Ya napicam peki benBak sevmiyo falan dusunme ben hamile kaldgmda esim sehr disindaydi geldi sanki beni begenmio beni sevmiyo gbi gelmeye basladi. Beni istemiyo sanki kokuyomuyum acaba cirkinmym bayagi bi strese grmstm.
Hamilelik gercekten suan seni etkiliyo esin farkinda deik sanrm biz suan iki kat ilgi iki kat anlays bekliyoz heran biseyi basa yone cekebilrz ben oyleym adam disari cikiyo ben cinnet getiriyom
Once git bir elini yüzünü yıka derin bir nefes al senin stresin bebegini yoruyor ve sıkıyor bir su iç ve yat uyu sabah ola hayrola inan bana sıkıntı ettiğine uzdugune degmez ben kv dem ve görümcem yuzunden cok stresli bir gebelik geçirdim suan da oglumda aşırı bir sinir ve gerginlik hakim uyumsuz ve zor bir cocuk gelinimiz ise gayet relax di onun oglu ise cok uysalYa napicam peki ben
Once git bir elini yüzünü yıka derin bir nefes al senin stresin bebegini yoruyor ve sıkıyor bir su iç ve yat uyu sabah ola hayrola inan bana sıkıntı ettiğine uzdugune degmez ben kv dem ve görümcem yuzunden cok stresli bir gebelik geçirdim suan da oglumda aşırı bir sinir ve gerginlik hakim uyumsuz ve zor bir cocuk gelinimiz ise gayet relax di onun oglu ise cok uysal
Gercekten degmezAslında ben de genelde sakın geçiriyorum hamileligi ama bu adam deli ediyo beni
Oldu canım.. e o zaman ben tatile sen annene ya da sen tatile gidersen ben de tatile giderim deseydin tepkisi nolurdu kimbilir. Hatta de.
Git der . Sorun benim gitmem değil. Ona kimse karışmasın tamamda bu iş kafasında
Hmm o zaman kesinlikle gönderme bence. Tatil planina bak ya insan esimle vakit geçireyim der, sizinki ben tatile sen annene diyor.
Illaki gidecekse ben de gideceğim diye blöf yap en azından. Hic mi merak etmeyecek tek gitsen yahu. Ne garip
Severek evlendik yani hiçbir sorun yoktu.Peki esiniz sizlee asik olarakmi evlendi evlenirken bunu hissettiriyormuydu..eger mantik evliligyse gercekten adam sana isinamadi galiba canim
Sadece gecen bayram ayrı geçirdik oda arabasını satmıştı ve ve tatili azdı. Bi de annem biraz rahatsz olunca ben tek gittim. O evde kaldı.o sinirle öyle söylemştr yapacağndan deil. tmm deyip geçseydin .. bayramları ayrı geçirmek gbi bi durumunz oldysa önceden bilemem tabi.
Ne yapicam benHemen her evlilikte olan erkeklerin rutinleşmesi ve ıs stresinden kaynaklı olağan durum diyecektim ki Bayram'da tatil İşini okuyana kadar.Esiniz Bayram'da ailelere gitmesek Bi tatil yapsak kafa dağıtırım dese tamam da bence de bi noluyor deme vakti gelmiş bu evliliğe ve eşinize.
ah bu erkekler ne rahat millet bunlar..
Ben bu bayramda evde kalalım diyorum zaten bulantım halsizligim oluyor . Gerçekten bir yere gidecek halimh yok . Şuan çok kötüyüm. Beni bu kadar üzdü ye . Daha beter üzülsn inşallh
Peki o giderse ben evde tek başıma napicam... Ve hiç utanmicak mi hamile eşini evde yalnız burakmayaAma bu haksızlık olur. Adam gitmek istiyor. Yok sen gitme, bizde gitmeyelim, evde kalalım olmaz ki
Peki o giderse ben evde tek başıma napicam... Ve hiç utanmicak mi hamile eşini evde yalnız burakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?