Eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum...

Ya napicam peki ben

Ya napicam peki ben
Once git bir elini yüzünü yıka derin bir nefes al senin stresin bebegini yoruyor ve sıkıyor bir su iç ve yat uyu sabah ola hayrola inan bana sıkıntı ettiğine uzdugune degmez ben kv dem ve görümcem yuzunden cok stresli bir gebelik geçirdim suan da oglumda aşırı bir sinir ve gerginlik hakim uyumsuz ve zor bir cocuk gelinimiz ise gayet relax di onun oglu ise cok uysal

Aslında ben de genelde sakın geçiriyorum hamileligi ama bu adam deli ediyo beni

Oldu canım.. e o zaman ben tatile sen annene ya da sen tatile gidersen ben de tatile giderim deseydin tepkisi nolurdu kimbilir. Hatta de.

Git der . Sorun benim gitmem değil. Ona kimse karışmasın tamamda bu iş kafasında

Hmm o zaman kesinlikle gönderme bence. Tatil planina bak ya insan esimle vakit geçireyim der, sizinki ben tatile sen annene diyor.

Illaki gidecekse ben de gideceğim diye blöf yap en azından. Hic mi merak etmeyecek tek gitsen yahu. Ne garip

Peki esiniz sizlee asik olarakmi evlendi evlenirken bunu hissettiriyormuydu..eger mantik evliligyse gercekten adam sana isinamadi galiba canim

o sinirle öyle söylemştr yapacağndan deil. tmm deyip geçseydin .. bayramları ayrı geçirmek gbi bi durumunz oldysa önceden bilemem tabi.

Hemen her evlilikte olan erkeklerin rutinleşmesi ve ıs stresinden kaynaklı olağan durum diyecektim ki Bayram'da tatil İşini okuyana kadar.Esiniz Bayram'da ailelere gitmesek Bi tatil yapsak kafa dağıtırım dese tamam da bence de bi noluyor deme vakti gelmiş bu evliliğe ve eşinize.

o sinirle öyle söylemştr yapacağndan deil. tmm deyip geçseydin .. bayramları ayrı geçirmek gbi bi durumunz oldysa önceden bilemem tabi.
Sadece gecen bayram ayrı geçirdik oda arabasını satmıştı ve ve tatili azdı. Bi de annem biraz rahatsz olunca ben tek gittim. O evde kaldı.

Ne yapicam ben

Ben bu bayramda evde kalalım diyorum zaten bulantım halsizligim oluyor . Gerçekten bir yere gidecek halimh yok . Şuan çok kötüyüm. Beni bu kadar üzdü ye . Daha beter üzülsn inşallh

Ama bu haksızlık olur. Adam gitmek istiyor. Yok sen gitme, bizde gitmeyelim, evde kalalım olmaz ki

Peki o giderse ben evde tek başıma napicam... Ve hiç utanmicak mi hamile eşini evde yalnız burakmaya

Bir kaç günlük yalnız kalmaktan bir şey olmaz. Ama burada ki mesele bu değil.
Yalnız gitmek istemesi.

Hamilelik psikolojisiyle yaklaşmayın yazdıklarıma lütfen. Iyi düşünün.

Bu adam neden yalnız gitmek istiyor sorusunun karşılığı ," beni sevmiyor ondan " diye bir cümleyle sonuclanmamali "

Acaba birlikte olunca zevkli geçmiyor mu ?
Hamileliğimi öne sürüp sıkıntı mi veriyorum ? Kıskançlık mi yapıyorum ?
Eğlenmesini engel olacak bir huyum mu var ? Önce bunları irdeleyin.

Mesela , adam.tatile gideceğim diyor, siz " hayır gidemezsin" diyorsunuz. Ustunede , bulantım var,üzgünüm diyerek evde kalalım diyorsunuz. Bu haksızlıktır.

Eğer her şey tam ise, bir sıkıntı yoksa adam sevgisizlikten değil rahat rahat takılmak için bunu yapıyordur. Rahattan kastım, sorumluluk olmadan yalnız hareket etmek.
Beraber tatil teklif edin ve gerçekten keyifle geçirmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…