- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Baskalarinin seni onemsemesini beklemeyeceksin sen kendini onemseEvet aldatma yok siddet yok eve bakmama yok . Acaba çocuk olduktan sonra birlikte vakit geçirmek istekleri düzelir mi hiç bi fikrim yok ya . Beni onemsemedgi için çok üzülüyorum
Sanırım o henüz çocuğa hazır değil. Cnm bu süreçte biraz kendinle ilgilenmeye çalış bebeğin gelişimi ile ilgili kitaplar oku kısa yürüyüşler yap puzzle çözebilirsin mesela benim ilacım olmuştu puzzle (bizim Bebek sürpriz olduğu için eşim 24. Haftadan sonra hareketlerini hissedince kabullenmeye başladı da ) eşini de kendi haşine bırak inan bana Zaman'la güzel olacak herşey eşin seni elbette seviyor sadece herşey çok fazla üst üste gelmiş diyorum ya aynı durumları biz de yaşadık çok ağır şekilde boşanmayı düşşnecek kadar ama şimdi herşey yolunda Bebek için deliriyor üstüme titriyor seninde böyle olacak. 13 14 hafta bekle hareketler dışarıdan hissedilince de eşinin elini karnına koy ve mucizeyi görbiliyorum zor bir süreç ama sonu çok Mutlu olacak göreceksin. Biz Burdayız yaz öfkeni at gel bize ağla ama eşine hissettirme aksine bebeğinle ne kadar Mutlu olduounu göster ki size hayran kalsın
Hiç kendini üzme bebeği düşün ve ne kavga et nede yumuşak ol sert bir görünümle Hayır ben bu haldeyken hiçbir yere gidemezsin, ya birşey olursa bana sana mesaj mı atıcam. Bu bebeğin babası sensin ben nasıl 9 ay bekliyorsam sende beni bekliceksin doğumdan sonra gideriz tatile de
Belki karakteri boyledir canim bak hamilesin ve duygusalsin uzme kendini
Lutfen sakinlesOfff içim o kadar daraldı ki
Ben bayramda hiçbiyere gitmeyecegimizi evde olacağımızı söyledim onaSen annene git ben tatile gideyim deseydin.
Gitme deseniz esiniz de hayır gidecegim dese daha cok uzulmeyecekmisiniz? Bırakın ne hali varsa görsünKarakterinden insan sevdiği insan için odun verir. O niye yapmıyor
Yukarıda eski konunuzu alıntıladım.
Size şu sözleri sarfeden adama rest çekmek yerine neden hamile kalıyorsunuz?
Zaten boşanmayı kafasına koyan, sizden uzaklaşan ve sizinle vakit gecirmek istemeyen, her an rest çeken biriyle evlisiniz.
"Çocuğu isteyen sensin neden şikayet ediyorsun?" cümlesi dahi her şeyi belli ediyor.
Eşiniz çocugunu ve sizi sahiplenmiyor, sorumluluk almıyor. Kendi hayatını yaşamak istiyor.
Sizi de eve kapatacagı, gün boyunca cocukla ilgilenip sesini çıkaramayacak olan, kendi keyfi ihtiyaclarını giderebilecegi biri olarak görüyor.
Dedigi gibi bayramda ailenizin evine gidin ancak ne eş ne de baba olarak sorumluluk almaktan uzak o kişinin yanına geri dönmeyin.
Gitme deseniz esiniz de hayır gidecegim dese daha cok uzulmeyecekmisiniz? Bırakın ne hali varsa görsün
Bak verdiği mantıksız açıklama bile kafasının ne kadar karışık olduounu gösteriyor cnm benim eşim yüzüme bakmıyordu aynı evde neredeyse kahroluyordum sevmiyorsun bitti işte dediğimde saçmalama ne alakası var elbette seviyorum diyordu ama ben böyle yaptıkça daha da uzaklaştı ama diyorum ya ben kendime vakit ayırınca onu kendi haline bırakınca uzaklaştı düşündü kafasını topladı ve kendine geldi benim eşimde herşeyi içinde yaşar çabuk kırılır o yüzden seni anlayabiliyorum bizde bir süre ayrı kaldık 20 gün kadar ve bu ayrılıkta iyi geldi ben hiç aramadım o mesaj çekmeden çelmedim bi kaç gün sonra küçük küçük flörtleşmeye başladık özledim dedi gel dedi sonra Bebek hareketlendi bide ben biraz takviye de bulundum bu kız ben konuşuyorum hareket etmiyor sen işten gelip ben geldim deyince kıpır kıpır oluyor diye halbuki yalanAslında doğru söyledin bu ara başında baya dert var . Çok üzüldüğü bikaç konu var . AMA geçen bayramı da ayrı geçirdgmz için bu bayram içinde aynı şeyi söylediği için ipler koptu ..çocukla birlikte düzelir mi bilmiyorum ama çok üzülüyorum şuan yanına bile Gtmek istemiyorum yanında yatmak istemiyorum. .insan sevmediği biriyle bakit geçirmek istemez o da benimle geçemek istemiyo işte.
