- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
Dün gece ve bu sabah ne yaptın canım? Eşinle hiç diyaloğa girdin mi, onun tavrı nasıldı? Düşünüp sana hak vermiştir belki:/Peki o giderse ben evde tek başıma napicam... Ve hiç utanmicak mi hamile eşini evde yalnız burakmaya
kafası bozuk olduğu için kafa dinlemek istiyor sanırım ama bu böyle tatile gitmekle olmaz.siz gidin annenize o evde kalsın.ben olsam göndermem tatile.İyi geceler arkadaşlar. Konu başlığımda da belirttiğim gibi eşimin artık beni sevmediğini düşünüyorum.
Bilmiyorum doğru mu hissediyorum . Ama içimden bir ses öyle söylüyor.
Bana karşı ilgisi aşırı azaldı. Sürekli benden ayrı vakit geçirmek istiyor. Birlikte yaptığımız şeyler o kadar az ki . Şuan ağlıyorum. Çok canım acıyor şuanda. Bana eskisi gibi bakmadığını sevmediğini düşünüyorum. Bu akşam isten geldi moreli cok bozuktu. Isle ilgili bi odemesi varmis bu odemeyi en gec pzt yapmasi gerekiyorms ama alacagi yerlerdrn tahsil edemedigi icin odeyememis . Barut gibiydi ustune gitmedim . Rahat biraktim . 1 saat once kadar yanina gittim tv izliyirduk durduk yere bayramda annenlere git bende biyerlere gideyim tatil yapayım dedi ve işte orda ipler koptu. Herşeyin faturasını bana kestiği için iş sıkıntılarıni bile bana yansıttığı için açtım ağzımı yumdum gözümü.
Yeter ya. Şuan hiç iyi değilim beni sevmediğine okadar eminim ki . Zorla bi evlilik yürüyor resmen. Benm düşüncem bu . Napcagimi bilmiyorum ya gerçekten hiç iyi değilim şuan. Biraz rahatlamak için buraya geldim.
Ne yapicam ben
Gerçekten farklı bi bakış açısıyla bakmışsınız .Bir kaç günlük yalnız kalmaktan bir şey olmaz. Ama burada ki mesele bu değil.
Yalnız gitmek istemesi.
Hamilelik psikolojisiyle yaklaşmayın yazdıklarıma lütfen. Iyi düşünün.
Bu adam neden yalnız gitmek istiyor sorusunun karşılığı ," beni sevmiyor ondan " diye bir cümleyle sonuclanmamali "
Acaba birlikte olunca zevkli geçmiyor mu ?
Hamileliğimi öne sürüp sıkıntı mi veriyorum ? Kıskançlık mi yapıyorum ?
Eğlenmesini engel olacak bir huyum mu var ? Önce bunları irdeleyin.
Mesela , adam.tatile gideceğim diyor, siz " hayır gidemezsin" diyorsunuz. Ustunede , bulantım var,üzgünüm diyerek evde kalalım diyorsunuz. Bu haksızlıktır.
Eğer her şey tam ise, bir sıkıntı yoksa adam sevgisizlikten değil rahat rahat takılmak için bunu yapıyordur. Rahattan kastım, sorumluluk olmadan yalnız hareket etmek.
Beraber tatil teklif edin ve gerçekten keyifle geçirmeye çalışın.
kafası bozuk olduğu için kafa dinlemek istiyor sanırım ama bu böyle tatile gitmekle olmaz.siz gidin annenize o evde kalsın.ben olsam göndermem tatile.
Gitmesini istemiyorsan tavrını koyup gondermeyeceksin. Bu yaz da eşi gidemiyorken o da tatile gitmeyiversin cok mu önemli.
Dün gece ve bu sabah ne yaptın canım? Eşinle hiç diyaloğa girdin mi, onun tavrı nasıldı? Düşünüp sana hak vermiştir belki:/
Şu da var ne kadar kocan da olsa ben de arkadaşlarımla geçirdiğim vaktin başka olduğuna ve stres attığıma inanıyorum. Kocayla yapılan muhabbet başka arkadaşla yapılan başka. Keşke sen de arkadaşlarınla 2 3 gün bi sahil yerine gidebilsen, bu ihtimal bile adamın aklını başına getirebilirdi belki.
