eşimin beni anlaması için neler yapabilirim

narberekettir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
6
1
3
35
Slm ben iki yillik evliyim ve 6 aylik birbebeğim var,benim sorunum eşimin beni anlamaması biz küçük bir yerde oturuyoruz ben calismiyorum burada gezecek pek bir yer yok ve ben çok sıkılyorum hafta sonlarida hep evde geçiyor Esim çok iyi bi insan ama benim sıklmamı anlamiyor bu yüzden sürekli tartisiyoruz dışarı cikip yuruyelim bile demiyo hic bi şekilde anlatamiyorum kendimi ve ona beni anlamasi için ona mektup yazmak istiyorum neler yazabilirim...

Mektup iyi fikir.. İçinizden ne geliyorsa aynen yazın. Kalemi elinize aldığnızda kalbiniz size söyleyecektir ne yazmanız gerektiğini :) İnşallah işe yarar..

Yazinca rahatlarsiniz da acaba okumaya sabri var mi? Okur mu?
Bizde kucuk bir yerde oturuyoruz, esim hafta ici calisiyor-yoruluyor.
Hafta sonu dinlenmek istiyor, bende biraz soyle dolasalim diyorum-hic sevmiyor yurumeyi.
Hep arabayla gidip geliriz.
Tavsiyem siz cikin gezin dolasin, eslik etmek isterse gelsin.
Evde oturmadigi icin halinizi anlamasi zor, anlamiyorlar maalesef.

Dün aynı durumu yaşadım yemek yiyip aksamlari evde oturuyoruz ve ben yürümeye alışık biri olduğum için de sıkılmaya başladım artık ne zaman düşünüp beni dışarı yürümeye götürecek diye ben teklif ettim önce çok yorgunum dedi ben de peki dedim önemi yok ben yemek yaptım yedim ya şimdi çay da yaparım çayı içeriz yatarız bu böyle devam edecek monoton bir şekilde ben kimim ki haklısın yarın birgün kilo alırsam bu senin sorunun bil dedim sonra hiç konuşmadım daha sonra bu gitti üstünü giymis ve geldi hadi çıkalım dedi ve ben musmutlu oldum aynen yazma fikri çok iyi ama kalbinden ve aklından geçenleri yaz...

mektuba şunu yaz:
aşkım sıkıldım dışarı çıkabilir miyiz?

evet, gayet net ve kısa..erkekler dolambaçlı lafları anlamıyolar..
ben sıkıldımmı hiç kavga etmem direk " kahramanımmm kaçır beni uzaklara, çok sıkıldımm"
ya da "aşkım şöyle rahatça öpüşebileceğimiz bi yere götür beni "derim..
o da o gazla dağ bayır gezdirir..

kavga etmek yerine açık ve sempatik bi şekilde dillendirin...

sizin arkadaşlarınız yok mu onlarla gezseniz en azından hafta içi.. stres atarsınız.. adam yoruluyor, hak veriyorum yani çıkmak istememesine.. siz de çalışsanız anlarsınız..

anlamasini bekleme al bebisini cik disari temiz hava alin hem sen hem bebisin esin ya katilir ya katilmaz kendi bilir bence...

Bencede acik ve net yazmalisin ama kirmadan.umarim anlar seni bende senin gibiyim iki bucuk yillik evli ve alti aylik kizim var.ekmek almaya bile gidemiyorum oysa sadece bir kac saat yeter bu buhrani atlatmaya.aama nerdeeee

Bencede acik ve net yazmalisin ama kirmadan.umarim anlar seni bende senin gibiyim iki bucuk yillik evli ve alti aylik kizim var.ekmek almaya bile gidemiyorum oysa sadece bir kac saat yeter bu buhrani atlatmaya.aama nerdeeee

6 aylık bebekle sıkılıyor musunuz ?
merak etmeyin o yürümeye başlayınca sizi yanlız bırakmaz.
eşinize gelince dedikleri gibi destanda yazsanız dğişen bişey olacağını sanmıyorum.
yaratılıştan farklıyız erkeklerle napalım

Bebekle zaman nasil geciyo anlamiyosun ama bazen çok yoruyo insan rahatlamak için değişik birşeyler yapmak istiyor gezmek istiyor....

Esinden baska cevrendr zaman gecirebilecegin kimse yok mu..arkadas,komsu,kuzen... onlarla cik,onlara gidip gel.. tum beklentin esinden olmasin..belki dedigi gibi gercekten cok yoruluyordur,belki de,gezmeyi sevmiyordur.. seni de anliyorum esinle birseyler yapmak istiyorsun belki ama,olmuyorsa da kendin guzel vakit gecirebilecegin birseylerle ugrasmani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…