Bu defa kabul etmeyin. Beraber gitmeyi teklif edin.
Illa gitmeyi kafasına koyduysa sizde iki günlük bir tatil ayarlayın kendinize.Gitmeyin annenize.
Bakin bu sadece size degil yavrunuza da zarar bırakın ne hali varsa görsün düsünmeyinZaten normalde de çok konuşkan birisi değildir eve gelir yorgunum der alır teli eline habire oynar. Gün içinde hergün aramaz beni. Başka sıkıntıları var şuan gerçekten ama . Niye bana hep yansıtıyor ki . Sonuçta benm de sıkıntılarım var hamileyim şuan ve 1 ayDr çok hastaydım halsizlik bulanti kusma . Hala içimi bişeyler kemiriyor
Kavga etmek bağırmak yerine al karşına ona ne kadar ihtiyacın olduğunu sevgisine muhtaç olduğunu hatta korktuğunu ve hamilelik sürecini o olmadan atlatamayacağını cesaretine ihtiyacın olduounu anlat bebeğinizin de babasına ihtiyacı olduğunu anlat samimi bir şekilde emin ki hatalı davrandığını anlayacaktır. Gerçi hatalı da demiyelim eksik davrandığını diyelimGeçen bayramda aynısı oldu ama ben tek gittim ayrı geçirdik bayramı. Saatlerdr ağlıyorum ya sindiremiyorum. Hiç benmle bi zaman geçirmek istemiyor bıktım artik
Öyle mi yapayım dersin . Başka odaya mi gideyim ne yapayimBir süre ilgi göstermeseniz mesela o baska birseyle mi ilgileniyor siz de anne bebek kitapi okusanız yada eger örgü biliyorsaniz bebeginize birseyler yapsaniz bir süre üstüne düşmeseniz
Bakin birakin o gitsin gitmr demeyin çünkü sadece siz kendinizi yordugunuzla kalacaksiniz evinizde kalabilirsiniz evinizde film vs izleyin vakit gecirin bir süre esinizi düsünmeyinBen bu bayramda evde kalalım diyorum zaten bulantım halsizligim oluyor . Gerçekten bir yere gidecek halimh yok . Şuan çok kötüyüm. Beni bu kadar üzdü ye . Daha beter üzülsn inşallh
Yemin ederim ben bunları söylesem bana salak salak sırıtır ancak . Zaten hastayım desem bile çok istedin çocuğu niye şikayet ediyorsun diyo .Kavga etmek bağırmak yerine al karşına ona ne kadar ihtiyacın olduğunu sevgisine muhtaç olduğunu hatta korktuğunu ve hamilelik sürecini o olmadan atlatamayacağını cesaretine ihtiyacın olduounu anlat bebeğinizin de babasına ihtiyacı olduğunu anlat samimi bir şekilde emin ki hatalı davrandığını anlayacaktır. Gerçi hatalı da demiyelim eksik davrandığını diyelim
Bensiz kocam tatile kesinlikle gidemezhayırdır ne oluyo kendini şöyle bir topla ve evli olduğunu hazmet kocacim, sen ben derken ne demek yani biz varız biz ayağını ona göre uzat derim ki her zaman derim olaki unutmasin
Git birak o desin ne oluyor ya diye bak kendine hobiler edin bebeğin icin kapi süsü vs yapsbilirsin yada örgü kitap okuyabilirsin yada bol bol dinlenebilirsinÖyle mi yapayım dersin . Başka odaya mi gideyim ne yapayim
Bakin birakin o gitsin gitmr demeyin çünkü sadece siz kendinizi yordugunuzla kalacaksiniz evinizde kalabilirsiniz evinizde film vs izleyin vakit gecirin bir süre esinizi düsünmeyin
Sartlar karakterler ve kişiler ayriliklar gosterebiliyor canim konu sahibi bunlari yapabilse zaten konu acmazdi ki kaldi ki esiniz uyumlu bir adammışBensiz kocam tatile kesinlikle gidemezhayırdır ne oluyo kendini şöyle bir topla ve evli olduğunu hazmet kocacim, sen ben derken ne demek yani biz varız biz ayağını ona göre uzat derim ki her zaman derim olaki unutmasin
