eşimin beni sevmediğini düşünüyorum

Tamamen kendinize dönün onun hiçbir kaprisine cevap vermeyin tamamen kendiniz olun bebek için yardım isteyin bu kavgayı o zaman çıkarın yorgun bilmemne onunda çocuğu sizde çok yorgunsunuz alistirmayin öyle bu sürece ortak edin baba oldugunu farketsin

Önce kendini sevmelisin

Eşiniz sizi sevmediğinden değil bir ev parası kaybetmiş işi gücü kötüye gitmiş haliyle çocukta fazladan sorumluluk kafası bunlarla dolu olması normal ev geçindiriyor sonuçta. Bence eşinizden dolayı değil kendiniz görüntünüzle mutlu olmadığınız için böyle düşünüyorsunuz ama doğum yapalı 6 ay olmuş kendiniz için bir şeyler yapabilirsiniz artık hem eşinizin üstüne gitmemiş bir şeylerle meşgul olmuş olursunuz hemde özgüveniniz zedelenmez ve böyle hissetmezsiniz

Çok yeni anne değilsin lohusa hiç değilsin
Böyle düşünüyorsan burada anlatmadığın tavırları var eşinin muhtemelen sana karşı

Bir insanın maddi sıkıntısı olması başka bir şeydir eşine soğuk davranması bambaşka

Ağır depresyonda değilse (belli ki değil) hislerin yüksek ihtimalle doğrudur

Ay çok doğru yukarıdaki üyenin bir insanın maddi sıkıntısı olması başka eşine soğuk davranması bambaşka demiş katılıyorum sinirli gergin olabilirde soğuk nedir birde bebek bakıyor kadın o napsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…