Ha bu akşam ona bunu söylediğim zaman da arkadaşlarıma küfür ediyorum rahatlıyorum dedi böyle bir açıklama olablr mi allah aşkına
Canim erkekler genelde eşleri hamileyken kendilerini bir halt sanır nasıl olsa hamile birşey yapamaz gidemez edemez ben ne dersem o olur diye ama kesinlikle taviz verme ay burda kasıldim içerde kocam yatıo onu yolasim geldi o kadar yani. Üzme değmez güzelim değmez canına yazık. İçini ferah tut. Gidemezsin kesinlikle de geç ısrar ederse eğer o zaman arkadaşlarınla nikah yap deOfff içim o kadar daraldı ki
Aynen canim kahvalti yapiyorsa hazirla soru sormadık ca cevap verme tepki verme sakin kal ki ne oluyor desin olagan davran ce mesafe koyNe hali varsa görsün dmi
KonuşmayacGm Yarinda. Beni Nekadar üzdüğünü anlasn artık tevazu tevazu nereye kadar
Allah razı olsun yazdıkların ilaç gibi gerçekten.Bak verdiği mantıksız açıklama bile kafasının ne kadar karışık olduounu gösteriyor cnm benim eşim yüzüme bakmıyordu aynı evde neredeyse kahroluyordum sevmiyorsun bitti işte dediğimde saçmalama ne alakası var elbette seviyorum diyordu ama ben böyle yaptıkça daha da uzaklaştı ama diyorum ya ben kendime vakit ayırınca onu kendi haline bırakınca uzaklaştı düşündü kafasını topladı ve kendine geldi benim eşimde herşeyi içinde yaşar çabuk kırılır o yüzden seni anlayabiliyorum bizde bir süre ayrı kaldık 20 gün kadar ve bu ayrılıkta iyi geldi ben hiç aramadım o mesaj çekmeden çelmedim bi kaç gün sonra küçük küçük flörtleşmeye başladık özledim dedi gel dedi sonra Bebek hareketlendi bide ben biraz takviye de bulundum bu kız ben konuşuyorum hareket etmiyor sen işten gelip ben geldim deyince kıpır kıpır oluyor diye halbuki yalanama bu sefer yüzünü karnımdan kaldırmadı hep konuştu sevdi ve bana da eskisi gibi olmaya başladı. Sizde bu süreçtesiniz şuan Bebek bir erkek için inan çok büyük bir sorumluluktur onun korkuları senden daha büyük inan yetememek eksik kalmak Hakkı'yla babalık yapamamak maddi ihtiyaçlarını eksik bırakırım korkusu aklından neler geçiyor neler. Hepsi geçecek hormonların seni gereğinden hassas yapıyor birde ileride yine konuşacağız bu konuyu seninle ve diyeveksin ki Cidden bazı şeyleri çok abartmışım birlikte güleceğiz inan
Saçmalama seviyorum gene saçma saçma uyduruyorsn dedi okadar. Daha bi sürü şey söyledim hiç cevap vermedi . Döndü kıçını yattıBnm esimde kendi icinde halletmeye calisir para mevzusunda bnm kocamda cok stresli olur zaten erkekler boyledir parasi varsa huzuru var.
Eger su bayramda sen annene git bn tatile cumlesini okumasaydim oraya kadr okurken aklmdan su geciyodu
Bende hamilelikde cok alngan oldum birlikte olirken gozlerini kapadi gecen gun die birini mi dusunuyosun dedm burada okudugum bi konudan dolayi aklima geldi oda
Kisacasi senin esinde dedgin gbi skinti var peki sen ona o laflari soleynce o ne dedi sadce sacmalama mi?
Aldatacak adam kapi komsunla gözünün önünde aldatir da ruhun duymaz bir kere ar perdesi yirtilmaya görsün Allah korusun halamin esin komsusunun kiziyla kacti halam hic suphe etmemişBurada aklma geldi benm ablamin eside ablam ikinci hamileydi yeniydi basladi o donemlerde ben sole uzaga gdcem bole tatile gdcem tek gezicem demeye meger bizim eniste beyin sevgilisi varmis bnm ablam ses cikarmamsti onun gitmesine.
Valla ben buyuk knusunca basima geliyo ama ole bseyi teklif etse varya yolarim onu aman bacim yularini siki tut..
Ya şuan cidden kafam durdu biliyor musun. Ne yapacağımı bende hiç bilmiyorumCanim erkekler genelde eşleri hamileyken kendilerini bir halt sanır nasıl olsa hamile birşey yapamaz gidemez edemez ben ne dersem o olur diye ama kesinlikle taviz verme ay burda kasıldim içerde kocam yatıo onu yolasim geldi o kadar yani. Üzme değmez güzelim değmez canına yazık. İçini ferah tut. Gidemezsin kesinlikle de geç ısrar ederse eğer o zaman arkadaşlarınla nikah yap de
Konusma yipratma kendini o farkettirmeden ve sakinligi koruyarak gözetle bakalım ne oluyorSaçmalama seviyorum gene saçma saçma uyduruyorsn dedi okadar. Daha bi sürü şey söyledim hiç cevap vermedi . Döndü kıçını yattı
Hepsinin karşılığını göreceksin bence şimdi git eşinin yanına arkasından sarıl sımsıkı O aşık olduğun Ada'mın da zor bir dönemde olduğunu aklında tutarak kokusunu içine Çek'e Çek'e uykuya dal hiç konuşma ama. Bunu onun için değil kendin için yap çünkğ kocana kokusuna sıcaklığına ihtiyacın var bebeğinizin doğumunu aranızda uyuyuşunu kime benzediğini hayal et huzur içinde uyuyacaksınAllah razı olsun yazdıkların ilaç gibi gerçekten.
Ne diyeceğimi bilmiyorum ya. Başıma ağrılar girdi inan . Benm verdiğim değerin karşılığını göremiyorum. Şuan ki hislerim okadar tuhaf ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?