Bir buçuk yıllık evliyiz. Ben vajinismusum. Rahatsızlığımdan dolayı zaten ona karşı ezik ve mahcubum. Ama Oda bana karşı ne sevgi ne de ilgi gösteriyor. Eskiden eilgi göstermese de sevdiğini bilirdim hissederdim. Şimdilerde hiçbir şey hissetmiyorum..
sevgiyle cinselliği birbirinden ayıralım. adam 1.5 yıldır eve geliyor herşey güzel hoş ama iş sevişmeye ( ihtiyaç ) gelince kocaman bir boşluk ve sen bunu düzeltmediğin sürece adamın sana olan öfkesi sevgisinin üzerine geçecek
benimde ablamın eşinde iktidarsızlık var
ve bunu evlenmeden önce söylemedi ablama . ve bir kadını buna mahkum etti. inan başına gelmeyen bilemez..ve tedavi olmaya yanaşmıyor hem de 10 yıllık evliler. 1 kez bile eşini cinsel açıdan memnun edememiş. ( tabi bunu ablam 10 yıl sonra bize itiraf etti )
şimdi buradaki kadınlar aynısı eşimin başına gelse ben çekerim der ama inan çekilmiyor.hele ki sen hiç bir çaba göstermezsen doktora gitmezsen hiç çekilmiyor
evlilik demek her yönüyle bir bütünlük demek
mesela sen hiç yemek yapmasan da aynı sorunlar olurdu. adam hergün eve geliyor ve aç . ya da o çalışmasaydı da aynı sorunlar olurdu
hergün eve geliyor ama para yok ..peki sen çeker miydin böyle olsaydı?
ha sonradan insanın başına böyle bir dert gelir o ayrı
tedavi olmaya çalış bacım en kısa zamanda . eşin senle gelmiyorsa bile kendin git tedavi ol.
adam da evde ateşli şeyler yaşamak istiyordur ona da hak ver.