- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
- Konu Sahibi Sevgiselimm
Boşan hatta boşanmadan önce gizli kamera var mı yok mu diye bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinin aklina sokmus demekNasıl desem bilemedim.
Nasıl bir fantaziymiş bu da kocasını boşayıp adamı aldırmış.
Belki birileri şikayet etti yada kocası gördükonuyu açan kişinin hesabı pasife alınmış, bu konu yüzünden mi acaba?
İnsan evlenince kocasının namusu olur namussuz bir adamla yaşamaktansa boşanmak evladırselam kızlar eşim uzun zamandır çok ozurdiliyorum benimle farklı cansel deneyim yaşamak istiyor buna defalarca karşı çıkmama rağmen ben onu cinsel anlamda başkaları ile düşünemezken o beni hayalinde başka erkeklerle yaptığımı hayal ediyor gerçek hayatta asla öyle birşey yapmam demesine rağmen bu beni rahatsız ediyor nasıl iğrenç bir durum beni sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan paylasamaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayımt
Ben burda bombaya tutulurum şimdi ama 2 kişinin rızası isteği varsa fantazı adı altında herşey yapılır buna kimse karışamaz. Bazı fantazi ler herkes tarafından horlansada 2 kişi razıyken bence genelde sevgiyle alakası yok fantazi daha fazlasını istemek denemektir ama kilit nokta 2 kişinin de istemesi!! Ama sen istemediğin halde bu dayatmalar varsa varsa bu cinsel psikolojik şiddettir.
Başlığı okuyunca midem bulandıbi insan eşini nasıl paylaşır
tövbe bismillah
Adı üstünde zaten. İkili uyum diyosunuz. Bu olaya 3. Şahıslar dahil oluyo hayal olsada neticede hayalleri de gerçekleşmesini dileyerek kurarız. Bu durum oral sex, anal sex gibi durumlar değil ki ikili uyuma bağlı desek.bende çok katı değilim bu konularda, burada önemli olan ikili uyum, siz karşılık olarak "sende başkasının olsan çok kıskanırdım" tarzında bişeyler söyleyebilirsiniz.
Net boşanma sebebi.Biseksüel olsa bile sizi severken asla başka birine meyletmez.İlişkide fantezi normaldir ama buna bizim orda d....luk derler.