Eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum...

Bu defa kabul etmeyin. Beraber gitmeyi teklif edin.
Illa gitmeyi kafasına koyduysa sizde iki günlük bir tatil ayarlayın kendinize.Gitmeyin annenize.

Ben bu bayramda evde kalalım diyorum zaten bulantım halsizligim oluyor . Gerçekten bir yere gidecek halimh yok . Şuan çok kötüyüm. Beni bu kadar üzdü ye . Daha beter üzülsn inşallh

Bakin bu sadece size degil yavrunuza da zarar bırakın ne hali varsa görsün düsünmeyin

Geçen bayramda aynısı oldu ama ben tek gittim ayrı geçirdik bayramı. Saatlerdr ağlıyorum ya sindiremiyorum. Hiç benmle bi zaman geçirmek istemiyor bıktım artik
Kavga etmek bağırmak yerine al karşına ona ne kadar ihtiyacın olduğunu sevgisine muhtaç olduğunu hatta korktuğunu ve hamilelik sürecini o olmadan atlatamayacağını cesaretine ihtiyacın olduounu anlat bebeğinizin de babasına ihtiyacı olduğunu anlat samimi bir şekilde emin ki hatalı davrandığını anlayacaktır. Gerçi hatalı da demiyelim eksik davrandığını diyelim

Bensiz kocam tatile kesinlikle gidemez hayırdır ne oluyo kendini şöyle bir topla ve evli olduğunu hazmet kocacim, sen ben derken ne demek yani biz varız biz ayağını ona göre uzat derim ki her zaman derim olaki unutmasin

Bir süre ilgi göstermeseniz mesela o baska birseyle mi ilgileniyor siz de anne bebek kitapi okusanız yada eger örgü biliyorsaniz bebeginize birseyler yapsaniz bir süre üstüne düşmeseniz
Öyle mi yapayım dersin . Başka odaya mi gideyim ne yapayim

Ben bu bayramda evde kalalım diyorum zaten bulantım halsizligim oluyor . Gerçekten bir yere gidecek halimh yok . Şuan çok kötüyüm. Beni bu kadar üzdü ye . Daha beter üzülsn inşallh
Bakin birakin o gitsin gitmr demeyin çünkü sadece siz kendinizi yordugunuzla kalacaksiniz evinizde kalabilirsiniz evinizde film vs izleyin vakit gecirin bir süre esinizi düsünmeyin

Yemin ederim ben bunları söylesem bana salak salak sırıtır ancak . Zaten hastayım desem bile çok istedin çocuğu niye şikayet ediyorsun diyo .
Ya tam bi odun duygusz

Bensiz kocam tatile kesinlikle gidemez hayırdır ne oluyo kendini şöyle bir topla ve evli olduğunu hazmet kocacim, sen ben derken ne demek yani biz varız biz ayağını ona göre uzat derim ki her zaman derim olaki unutmasin

Ya şuan hiç iyi değilim ne yapicam

Öyle mi yapayım dersin . Başka odaya mi gideyim ne yapayim
Git birak o desin ne oluyor ya diye bak kendine hobiler edin bebeğin icin kapi süsü vs yapsbilirsin yada örgü kitap okuyabilirsin yada bol bol dinlenebilirsin

Bakin birakin o gitsin gitmr demeyin çünkü sadece siz kendinizi yordugunuzla kalacaksiniz evinizde kalabilirsiniz evinizde film vs izleyin vakit gecirin bir süre esinizi düsünmeyin

Tatile mi gitsin bayramda ve ben tek başıma oturayım evde öyle mi sindiremem ben bunu . İşte ozaman beni sevmediğini kesin emin olurum . Unutamam öyle bişey yaparsa düşünmekten hasta olurum

Sartlar karakterler ve kişiler ayriliklar gosterebiliyor canim konu sahibi bunlari yapabilse zaten konu acmazdi ki kaldi ki esiniz uyumlu bir adammış

Git birak o desin ne oluyor ya diye bak kendine hobiler edin bebeğin icin kapi süsü vs yapsbilirsin yada örgü kitap okuyabilirsin yada bol bol dinlenebilirsin
Yapıyorum zaten böyle şeyler. Ama zaten böyle onunla ipgilenmehince en büyük hediye onun için yalnızlığa bayılıyor. Hiç yanına gitmesem çok hoşuna gider. ; (

