Eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum...

Peki o giderse ben evde tek başıma napicam... Ve hiç utanmicak mi hamile eşini evde yalnız burakmaya
Dün gece ve bu sabah ne yaptın canım? Eşinle hiç diyaloğa girdin mi, onun tavrı nasıldı? Düşünüp sana hak vermiştir belki:/

Şu da var ne kadar kocan da olsa ben de arkadaşlarımla geçirdiğim vaktin başka olduğuna ve stres attığıma inanıyorum. Kocayla yapılan muhabbet başka arkadaşla yapılan başka. Keşke sen de arkadaşlarınla 2 3 gün bi sahil yerine gidebilsen, bu ihtimal bile adamın aklını başına getirebilirdi belki.

kafası bozuk olduğu için kafa dinlemek istiyor sanırım ama bu böyle tatile gitmekle olmaz.siz gidin annenize o evde kalsın.ben olsam göndermem tatile.

Gerçekten farklı bi bakış açısıyla bakmışsınız .
Belki de öyle. Belki de adam benleyken sıkılıyor sıkıcı bi insanım belki
Ama bunu düşünmek bile insanı üzüyor. Çünkü çözüm odaklı hicbisey bulamıyorum

kafası bozuk olduğu için kafa dinlemek istiyor sanırım ama bu böyle tatile gitmekle olmaz.siz gidin annenize o evde kalsın.ben olsam göndermem tatile.

Annemler uzak şehirde bikaç saat yolculuk yapmak gerek ve ben hamilelikten dolayı biyere gidecek halim cidden yok

Gitmesini istemiyorsan tavrını koyup gondermeyeceksin. Bu yaz da eşi gidemiyorken o da tatile gitmeyiversin cok mu önemli.

Evet geldiğinde konuşmamayi düşünüyorum çünkü konuşursam fena şekilde kırarım kalbini tutamam çenemi biliyorum . O yüzden onun alttan almasını beklicem

Hiç konuşmadık bidaha dün akşamdan beri. Geçen bayram ayryrik zaten ben ailemin yanına gittim ve orda arkadaşlarımla vakit geçirdim. O evde kaldı. Evet haklısın arkadaşlarla vakit geçirmek stres attırıyor çok güzel bişey ama nerdeyse hergün görüyor arkadaşlarını. Hem bayram aile ile geçirilir. Sinir oluyorum bu tavırlarına

Yok sıkıcıyım diye düşünmeyin lütfen ve bunu eşinize asla hissettirmeyin.

"Beni seviyor musun " sorusu bile psikologlar tarafından tavsiye edilmiyor. Ters tepiyor çünkü.

Eşler birbirlerine böyle sorular sorduğunda , soran taraf hep geriden gelmek zorunda kalıyor. Bağımlı olduğunuzu hissetmesin.

Hamileyken yalnız kalacağım diyede düşünmeyin.
Hamilelik insanı çok duygusal yapıyor. Biraz bundan sıyrılın.
Beraber bir tatil önerin ona. Bu tatilde de zaman zaman beraber zaman zaman yalnız kalmasına müsaade edin.

Gerçekten de kaçan kovalanıyo. Arkadaşın dediği gibi beni seviyor musun tarzı sorular karşı tarafı soğutuyo. Oysa siz bir bireysiniz. Her ne kadar kocanızın tavrı doğru olmasa da onu bu şekilde kazanamazsınız. Daha ayakları yere basan, kendi başına da mutlu ve eğlenebilen, ruh hali kocasının bir sözüyle değişmeyen, neşeli bir kadın daha çekici gelecektir bütün kocalara.... ne yazık ki bu böyle. Hislerinizi üüzntünüzü tabi ki paylaşın adamla ama işte şu noktada o çekici kadın moduna girmek daha işe yarıyor sanki

Ne saçma şu cümleyi kadın kursa namussuz adam kursa kafasını dağıtsın. Öyle bişey yok siz karı kocasınız ayrı bayram geçirmek de ne demek

Teşekkür ederim önerileriniz için.
O bana adım atana kadar ben adım atmayı düşünmüyorum. Bu zamana kadar hep ben adım attimda molduki başım hiç göğe ermedi üzülen taraf ben oldum .
Şimdi köşeme çekilip muhatap olmucam. Bıktım artık onun bu hareketlerinden

