esimin beni annemlere kotulemesi

Bence hata değil bir ayran almamak görg usulü .cimri. Ayrıca o küçük bir ayrıntıyı siz niye sinirlendiniz anlamadım .bana emir vererek konuşmayı lutfen

esini guzel bi aninizda tatli bi dille askim hayatim diye soze girerek dileklerinizi isteklerinizi soyleyin.yargilamadan elestirmeden guzelce..yada mektup yazin yine ayni sekilde..

Bence hata değil bir ayran almamak görg usulü .cimri. Ayrıca o küçük bir ayrıntıyı siz niye sinirlendiniz anlamadım .bana emir vererek konuşmayı lutfen
yoo ben sinirlenmedim sakinim tamam duzelteyim dini vecibeleri karisyirmayin rica ediyorum.amacim yardimci olmakti sadece..Sorunlarinizi cozersiniz insallah.mutluluklar..

gerçekten inanin yaptım belki benm kadar Cilveli yoktur herseye rağmen ama ne yaparsam olmuyor bende bıraktım artık ne hali varsa görsün dün yatakları ayırdı artık isteğinde sevk isteğinde kötülük yok ole

eşinizle her şeyi kesin bence iletişimi dahi
yatağı ayırdıysa hakkını vermelisin
daha güzel giyin ark. konuş sohbet muhabbet et
kısaca evde yokmuş gibi davran

kestim zaten zorunlu olmadıkça konuşmuyorum örn az önce aradım ekmek al dedim kapattim

canım aynıııı muameleyi sende kendi ailesinin yanında hatta daha fazlasını yapacaksın

1-2 o yaptıkça sende arttır

emin ol önünü kesersin ,

çok yakonım eşi böyleydi sonra kesti çenesini

tecrübeyle sabittir

kendi ailesine şikayet etse daha büyük dert bilemedim ki. erkeğin çenesi de hiç çekilmiyor ya hiçbir şekilde.

Ben 22 esim 29 yaşında iyi bi semtte kendi evimiz Arabamız iyi ama bu çırılçıplak mah vedat beni

yani durumumuz olmasa ben ona isterim ama durumumuz varken 1 ayranin laf olması sorun olmasi beni uzuyo

yani işi gücü iyi ama karısına bir ayran almaktan aciz en fakir insanın gözüne bile batmaz nedir yani 1 tl 2 tl

mesela işten gelince ortada 2 oyuncak var buna bile girer girmez bu evin hali ne aksama kadar yat sen diyor ne yaptın bugün çocuk seni bunaltimi diyeceğini girer girmez negatif enerji veriyor yatan kadar mutsuz oluyorum ya kapıdan girdin ne yaptım ben sana

devamli laf sokuyor ki etrafındaki herkes gereğinden fazla temiz ve cok düzenli nasıl becerisini derler yanlış da anlaşılmasın kendimi ovmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…