Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Olayı komple anlamamış olabilir mi uyku sersemi😂
Çağırma şekliniz gerçekten tuhaf, gel bir şey konuşacağım ya da yardıma ihtiyacım var falan deseydiniz keşke.

Hiç mumla müzikle sevişmedim, herhalde denesem adam ev yanar o mum ordan akar diye zaten havaya giremez, belki sizinki de bendeki gibi bir hödüktür.

Evet haklısın hiç anlamadı. Görmedi bile kedi mi kaçmış dam mı yanmış.. Tey teyy. Mum kısmını ben de düşündüm ama biraz. İnsan bi tedirgin olmuyor değil bunlar bitince ne olacak acaba diye 😂

Neden
5 seneye sönecekmişsiniz ki 😅 sayılara takılmayalım lütfen, beş yıl dediğimiz nedir ki? Gayet de topu çevirmeye devam edebilirsiniz yıllar içerisinde :confused:
Cocuk buyuyo ya ondan dedim. Tum enerji ona giderse, bir de zor bir cocuk olursa devrilip yatariz sanirim 😂 Gozum koca moca gormez o zaman. Simdi bile yurumeye basladigindan beri pesinde 4 donuyorum pestilim cikiyor 😂 Adam yanasmaya baslasa az ote git diyorum 🤭
Ama bende istemem atesin sonmesini. Hep bu heyecanda kalsa keske iliskimiz. Ama cevreden gordugum falan o atesin kullerinin kaldigi :-)

Evet haklısın hiç anlamadı. Görmedi bile kedi mi kaçmış dam mı yanmış.. Tey teyy. Mum kısmını ben de düşündüm ama biraz. İnsan bi tedirgin olmuyor değil bunlar bitince ne olacak acaba diye 😂
Benim de var böyle salak bir anım😂
Kendim de hödük olduğumdan dedim bir şey yapayım, duş aldım güzelce kremlendim falan geldim bornozla oturdum yanına, bir afra tafra bende, saç baş savurup dekolte veriyorum😂
Öküz oğlu öküz sevişecez mi dedi ben de ‘yaağğğ banyodan yeenii çıktııım amaa misler gibiyim daha’ dedim, tamam dedi ve gitti😂😂

Naz yapacaktım, cilve yapacaktım aklımca, benim gibi düz insanın neyine yani😂

Sizden de öyle bir şey beklememiştir ve gerçekten anlamamıştır olayı, eminim.
Hatta yarın konuşsanız ‘aaa öyle mi e deseydin’ gibi bir cevap duyabilirsiniz muhtemelen.

Uyuyan adama rahatsızım diye mesaj atarak sekse davet etmek. Parçala beni Behçet deseniz libido daha az zarar görürdü. Yapmayın böyle şeyler, pipisi düşer korkudan. Sonra hepten zarar.

Onun libidosu benim ciğerim çöktü İdrak....

Bende yatak odasindan ariyorum esimi bazen. Gel de iki yaramazlik yapalim aslan parcasi diyorum 😂 Msj atiyorum. Gel de seni yataga atayim yigidim falan diyorum 😂 Hic oyle rahatsizim gel demedim. Bende fazla duzum heralde. 😂
O da genelde kizi uyuttuktan sonra cagiriyo beni. Bebe uyudu kiz kos yaziyor msjla. Ben daliyorum odaya 😂
Esin de odunmus ama. O ortami birakip cikmak da ne bileyim 🤦‍♀️ tutup ataydin yataga baslatma len cayina diyeydin 😂

Onlar romantik bence şu an 😂😂😂 Bilmiyorum ben normalde böyle değildim. Kafam çok gitti çok önünü alamadık. Tee nerelere gitti Allah bilir. Adamın yatağa atılcak hali kalmadı ki beti benzi attı. Bayılcaktım dedi kapıda. Uykular haram oldu gençliğim talan oldu ... 🤣