Gerçekten farklı bi bakış açısıyla bakmışsınız .
Belki de öyle. Belki de adam benleyken sıkılıyor sıkıcı bi insanım belki
Ama bunu düşünmek bile insanı üzüyor. Çünkü çözüm odaklı hicbisey bulamıyorum
Teşekkür ederim önerileriniz için.Yok sıkıcıyım diye düşünmeyin lütfen ve bunu eşinize asla hissettirmeyin.
"Beni seviyor musun " sorusu bile psikologlar tarafından tavsiye edilmiyor. Ters tepiyor çünkü.
Eşler birbirlerine böyle sorular sorduğunda , soran taraf hep geriden gelmek zorunda kalıyor. Bağımlı olduğunuzu hissetmesin.
Hamileyken yalnız kalacağım diyede düşünmeyin.
Hamilelik insanı çok duygusal yapıyor. Biraz bundan sıyrılın.
Beraber bir tatil önerin ona. Bu tatilde de zaman zaman beraber zaman zaman yalnız kalmasına müsaade edin.
Bende öyle düşünüyorum . Ama şımarık hareketleriyle öyle yordu ki beni sındm artık. Köşeme çekilicem bıktım artıkNe saçma şu cümleyi kadın kursa namussuz adam kursa kafasını dağıtsın. Öyle bişey yok siz karı kocasınız ayrı bayram geçirmek de ne demek
Ne güzel yazmışsınız sağolun. Çok da haklısınız. Onsuz nasıl mutlu olduğumu gösterillcem ona . Onun o şımarık bencil hareketlerinden çok sıkıldımGerçekten de kaçan kovalanıyo. Arkadaşın dediği gibi beni seviyor musun tarzı sorular karşı tarafı soğutuyo. Oysa siz bir bireysiniz. Her ne kadar kocanızın tavrı doğru olmasa da onu bu şekilde kazanamazsınız. Daha ayakları yere basan, kendi başına da mutlu ve eğlenebilen, ruh hali kocasının bir sözüyle değişmeyen, neşeli bir kadın daha çekici gelecektir bütün kocalara.... ne yazık ki bu böyle. Hislerinizi üüzntünüzü tabi ki paylaşın adamla ama işte şu noktada o çekici kadın moduna girmek daha işe yarıyor sanki
Kesinlikle!!! Onsuz da mutlu olduğunuzu gördüğünde bu sefer o peşinizden ayrılmayacaktır. Bu kadın neden bu kadar mutlu diye sorular soracaktır kendine. Ki bundan sonrasını o düşünsün:)) emin olun kadınların değeri bu şekilde artıyo adamların gözünde....tecrübeyle sabit. gerçekten enteresan varlıklar erkekler...Ne güzel yazmışsınız sağolun. Çok da haklısınız. Onsuz nasıl mutlu olduğumu gösterillcem ona . Onun o şımarık bencil hareketlerinden çok sıkıldım
ah canım ya konu sahibinin sen oldugunu görünce cok üzüldüm o kadar knustuk senle hamilelik üzerine falan
hamileyken seni neden böyle uzuyor anlamadım genelde erkekler uzgun olduklarına içlerine kapanırlar ama sen annene ben tatile olmadı tabi
Kesinlikle!!! Onsuz da mutlu olduğunuzu gördüğünde bu sefer o peşinizden ayrılmayacaktır. Bu kadın neden bu kadar mutlu diye sorular soracaktır kendine. Ki bundan sonrasını o düşünsün:)) emin olun kadınların değeri bu şekilde artıyo adamların gözünde....tecrübeyle sabit. gerçekten enteresan varlıklar erkekler...
Sorma ya dünden beri çok mutsuzum. Bunu 15 gündr sürekli laf arasında söylüyordu kalbini kırmadım ama dün artık patladım. Napayim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?