esimin beni annemlere kotulemesi

Adam iflah olmaz bİ cimri orasını anladık çok mutsuzsunuz eşinizden de çok şikayetçisiniz orasını anladık tamam da ee yani bunu değiştirmek için ne yapıyorsunuz önemli olan bu.
İşe girip çalışabilirsin mesela kendi paranı kendin harcarsın.
Hayatın hakkında söz sahibi olursun.
Ha sen elinden geleni yaparsın mücadeleni verirsin adam da düzelme yok mu her şey daha mı kötüye gidiyor o zaman boşanırsın.

Herkese teşekkür ederim sag olun biraz rahatladım ama bi kadına kocasi değer vermesi ailesi hiç vermiyor bunu anladım allahm kizima hayırlı yazılar yazsın
a

ben kuran hocasıyim özelde is imkanı çok anaokulu vs ama 1 5 yaşında kızım var ona kim bakacak annem uzakta esim kese asla para vermez

200 için kizima ayrılmayı diyorum yine 100 150 ayda elime geçiyor zorla ama ne alınır 100 e hemen bitiyor

bakın ben uyardım konuştum karınım ben senin yapma dedim ve bi ara annesi ne dedim böyle böyle ahmet diye kV bana ben karı koca arasına girmem bi laf desem ben kötü olurum dedi aileme gelince ne deyim anneme bütün çırılçıplak herseyin biliyo gel demiyor aman kızım canım kızım demiyor haklısın diyo bana esim kızıyor okadar ben gitsem kendim orda sığındı gibi hissettim ne. yapıyı söyleyin ne yapıyım haklısınız ama ne yapıyım bunaldm

ben siz ayri ayri mesajlarda dert yazinca baska bi uye daha aralarda derdini anlatiyor sandim onun icin dedim ayri konu acin diye meger konu sahibi devam ediyormus dikkat etmemisim kusuruma bakmayin.

annemler beni dershaneye alıp üstüme baskı yaptılar zaten evleneceksen diye ben uni dışardan okudum benim tam anlamıyla arkamda dursa bunlar olmaz ama napıyım annemin babam içine sevgimi ekiyim

niyekalkiyosunuz ki sofradan?
Benim esimde pimpiriklidir ikide bir cocukla ilgili bu tur ultumatomlar verir. Cok endise ediyosan kendin kalkabilirsin derim. Kavga cikiyosa da ciksin. Cikacaksa bu yuzden ciksin hatta.

3.şahıslar için beni kırıyor. işin komik yani başkalarına y alakali yapıyor kim ne derse yapar namaz kılar benm gözümde 0 sen namaz kıl kuran oku herkes seni iyi bilsin ama evde 20 tl için beni aglat
namazi niyazi karistirma herkesin sevabi da gunahida kendine.namaz ve ibadetler insani kotuluklerden alikoyar elbet ancak ama bazen hatalarimiz da olur.duzeltmek icin caba gostermeliyiz.bu tek tarafli degil iki tarafli once siz kendinize donup ben nerde hata yapiyorumla baslayin sonra digerleri.

Allah kur anda eşini markette pazarda toplumda sen ne anlarsın diye rezil et demiyor ali seccade kalk miyor bana 1 Ayranı çok görüyor hak mi bu sence ve bu insana herkes çok iyi diyor ama ole değil gösteriş yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…