Yapıyorum zaten böyle şeyler. Ama zaten böyle onunla ipgilenmehince en büyük hediye onun için yalnızlığa bayılıyor. Hiç yanına gitmesem çok hoşuna gider. ; (Git birak o desin ne oluyor ya diye bak kendine hobiler edin bebeğin icin kapi süsü vs yapsbilirsin yada örgü kitap okuyabilirsin yada bol bol dinlenebilirsin
Dunya esinden mi ibaret seni onemsemeyen bur adam icin sen niye hasta olacaksin bak canım kendin icin yaşa bosan diyemem çünkü bu yuzden bosanilmazTatile mi gitsin bayramda ve ben tek başıma oturayım evde öyle misindiremem ben bunu . İşte ozaman beni sevmediğini kesin emin olurum . Unutamam öyle bişey yaparsa düşünmekten hasta olurum
Sanırım o henüz çocuğa hazır değil. Cnm bu süreçte biraz kendinle ilgilenmeye çalış bebeğin gelişimi ile ilgili kitaplar oku kısa yürüyüşler yap puzzle çözebilirsin mesela benim ilacım olmuştu puzzle (bizim Bebek sürpriz olduğu için eşim 24. Haftadan sonra hareketlerini hissedince kabullenmeye başladı da ) eşini de kendi haşine bırak inan bana Zaman'la güzel olacak herşey eşin seni elbette seviyor sadece herşey çok fazla üst üste gelmiş diyorum ya aynı durumları biz de yaşadık çok ağır şekilde boşanmayı düşşnecek kadar ama şimdi herşey yolunda Bebek için deliriyor üstüme titriyor seninde böyle olacak. 13 14 hafta bekle hareketler dışarıdan hissedilince de eşinin elini karnına koy ve mucizeyi görYemin ederim ben bunları söylesem bana salak salak sırıtır ancak . Zaten hastayım desem bile çok istedin çocuğu niye şikayet ediyorsun diyo .
Ya tam bi odun duygusz
Hiç kendini üzme bebeği düşün ve ne kavga et nede yumuşak ol sert bir görünümle Hayır ben bu haldeyken hiçbir yere gidemezsin, ya birşey olursa bana sana mesaj mı atıcam. Bu bebeğin babası sensin ben nasıl 9 ay bekliyorsam sende beni bekliceksin doğumdan sonra gideriz tatile deYa şuan hiç iyi değilimne yapicam
Belki karakteri boyledir canim bak hamilesin ve duygusalsin uzme kendiniYapıyorum zaten böyle şeyler. Ama zaten böyle onunla ipgilenmehince en büyük hediye onun için yalnızlığa bayılıyor. Hiç yanına gitmesem çok hoşuna gider. ; (
Evet aldatma yok siddet yok eve bakmama yok . Acaba çocuk olduktan sonra birlikte vakit geçirmek istekleri düzelir mi hiç bi fikrim yok ya . Beni onemsemedgi için çok üzülüyorumDunya esinden mi ibaret seni onemsemeyen bur adam icin sen niye hasta olacaksin bak canım kendin icin yaşa bosan diyemem çünkü bu yuzden bosanilmaz
Yok uyumlu değildi ben uydurdum kendime bir süre ben de konu sahibi gibi sesizdim ama insan özü neyse sözü de o oluyor belirli bir süre sonraSartlar karakterler ve kişiler ayriliklar gosterebiliyor canim konu sahibi bunlari yapabilse zaten konu acmazdi ki kaldi ki esiniz uyumlu bir adammış
Şuan kendimi çok mutsuz berbat hissediyorum.
Bu akşam eşimle iftar yemeğimizi yedik oturuyoruz herşey çok güzel gidiyor. Bu normalde işten gelince üstünü çıkarir.
Üstünü çıkarsana neden çıkaramıyorsun dedim.
Dışarı cikcam dedi .
Ne dışarısı dedim. Xx abiye söz verdim çay içiçez dedi.
Bende bana sordun mu dedim.
Soracaktım şimdi dedi.
Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor birlikte bişeyler yapalım sahile filan gidelim dedim söz verdim dedi.
Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.
Çok kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bi akıl verin ablalar kardeşler hanımlar. Bundan snra nasıl ilerleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?