• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni kaybetme korkusu yok:(

sususu

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
129
57
298
merhaba kızlar;
benımde derdım var ama burdakı dertlerı okuyunca benımkıde dert mı dedım.sabhtan berı buraya yazsam mı yazmasam mı dıye dusunuyorum.açıkcası eşımın benı kaybetme korkusunun olmadığını düsünüyorum.yanı hareketlerı bana bunu hıssettırıyor.bana karsı davranışları hadsızleşebılıyor.onu kaybetmeden benı kaybetme korkusunun olmasını nasıl sağlayacağım onu bılemıyorum. :(

yaklasık 9 sene bırletelıkten sonra evlendık ve 3 .yılımız bu yıl.yoksa ıs ısten geçtı mı?

Nerden çıkardınız kaybetme korkusu olmadığını? Örneklendirseniz biraz; işine gelirse, istemiyorsan kapı orada gibi lafları mı var?

Yani...9 yıl olmuş kaybedecek olsam kaybederdim diye düşünüyordur, normal değil mio_O

Kaybetme korkusu yok derken ya sevmiyodur ya kaybetmeyeceğini biliyodur.

Biz nasıl sağlıycaz onuda çok merak ettim.
İnsan sevgiyi saygıyı kendi hareketleriyle yaratır.

Kaybetme korkusu yok derken ya sevmiyodur ya kaybetmeyeceğini biliyodur.

Biz nasıl sağlıycaz onuda çok merak ettim.
İnsan sevgiyi saygıyı kendi hareketleriyle yaratır.
sızın sağlamanızı beklemıyorum kı bunu nerden çıkardınız anlamadım?belkı aynı sorunu yaşayan olmuştur dıye yazdım.

Nerden çıkardınız kaybetme korkusu olmadığını? Örneklendirseniz biraz; işine gelirse, istemiyorsan kapı orada gibi lafları mı var?
ışıne gelırse demışlığı vardır da ama asla kapı orada demedı bugune kadar.

Bu kaybetme korkusu da amma çok abartılıyor.
Benim de erkek arkadaşımı kaybetme korkum yok ama saygım sevgim her zaman devam ediyor.
İnsan korkarak yaşayamaz ki.
Siz de korkmayın kimseyi kaybetmekten, k.çınızı yırtsanız da gidecek olan gider zaten.

12 yıl olmuş belki ilişkiniz monotonlaşmıştır da ondan size öyle geliyordur.

bunu düşündürecek ne yapıyo mesela size karşı?

sızın sağlamanızı beklemıyorum kı bunu nerden çıkardınız anlamadım?belkı aynı sorunu yaşayan olmuştur dıye yazdım.

Bende 10 yıl birliktelikten sonra evlendim şuan sizin gibi 12 yıldır birlikteyiz.

Kaybetme korkusu 2 taraftada var. Çünkü ben hiç bizaman bu kız garanti imajını yaratmadım.eşimde keza öyle.

Bigün çok kötüydük ayakkabılarımı kaldırdım, kapıyı kitledim anahtarı yanıma aldım, evin ışıklarını kapattım içerde yattım. Yani yokmuş gibi yaptım.
Geldi ayakkabılarla koşa koşa odalara baktı bigün gerçekten evde bulamayabilirsin beni ona göre davrAn dedim.

Yani kısaca üzerse sonucunun neolucağını gösterdim. Kafandaki neyse ona göre davrAn.

Yaklaşık olarak bir hesap yaptığımızda esiniz 12 senedir sizin hayatinizda.
Yani aileniz olmuş, anneniz babaniz gibi o da artik sizin aileniz.
Siz mesela, annenize babanıza karsi belli bir düzeyde kaybetme korkusu yaşarsınız mesela bunu sürekli belli eder misiniz peki.
Yani demek istediğim, bu korkuyu yaşıyordur lakin belli etmiyor, edemiyordur.

Back
X