Onlar romantik bence şu an 😂😂😂 Bilmiyorum ben normalde böyle değildim. Kafam çok gitti çok önünü alamadık. Tee nerelere gitti Allah bilir. Adamın yatağa atılcak hali kalmadı ki beti benzi attı. Bayılcaktım dedi kapıda. Uykular haram oldu gençliğim talan oldu ... 🤣
Fena mi suni tenefus bahanesiyle olaya girerdin bayiilaymis keske 😂
Ama simdi dusununce adama da azcik hak verdim. Korkudan libido falan kalmamistir zavallida 🤭

Sizinki saçma bir çağırma uslubu. Halbuse hayatımmm şekilnde manidar hafif seksapel bir ses tonu eşliğinde kapı arkasına geçip gizem yaratarak adamceğiz geldıgınde sarılıvercektin arkadan. Uyku halinde bile adamın libido ucardı bence haha her saglıklı ve (yorgun) olmayan erkekte beklenen tepkisidir. 😁🦉😁

Siz de herseye utaniyorsunuz boyle olmaz ki 😂😂 Ne kadarlik evlisiniz ilk kez oda hazirliyorsunuz ve adami cagirmaya utaniyorsunuz filan biraz rahat olun ne olacak tekrar yapinca, daha guzelini yapin ve daha guzel cagirin madem yapmak istiyorsunuz. Eşler arasinda da boyle seyleri kasmaya gerek yok. Olmuş bir durum unutun onunuze bakin 😁

4 ay oldu evleneli. Normalde de planlı seks yapamam ben panik olurum. O an istekli olmamla arada uçurum var. Bilmiyorum bu da biraz öyle hissettirdi işte heyecanlandım, gerildim. Değişmeliyim ama belki bu konuda haklısınız :))

4 ay oldu evleneli. Normalde de planlı seks yapamam ben panik olurum. O an istekli olmamla arada uçurum var. Bilmiyorum bu da biraz öyle hissettirdi işte heyecanlandım, gerildim. Değişmeliyim ama belki bu konuda haklısınız :))

4 ayda coktan açilmaniz lazimdi. 😁😁😁 Biraz salın gittsinn en çoşkulu olacak zamanda ne utanmasiymiş. 😂

Kendim de hödük olduğumdan dedim bir şey yapayım, duş aldım güzelce kremlendim falan geldim bornozla oturdum yanına, bir afra tafra bende, saç baş savurup dekolte veriyorum😂
Öküz oğlu öküz sevişecez mi dedi ben de ‘yaağğğ banyodan yeenii çıktııım amaa misler gibiyim daha’ dedim, tamam dedi ve gitti😂😂

Hatta yarın konuşsanız ‘aaa öyle mi e deseydin’ gibi bir cevap duyabilirsiniz muhtemelen.

Ne güzel keşke başka zaman da böyle her şeye "tamam" deyiverse canım, tatlış, biricik eşlerimiz :))) Bilmiyorum ki biraz rahatladım sayenizde ama ağlama isteğim kalmadı. Teşekkür ederim.

Tamam deyip gitmesi peki :KK70::KK70: Ay cenem agridi gulmekten ajajjajaj 😂😂

Tamam deyip gitmesi peki :KK70::KK70: Ay cenem agridi gulmekten ajajjajaj 😂😂
Hayatımda duyduğum en kolay ‘tamam’ sözüydü herhalde ki hayır bile dememiştim😂
Gittiği yer de yatak, horlamaya gitti herif anında.

Yalnız dalga geçiyoruz da, kıyafetlerin sanırım etkisi var bu libido işinde.
Kırmızı gecelik giy ritüelini, geçenlerde aldığım bodysüitle denedim, daha doğrusu hiç alakam yokmuş gibi takıldım pijamamı 40 saatte göstere göstere giyerek ve işe yaradı.
Kendimi de iyi hissetmedim değil yani giydiğimde.

Senelerce güldük ettik meğer işin sırrı gerçekten öyle bir şeymiş😂😂

Back
X