Tatile mi gitsin bayramda ve ben tek başıma oturayım evde öyle mi sindiremem ben bunu . İşte ozaman beni sevmediğini kesin emin olurum . Unutamam öyle bişey yaparsa düşünmekten hasta olurum
Dunya esinden mi ibaret seni onemsemeyen bur adam icin sen niye hasta olacaksin bak canım kendin icin yaşa bosan diyemem çünkü bu yuzden bosanilmaz

Yemin ederim ben bunları söylesem bana salak salak sırıtır ancak . Zaten hastayım desem bile çok istedin çocuğu niye şikayet ediyorsun diyo .
Ya tam bi odun duygusz
Sanırım o henüz çocuğa hazır değil. Cnm bu süreçte biraz kendinle ilgilenmeye çalış bebeğin gelişimi ile ilgili kitaplar oku kısa yürüyüşler yap puzzle çözebilirsin mesela benim ilacım olmuştu puzzle (bizim Bebek sürpriz olduğu için eşim 24. Haftadan sonra hareketlerini hissedince kabullenmeye başladı da ) eşini de kendi haşine bırak inan bana Zaman'la güzel olacak herşey eşin seni elbette seviyor sadece herşey çok fazla üst üste gelmiş diyorum ya aynı durumları biz de yaşadık çok ağır şekilde boşanmayı düşşnecek kadar ama şimdi herşey yolunda Bebek için deliriyor üstüme titriyor seninde böyle olacak. 13 14 hafta bekle hareketler dışarıdan hissedilince de eşinin elini karnına koy ve mucizeyi gör biliyorum zor bir süreç ama sonu çok Mutlu olacak göreceksin. Biz Burdayız yaz öfkeni at gel bize ağla ama eşine hissettirme aksine bebeğinle ne kadar Mutlu olduounu göster ki size hayran kalsın

Ya şuan hiç iyi değilim ne yapicam
Hiç kendini üzme bebeği düşün ve ne kavga et nede yumuşak ol sert bir görünümle Hayır ben bu haldeyken hiçbir yere gidemezsin, ya birşey olursa bana sana mesaj mı atıcam. Bu bebeğin babası sensin ben nasıl 9 ay bekliyorsam sende beni bekliceksin doğumdan sonra gideriz tatile de

Yapıyorum zaten böyle şeyler. Ama zaten böyle onunla ipgilenmehince en büyük hediye onun için yalnızlığa bayılıyor. Hiç yanına gitmesem çok hoşuna gider. ; (
Belki karakteri boyledir canim bak hamilesin ve duygusalsin uzme kendini

Dunya esinden mi ibaret seni onemsemeyen bur adam icin sen niye hasta olacaksin bak canım kendin icin yaşa bosan diyemem çünkü bu yuzden bosanilmaz
Evet aldatma yok siddet yok eve bakmama yok . Acaba çocuk olduktan sonra birlikte vakit geçirmek istekleri düzelir mi hiç bi fikrim yok ya . Beni onemsemedgi için çok üzülüyorum

Sartlar karakterler ve kişiler ayriliklar gosterebiliyor canim konu sahibi bunlari yapabilse zaten konu acmazdi ki kaldi ki esiniz uyumlu bir adammış
Yok uyumlu değildi ben uydurdum kendime bir süre ben de konu sahibi gibi sesizdim ama insan özü neyse sözü de o oluyor belirli bir süre sonra

Yukarıda eski konunuzu alıntıladım.
Size şu sözleri sarfeden adama rest çekmek yerine neden hamile kalıyorsunuz?

Zaten boşanmayı kafasına koyan, sizden uzaklaşan ve sizinle vakit gecirmek istemeyen, her an rest çeken biriyle evlisiniz.

"Çocuğu isteyen sensin neden şikayet ediyorsun?" cümlesi dahi her şeyi belli ediyor.

Eşiniz çocugunu ve sizi sahiplenmiyor, sorumluluk almıyor. Kendi hayatını yaşamak istiyor.

Sizi de eve kapatacagı, gün boyunca cocukla ilgilenip sesini çıkaramayacak olan, kendi keyfi ihtiyaclarını giderebilecegi biri olarak görüyor.

Dedigi gibi bayramda ailenizin evine gidin ancak ne eş ne de baba olarak sorumluluk almaktan uzak o kişinin yanına geri dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…