- 23 Mart 2015
- 5.728
- 12.092
- 448
Adam iflah olmaz bİ cimri orasını anladık çok mutsuzsunuz eşinizden de çok şikayetçisiniz orasını anladık tamam da ee yani bunu değiştirmek için ne yapıyorsunuz önemli olan bu.
İşe girip çalışabilirsin mesela kendi paranı kendin harcarsın.
Hayatın hakkında söz sahibi olursun.
Ha sen elinden geleni yaparsın mücadeleni verirsin adam da düzelme yok mu her şey daha mı kötüye gidiyor o zaman boşanırsın.
Denemekte fayda var benceYok kv kp laf söyletmez bence oğullarına. Bu pasiflik ne hikmetse sadece kız anne-babasında var.
1. hata sende, ilk bu tarz tavrını gördüğünde ciddi bir şekilde uyaracaktın, anlamıyor mu? O zaman tavrını ve settini çekecektin.. Anlamadığı halde sende aynısını ona yapacaktın.
2. hata ailende, damat bunları onlara anlatırken annen babanda durup dinliyor mu yani? Kalkıp diyebilir "koskoca adam utanmıyormusun mahremini bize açmaya?" diye çıkışmaları gerekirdi. Onlarda saf saf dinliyorsa, daha çok anlatır senin kocan...
Önce kendini saydıracaksın ailen içerisinde ki seni dışarda da kocan saydırsın.
Yoksa çok bakınırsın bir çare bulayım diye.
1. hata sende, ilk bu tarz tavrını gördüğünde ciddi bir şekilde uyaracaktın, anlamıyor mu? O zaman tavrını ve settini çekecektin.. Anlamadığı halde sende aynısını ona yapacaktın.
2. hata ailende, damat bunları onlara anlatırken annen babanda durup dinliyor mu yani? Kalkıp diyebilir "koskoca adam utanmıyormusun mahremini bize açmaya?" diye çıkışmaları gerekirdi. Onlarda saf saf dinliyorsa, daha çok anlatır senin kocan...
Önce kendini saydıracaksın ailen içerisinde ki seni dışarda da kocan saydırsın.
Yoksa çok bakınırsın bir çare bulayım diye.
ben siz ayri ayri mesajlarda dert yazinca baska bi uye daha aralarda derdini anlatiyor sandim onun icin dedim ayri konu acin diye meger konu sahibi devam ediyormus dikkat etmemisim kusuruma bakmayin.
niyekalkiyosunuz ki sofradan?geçenlerde kV dede yemek yiyoruz bende çok yorgun açım kızım mutfağa balkona girip girip çıkıyo oynuyo çocuk kalkan çocuğa bak diyor kalktım bişey demedim ama 2 3 kere diyor sessiz sessiz .sonra annesi gel dedi gelmiyorum ahmet kalk dedi çocuğa bak dedi dedim çocuk oynuyo kendi dedi gel yemedim beni sofrada kaldırıyor ya sende babasının ne olur bi kerede sen baksan ki çocuk duruyo
namazi niyazi karistirma herkesin sevabi da gunahida kendine.namaz ve ibadetler insani kotuluklerden alikoyar elbet ancak ama bazen hatalarimiz da olur.duzeltmek icin caba gostermeliyiz.bu tek tarafli degil iki tarafli once siz kendinize donup ben nerde hata yapiyorumla baslayin sonra digerleri.3.şahıslar için beni kırıyor. işin komik yani başkalarına y alakali yapıyor kim ne derse yapar namaz kılar benm gözümde 0 sen namaz kıl kuran oku herkes seni iyi bilsin ama evde 20 tl için beni aglat
namazi niyazi karistirma herkesin sevabi da gunahida kendine.namaz ve ibadetler insani kotuluklerden alikoyar elbet ancak ama bazen hatalarimiz da olur.duzeltmek icin caba gostermeliyiz.bu tek tarafli degil iki tarafli once siz kendinize donup ben nerde hata yapiyorumla baslayin sonra digerleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?