Eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum...

Kaç yıllık evlisiniz, bebek ortak kararla mı oldu?

Hadi can sıkıntısı belki sorumluluk, ödemeler vs. diyelim ama arkadaşlarla tatil ne demek? Bence haklısın tepkinde. Tam yeri gelmişken patlasaydın iyice zaten beraber yaptığımız birşey yok tatili de ayrı yapalım tam olsun diye...

Hiç olmadı suphelendigim birşey arabasını sattığında beri moreli cok bozuk sadece. Hergün arabalara filan bakıyor musun maddi durumu sıkışık bu ara . Bilmiyorum ya aklım durdu

Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın allah razı olsun. Basım çatlayacak gibi ağrıyor. Ne yapcam bilmiyorum.

2 yıllık evliyiz eşim ilk yil bebek çok istiyordu ama olmayınca hiç ses etmedi beni üzmemek için sustu hep işte bebek büyük sorumluluk boşver olursa olur vs demeye başladı. Şimdi de seviniyor farkediyorum ama belli etmiyor. 4 aya kadar insnsmicsm çocuğun olduğuna ya düşerse diyor. Çünkü ilk bebegimz düşmüştü. Öyle işte.
Beklicem bakalım bidaha açacak mi böyle konu

tatile git bir daha da gelme deseydiniz
Tamam belki morali bozuk surat falan yapabilir anlayabilirim de hem maddi problemler var hem hamilesiniz o tatil plani yapiyor oldu ne guzel.tatil parasi az ya da cok koysun kenari bebek icin para lazim

Allah birdaha yaşatmasın ve bebeğinizi size bağışlasın inşallah...

Dur bakalım...

Tatile gidecek?? Tek başına?? Karnında ki sabini suçu ne? Kendi başınıza mı yaptınız o çocuğu? İnsan hadi eşini düşünemez evladını nasıl düşünmez bu nasıl bir bencilliktir böyle? Vallahi eşinize çok kızdım iyi yapmışsınız bence güzel bir azar çekin, ohh... Ben eşinizin sizi kaybedince kıymetinizi anlayacağınızı düşünüyorum, sizsiz kalmamış hiç gezer tozar eyvallah ama o evin içine girince bir nefes,bir ses, mis kokan yemeği bulamayınca ne halt ettiğini anlar. İşgüzar,pis bencil

Ben evli değilim berki yaşımdan ötürü sizin kadar tecrübemde yok ama benimde artık sevmediğini düşündüğüm için biten bi ilişkim oldu başlarda inkar etti hayır seviyorum dedi bir iki düzelir gibi oldu ama bitti benim diyeceğim şuki biz kadınlar hissediyoruz daha onlar bile ne yaptıklarını bilmezken anlıyoruz

Sağol canım hepimizden razı olsun rabbim.
Canım bence yazdığını bır daha oku?erkekler hiç de aptal değil,bu kadar kadını elınde oyanatan,aldatıp soven döven ,buna rağmen terkedılmeyen,araya soğukluk girmesın dıye bın şapşallık yapan bız kadınlar şapşal,onların oyuncayız,sen bır daha duşun güzel arkadşım benım,dunyayı erkek yönetiyor,erkek istemesın hangi kadın zorla yanında kalabılır,canı acıtan hep erkek,canı acıyan kadın,asıl aptal bölesıne erkeğın kalıbına göre yaşayan şekıl alan kadınlardır,senı kapıda aldatır,sonra gelır koynuna gire ıkı tatlı sö tamam işin,snei döver,iki gül işin tamam,erkekler çok akıllı,çokkk

konu sahıbı çok haklısın,çok odunluk etmi,hamıle olma San bırakırdın sen bu adamı,töbe yaa,çok sıjırlendım kocana,benım kırmızı çizgimdir,adama bak sen annene git,ben tatıle

tatile git bir daha da gelme deseydiniz
Tamam belki morali bozuk surat falan yapabilir anlayabilirim de hem maddi problemler var hem hamilesiniz o tatil plani yapiyor oldu ne guzel.tatil parasi az ya da cok koysun kenari bebek icin para lazim

Ya çok da inat bı insandr. Napicam bilmiyorum. EVe geldi suratı 5 karış.
Ben dedim ki benm sana trip atacağım yerde sen mi bna trip atıyorsun dedim. Hiç ses etmedi. Valla başım çok ağrıyor şuan

Vallahi dün akşamdan beri hiç iyi değilim ya basim çok ağrıyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum . Bazen evlendiğime çok pişman oluyorum

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Sevgiliyken bırakmasi okadar kolay ki . Hiç zor değil ayrılık. Ama evliyken çok yıpratıcı. Bazen diyorum ki kendi kendime keşke kimsesiz olsaydım. Kimsesiz olsaydım da kimseye aileme hesap vermeden ayriksaydim.
Ama aile olunca olmuyor . Ayrılırsam kahrolurlar. Ya vallahi hiç iyi değilim şuan dipteyim

Doğru söylüyorsun. Malesef ki bizim toplumda erkekler böyle el üstünde tututulduğu için çok benciller. Hele benm eşim çok kıymetli büyütülmüş zorluğunu ben çekiyorum. Eve geldi karı gibi trip atıyor bana surat asıyor. Vallahi bıktım artik

Bıkma tatlım,cıngar cıkar,anlaşılan odun kocan başka anlamıcak,ınan çok kızdım,mıllet manyakmıdır nedır,altan al dıyene bakma sen,altan alıncak bırşey değilki,bır daha demesın,dıcekse bılsın ki bu iş bıter

Az önce geldi yanıma arkadaşın yanına gidiyorum çay içip gelicez dedi gitti .
Hiç ses çıkarmadım. Beni de sindirdi ya helal olsun yani

Az önce geldi yanıma arkadaşın yanına gidiyorum çay içip gelicez dedi gitti .
Hiç ses çıkarmadım. Beni de sindirdi ya helal olsun yani
Hayatta sınemem,ömrümü yakarım sinmem,kellemi
Verirm sınmem,ben 38 yaşındayım,bu hep böle idi,ınan buna,hepde böle olcak,işte bu yuzden evlenmedım,kendımı ıyı tanıyorum,bana bem arkadaşlarımla tatıle gideyim dıyen adamı dksında boşarım,sevgilimse anında burakırım,yaptımda ınan buna

Evlenmemekle en iyisini yapmışsın suannki aklım olsa bende evlenmem . Sevgilikte birakmk okadar kolay ki . Keşke kimsem olmasaydı kimseye hesap vermeden ayrılıp yoluma bakardım

Canım ben aptal derken saflar yani aslında çok,kolay yola gelebilen varlıklar ben boyle düşünüyorum bunun orneğinide çok gördüm . Dediğin gibi bayanlarda da var erkeklerde de. Seninde dusuncede saygı duyarım ama ben konu sahibiyle özel,konustum,ne demek istediğimi o çok iyi anladı. Srnfe haklısın dediklerinde. Ama ben çok farklı bişeyden bahsettim,yinede alıntılayıp yprumladıgın içim teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…