47: Başka bi kılıf bulamamış mı Affeder misiniz bilmiyorum ama en azından süründürün :47:

yakınen tanıdığım biri de aynı bu duurmda bişey yaşamıştı ilişki yaşadığı adamın karısı aradı kızı kız ''aramızda hiçbirşey geçmedi ben evliyim'' dedi halbuki iş çok farklıydı bişey yaşadılar evet o adamdan çocuk aldırdı mesela!
erkeklerin samimiyetine asla güvenmiyorum!artık kadınlarda aşağılık!

Büyük bir ihtimallle cocugunuz icin affedeceksiniz.
Hic olmazsa affetmeden önce biraz süründürün.

Ondan faydalanmak mı?
İğrenç hakketten, niyetine girmek yapmanın yarısı derler

Son düzenleme:
Yurtta büyümüş bi kız işe memur olarak başladı yanlız yaşıyo herkez peşine düşmüş gösterişli bişey zaten bizim .............onun dedine düşmüş yatağa atıyım diyee utanmadan diyo bide şeytana uydumm diye:5::5::5::5:

Son düzenleme:
Back
X