Allah var öyle bişey hic hissetmedim telefonu da hep ortalıklardr. Zaten işleri aşırı yoğun. Ben ona bu kadar durust ve samimiyken öyle bişey yaparsa zaten Allahtan bin beterini bulsun.Burada aklma geldi benm ablamin eside ablam ikinci hamileydi yeniydi basladi o donemlerde ben sole uzaga gdcem bole tatile gdcem tek gezicem demeye meger bizim eniste beyin sevgilisi varmis bnm ablam ses cikarmamsti onun gitmesine.
Valla ben buyuk knusunca basima geliyo ama ole bseyi teklif etse varya yolarim onu aman bacim yularini siki tut..
Orasida ole sutu bozuk olana yer zaman mekan yada ilgi alaka farj etmiyo. Ama para mevzusu erkeklern en zor konusu yani bz uzulmesek gecer desek de onlar o konuda bizim gbi deiller. Belkide konu shibinin eside para mevzu yuzunden sacmalamstr.Aldatacak adam kapi komsunla gözünün önünde aldatir da ruhun duymaz bir kere ar perdesi yirtilmaya görsün Allah korusun halamin esin komsusunun kiziyla kacti halam hic suphe etmemiş
Bu aralar para sıkıntısı cidden var yok diyemem. İstediği arabayı alamadı falan . Günlerce onu düşünüyo. Ama benm elimden ne gelir kiOrasida ole sutu bozuk olana yer zaman mekan yada ilgi alaka farj etmiyo. Ama para mevzusu erkeklern en zor konusu yani bz uzulmesek gecer desek de onlar o konuda bizim gbi deiller. Belkide konu shibinin eside para mevzu yuzunden sacmalamstr.
Ay fitne vermis gbi olmasin kuzum ben vardir demedm yahu aklima geldi birden kizdm yazdim. Vallah hakkini helal et.Allah var öyle bişey hic hissetmedim telefonu da hep ortalıklardr. Zaten işleri aşırı yoğun. Ben ona bu kadar durust ve samimiyken öyle bişey yaparsa zaten Allahtan bin beterini bulsun.
Ya napicam ben
Konu sahibinin yapacagi tek sey eşine degil kendine ve bebegine odaklanmakOrasida ole sutu bozuk olana yer zaman mekan yada ilgi alaka farj etmiyo. Ama para mevzusu erkeklern en zor konusu yani bz uzulmesek gecer desek de onlar o konuda bizim gbi deiller. Belkide konu shibinin eside para mevzu yuzunden sacmalamstr.
Iste senin elinden bsey gelmyi ama oda dusunuyo erkekler ole bacim parasi varsa en mutlu insan onlar yoksa Allaaah yanina yaklsmaBu aralar para sıkıntısı cidden var yok diyemem. İstediği arabayı alamadı falan . Günlerce onu düşünüyo. Ama benm elimden ne gelir ki
İyi güzel söylüyorsun da her kavgada gidip sarılan benim arayı düzelten benm . Bu sefer cidden hiç içimden gelmiyor.Hepsinin karşılığını göreceksin bence şimdi git eşinin yanına arkasından sarıl sımsıkı O aşık olduğun Ada'mın da zor bir dönemde olduğunu aklında tutarak kokusunu içine Çek'e Çek'e uykuya dal hiç konuşma ama. Bunu onun için değil kendin için yap çünkğ kocana kokusuna sıcaklığına ihtiyacın var bebeğinizin doğumunu aranızda uyuyuşunu kime benzediğini hayal et huzur içinde uyuyacaksın
Ya ben smdi napayimIste senin elinden bsey gelmyi ama oda dusunuyo erkekler ole bacim parasi varsa en mutlu insan onlar yoksa Allaaah yanina yaklsma
Bak canim kavgalar bir sure sonra insanlar arasina görunmeyen buzdan duvarlar örer ve yavaş yavaş insan yabancılaşır karşındakine yapma kavgadan tartismadan uzak dur sürekli şikayet etmeİyi güzel söylüyorsun da her kavgada gidip sarılan benim arayı düzelten benm . Bu sefer cidden hiç içimden gelmiyor.
Önce bir sakinleş ve iyice bir nefes al hiç takıntı kuruntu yapma bu kadar senin taktiginin yarısı kadar kocan takiomu hayır tabiki onun için acele etme ve tane tane kendine güvenen bir kadincasina hareket et ve gitmiceksin kocacim kesinlikle istemiyorum ben seni çok özlerim. Bebeğim aşkım diye naz yap tabiki bir tarafdan da elini tut gözüne bak. Sakın olmaya çalış ama baktın ki inat ediyor tek Kaş havada gitmiyorsun eğer ki evli düşünüyorsan canım de dön arkanı odaya git yat oy ben depresyona girdim burdaYa şuan cidden kafam durdu biliyor musun. Ne yapacağımı bende hiç bilmiyorum
Canm bk once sakin ol hamileliklde stres siknti cocuk dogunca huysuz falan oluyomsYa ben smdi napayimşuan kafam hiç çalışmıyor
Once okurken is stresinden falan ilgisi azalmistir diye dusunuyordum ki tatil isini duyunca sinir oldum.siz olmadan ne tatiline gidecekmis ben olsam ben de esime cok kizardim.simdi gondermeseniz de sorun olacak insallah kendi vazgecer
Kavga evliliğin tadı tuzu derler. Kavga etmeyince bu sefer içmde birikiyor ve daha kötü şeyler oluyor ve insan içine atınca kendine zararı varBak canim kavgalar bir sure sonra insanlar arasina görunmeyen buzdan duvarlar örer ve yavaş yavaş insan yabancılaşır karşındakine yapma kavgadan tartismadan uzak dur sürekli şikayet etme
Bi de benim halimi düşünÖnce bir sakinleş ve iyice bir nefes al hiç takıntı kuruntu yapma bu kadar senin taktiginin yarısı kadar kocan takiomu hayır tabiki onun için acele etme ve tane tane kendine güvenen bir kadincasina hareket et ve gitmiceksin kocacim kesinlikle istemiyorum ben seni çok özlerim. Bebeğim aşkım diye naz yap tabiki bir tarafdan da elini tut gözüne bak. Sakın olmaya çalış ama baktın ki inat ediyor tek Kaş havada gitmiyorsun eğer ki evli düşünüyorsan canım de dön arkanı odaya git yat oy ben depresyona girdim burda
Günlük tut ona yaz sıkıntı sonrada yak ve sikintidan kurtul bak canım sikayet edeni kimse istemez kadin veya erkekKavga evliliğin tadı tuzu derler. Kavga etmeyince bu sefer içmde birikiyor ve daha kötü şeyler oluyor ve insan içine atınca kendine zararı var
Yok hiç kinci değildir. Hemen unutur. Ama bu sefer ben kolay kolay unutmucamCanm bk once sakin ol hamileliklde stres siknti cocuk dogunca huysuz falan oluyoms
Sonra bi dusun ya sessizce git yatagina yada saril uyumaya calis. Ama mutaka yataginda yat..
Zamanla uzaklasiyo insan yataklari ayirirsa.
Aman haaa !!
Artik tek degilsin caninda bir melek var onuda dusun ben seni bi topikden hatrliyorm senenin basinda orada beraber adet beklioduk bebek beklioduk bak ne guzel minisler gelms bize hediye olarak hala bekleyenler var .. Rabbim icine ferahlik versin canim benm bakalm yarn nasil davrancak esin ole kin güdermi?
Günlük tut ona yaz sıkıntı sonrada yak ve sikintidan kurtul bak canım sikayet edeni kimse istemez kadin veya erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?