Esimin beni baskalari ile paylasma istegi

Fantazininde b**unu çıkardılar bu nedir arkadas?! Grupta ister yarın öbür gün. Eş degiştirmeli felan.. :kusmuk:

Ben burda bombaya tutulurum şimdi ama 2 kişinin rızası isteği varsa fantazı adı altında herşey yapılır buna kimse karışamaz. Bazı fantazi ler herkes tarafından horlansada 2 kişi razıyken bence genelde sevgiyle alakası yok fantazi daha fazlasını istemek denemektir ama kilit nokta 2 kişinin de istemesi!! Ama sen istemediğin halde bu dayatmalar varsa varsa bu cinsel psikolojik şiddettir.

kanunda sayılan boşanma nedenlerinden biri aynı zamanda manevi tazminatta alırsınız

Ya olabilir adam biraz hayal kurmuş işte. Gerçekte istemiyorum demiş sonuçta dayatma yok.

bende çok katı değilim bu konularda, burada önemli olan ikili uyum, siz karşılık olarak "sende başkasının olsan çok kıskanırdım" tarzında bişeyler söyleyebilirsiniz.

selam kızlar eşim uzun zamandır çok ozurdiliyorum benimle farklı cansel deneyim yaşamak istiyor buna defalarca karşı çıkmama rağmen ben onu cinsel anlamda başkaları ile düşünemezken o beni hayalinde başka erkeklerle yaptığımı hayal ediyor gerçek hayatta asla öyle birşey yapmam demesine rağmen bu beni rahatsız ediyor nasıl iğrenç bir durum beni sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan paylasamaz ne yapacağımı şaşırmış durumdayımt
İnsan evlenince kocasının namusu olur namussuz bir adamla yaşamaktansa boşanmak evladır

Ben burda bombaya tutulurum şimdi ama 2 kişinin rızası isteği varsa fantazı adı altında herşey yapılır buna kimse karışamaz. Bazı fantazi ler herkes tarafından horlansada 2 kişi razıyken bence genelde sevgiyle alakası yok fantazi daha fazlasını istemek denemektir ama kilit nokta 2 kişinin de istemesi!! Ama sen istemediğin halde bu dayatmalar varsa varsa bu cinsel psikolojik şiddettir.

Fantazi diye diye şerefler ayaklar altına alınsın dimi. Şu fantazi denen olay insani değerleri de yerle bir edecekse onun adı başka bişey olur o zaman

Bu ne rahatlık arkadaş. Evlilik iki kişiliktir. Evliliğin temeli de cinselliktir. Bir erkek nasıl olurda fantazi diye karısını başka erkeklerle ilişkiye girdiğini hayal etmek ister ki. Bunu normal karşılayanlar da neyin kafasını yasiyolar merak ettim açıkçası.

bende çok katı değilim bu konularda, burada önemli olan ikili uyum, siz karşılık olarak "sende başkasının olsan çok kıskanırdım" tarzında bişeyler söyleyebilirsiniz.
Adı üstünde zaten. İkili uyum diyosunuz. Bu olaya 3. Şahıslar dahil oluyo hayal olsada neticede hayalleri de gerçekleşmesini dileyerek kurarız. Bu durum oral sex, anal sex gibi durumlar değil ki ikili uyuma bağlı desek.

Net boşanma sebebi.Biseksüel olsa bile sizi severken asla başka birine meyletmez.İlişkide fantezi normaldir ama buna bizim orda d....luk derler.

Yarın birgün kapıp bir arkadaşını getirse ya da bir kadın ve ısrar etse hatta zorlasalar? ALLAH korusun ama ben artık o kişiyle yaşamak istemezdim. İnsan düşününce dahi zevk aldığı bir şeyi, eline fırsat geçince gerçekleştirmek ister tabiki.

Net boşanma sebebi.Biseksüel olsa bile sizi severken asla başka birine meyletmez.İlişkide fantezi normaldir ama buna bizim orda d....luk derler.

Ya zaten böyle fantezi mi olur, insan aslında iğrenç bulduğu bir şeyin fantezisini ne zaman kurmuş? Kıskanç erkeklere kızıyoruz tabiki ama böylesi de düşman başına bile değil.

Back
X