- 29 Ağustos 2014
- 6
- 1
- 3
- 35
- Konu Sahibi narberekettir
-
Dün aynı durumu yaşadım yemek yiyip aksamlari evde oturuyoruz ve ben yürümeye alışık biri olduğum için de sıkılmaya başladım artık ne zaman düşünüp beni dışarı yürümeye götürecek diye ben teklif ettim önce çok yorgunum dedi ben de peki dedim önemi yok ben yemek yaptım yedim ya şimdi çay da yaparım çayı içeriz yatarız bu böyle devam edecek monoton bir şekilde ben kimim ki haklısın yarın birgün kilo alırsam bu senin sorunun bil dedim sonra hiç konuşmadım daha sonra bu gitti üstünü giymis ve geldi hadi çıkalım dedi ve ben musmutlu oldum aynen yazma fikri çok iyi ama kalbinden ve aklından geçenleri yaz...Slm ben iki yillik evliyim ve 6 aylik birbebeğim var,benim sorunum eşimin beni anlamaması biz küçük bir yerde oturuyoruz ben calismiyorum burada gezecek pek bir yer yok ve ben çok sıkılyorum hafta sonlarida hep evde geçiyor Esim çok iyi bi insan ama benim sıklmamı anlamiyor bu yüzden sürekli tartisiyoruz dışarı cikip yuruyelim bile demiyo hic bi şekilde anlatamiyorum kendimi ve ona beni anlamasi için ona mektup yazmak istiyorum neler yazabilirim...
Slm ben iki yillik evliyim ve 6 aylik birbebeğim var,benim sorunum eşimin beni anlamaması biz küçük bir yerde oturuyoruz ben calismiyorum burada gezecek pek bir yer yok ve ben çok sıkılyorum hafta sonlarida hep evde geçiyor Esim çok iyi bi insan ama benim sıklmamı anlamiyor bu yüzden sürekli tartisiyoruz dışarı cikip yuruyelim bile demiyo hic bi şekilde anlatamiyorum kendimi ve ona beni anlamasi için ona mektup yazmak istiyorum neler yazabilirim...
Slm ben iki yillik evliyim ve 6 aylik birbebeğim var,benim sorunum eşimin beni anlamaması biz küçük bir yerde oturuyoruz ben calismiyorum burada gezecek pek bir yer yok ve ben çok sıkılyorum hafta sonlarida hep evde geçiyor Esim çok iyi bi insan ama benim sıklmamı anlamiyor bu yüzden sürekli tartisiyoruz dışarı cikip yuruyelim bile demiyo hic bi şekilde anlatamiyorum kendimi ve ona beni anlamasi için ona mektup yazmak istiyorum neler yazabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?