Ne saçma şu cümleyi kadın kursa namussuz adam kursa kafasını dağıtsın. Öyle bişey yok siz karı kocasınız ayrı bayram geçirmek de ne demek
Bende öyle düşünüyorum . Ama şımarık hareketleriyle öyle yordu ki beni sındm artık. Köşeme çekilicem bıktım artık

Ne güzel yazmışsınız sağolun. Çok da haklısınız. Onsuz nasıl mutlu olduğumu gösterillcem ona . Onun o şımarık bencil hareketlerinden çok sıkıldım

ah canım ya konu sahibinin sen oldugunu görünce cok üzüldüm o kadar knustuk senle hamilelik üzerine falan
hamileyken seni neden böyle uzuyor anlamadım genelde erkekler uzgun olduklarına içlerine kapanırlar ama sen annene ben tatile olmadı tabi

Ne güzel yazmışsınız sağolun. Çok da haklısınız. Onsuz nasıl mutlu olduğumu gösterillcem ona . Onun o şımarık bencil hareketlerinden çok sıkıldım
Kesinlikle!!! Onsuz da mutlu olduğunuzu gördüğünde bu sefer o peşinizden ayrılmayacaktır. Bu kadın neden bu kadar mutlu diye sorular soracaktır kendine. Ki bundan sonrasını o düşünsün:)) emin olun kadınların değeri bu şekilde artıyo adamların gözünde....tecrübeyle sabit. gerçekten enteresan varlıklar erkekler...

Sorma ya dünden beri çok mutsuzum. Bunu 15 gündr sürekli laf arasında söylüyordu kalbini kırmadım ama dün artık patladım. Napayim sence

Zaten akıllı erkek bizi bulmaz ki. Ben empati yapıp kendimi onun yerine koyarım ama o hiç koymaz. Hep bana der ki işte keşke senin yaşadığın hayatı ben yaşasam çok güzel bi hayatın var vs vs der. Nasıl gıcık edici laflar dmi.

Yok bence siz şöyle yapın; siz tatile gidin o annesine gitsin. Onun bebeğimi taşıyan sizsiniz dinlenmeyi hak edende sizsiniz. Yada niye birlikte gitmiyorsunuzda o ayrı gitmek istiyor? Şüphelendiğimiz başka hareketleri de oldu mu?

Sorma ya dünden beri çok mutsuzum. Bunu 15 gündr sürekli laf arasında söylüyordu kalbini kırmadım ama dün artık patladım. Napayim sence

Canım bence ne olursa olsun fevri davranma.
Haksız oldugunu seninde bi can oldugunu ve can tasıdıgını kucuk bi değişikliğin sanada iyi geleceğini söyle.
Bak erkekler hamur gibi çocuk gibi canım inan ki az canları sıkılsım hemen içe kapanıyorlar benimkide öyle işte sıkıntı olsun morali çok bozulur panikler para sıkıntısı çekeriz diye çok korkar.

Biliyorum genelde en büyük görev biz kadınlara düşüyor tamam tabikide git deme kocana sende annene gitme ne demek canım olur mu öyle senin çocugunu taşıyorum de anlıyorum sıkıntıların var de kolay değil ama lütfen benide anlamaya çalış hadi bi kaç gün bi yerlere gidip kafa dinleyelim de.
Ve eşinin yüzüne bakarak ya vedud ya musavvir Allahın ismini zikret ve hafifçe üçle bunu sürekli yap sürekli dilinde olsunnn bak bunu sakın unuttma. İnan ki Allahım bize bir sürü yol sunmuş. Bunu bana bi arkadaş bi topikte söylemişti Allah razı olsun ondanda.

Erkekler oyun hamuru gibi elimizden geldiğince biz yoğurcaz. Hamilesin diye sakın kendini çirkin bakımsız vs düşünme.
Afedersin ama ezik gibi durma davranma yanlış anlama öylesin diye demiyorum.
Eşinin elini al karnına koy bizimde değişikliğe ihtiyacımız var babamız bizide götürsün falan de canım.
Küs kalma inan ki küslük iyi değil hele yatak vs ayırmak hiç iyi değil.
Araya daha beter sogukluk girer. Erkeklerin psikolojisi bizden çok farklı onların dunyası bambaska aslında cok salak ve şapşallar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…