Esimin Beni Takip Etmesi!

Ay çok güldüüm :1::1: Ama hayranlıktan olabilir gerçekten seyretmeyi seviyordur belki sizi öyle. benim de bir kere canım dedecim portakal yerken bakıyordu. Sonra anneme demiş çok nahif torunum portakalı soyuşu kibar kibar diye :1:

yorumlarınızı okurken çok güldüm ya. Allah da sizleri güldürsün inş ömür boyu :52::52::52:
en çok da şu el hareketi olayına güldüm harbiden birine öyle birşey yapayım diye düşünsem şuan, yemek yerken aklıma gelir gülmekten yemekde yiğemem, söyleyemem de neden güldüğümü,

gülmeyin demişsin ama ben kahkahalarla güldüm..:52::52:

eşinin huyu bu..
farkında değil..
muhtemelen başkalarına da yapıyordur mesela iş arkadaşlarına..

ben çok rahatsız olurum..
bazı insanlar izler öyle lokmaların ağza girişini falan.

söyle bakma rahatsız oluyorum de..ben olsam söylerim..:52:

ayrıca söyle dikkat etsin iş yerinde de, çok itici bir durum..millet söyleyemez ama aynı sofraya da oturmak istemez, dikkat etsin kendine..

ay birak bosver kimse onunla sofraya oturmasin da anlasin ne kadar yersiz bir davranis sergiledigini dimi ama !!

ay birak bosver kimse onunla sofraya oturmasin da anlasin ne kadar yersiz bir davranis sergiledigini dimi ama !!

şaka bir yana...çok rahatsız edici bir davranış..

bazı insanların farkında olmadan böyle davrandıklarını biliyorum..

diyorum ya çok rahatsız olurum ben, hatta eskiden bir arkadaşımı uyarmıştım, farkında değilm pardon demişti..

bence söyle eşine ben olsam çekinmem....
çekinilecek birşey yok kocan sonuçta.

Bu lokma sayan adamlardan gına geldi kendileri disarda bizden çok yer özellikle benimki birde bizim yedigimizin lafını ederler:47:

arkadaslar hakikaten evlendigimizden beri yasadigim cok ama cok sinir bozucu bir durum var...

gulmeyin ya da kizmayin bana ama kendimi tutamayip agladim bugun...

insanlarin isi gucu yok nelerle ugrasiyorlar da demeyin noolur...

esim kahvaltida yemekte meyve yerken ne olursa olsun devamli beni takip ediyor...

onceleri sana oyle geliyor kizim sacmalama diyordum ama bugun sabah caktirmadan ben de gulumseyerek belli etmeyerek takip ettim....

recele ekmek bandiriyorum agzima goturene kadar bakiyor yumurtayi ekmegime koyuyorum ona da bakiyor patates kizarmasini catalima takiyorum bakiyor....

agzima goturunce yine bakiyor ta ki cigneyene kadar....

nolcak boyle anlam veren var mi Allahini seven bi sey desin....

benim arkadaşın eşide böyleydi,bayada devam etti bu huyu en sonunda konuştu eşiyle,demişki baktığımın farkında bile değilim,bazende merak ediyorum sofrada herkes ne yiyo acaba diye seni ve çocukları izliyorum bazen demiş.banada tuhaf gelmişti ama var böyle insanlar bu yüzden üzme kendini belkide bilinçli olarak izlemiyodur..

e kamera küçük mü bari. ya farkederse :)

yok yok farketmez o:))) kaynanamin da bana yaptiklarini kadin rutine bindirip haftada bir satasmaya gelince cekip izletmistim...

ettigi laflari kufurleri...

ancak o zaman inanmisti cunku...

ne de olsa ben yalanci oglu yalanciyim....

aaahh ahh simdiki aklim olsa gecmiste yaptigim hatalari yaparmiydim hic...

hakkimizda bundan sonra hayirlsi insallah

Kamera sonuçlarını merak ediyorum. :)

Ağzınıza götüreceğiniz lokmayı o baktığında onun ağzına götürün. :)

Sebebi sen para kazanmıyorsundur yediğin lokmaları sayıyordur , benim babamda anneme herzaman yapardı hatta bir kere annemin şişman bayan arkadaşı bize yemeğe gelmişti hep beraber sofraya oturduk babam hemen 'yiyin yiyin bu ne kilo amma şişkosunuz falan 'dedi kadıncağız acayip bozulmuştu annemle ikisi usulca sofradan kalktılar bence bir insana yapılacak en nezaketsiz davranış şekillerinden biridir
ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin umarın en kısa zamanda kendi paranızı kazanırsınız
kamera olayını bende merak ettim bizleride haberdar et canım

yok yok farketmez o:))) kaynanamin da bana yaptiklarini kadin rutine bindirip haftada bir satasmaya gelince cekip izletmistim...

ettigi laflari kufurleri...

ancak o zaman inanmisti cunku...

ne de olsa ben yalanci oglu yalanciyim....

aaahh ahh simdiki aklim olsa gecmiste yaptigim hatalari yaparmiydim hic...

hakkimizda bundan sonra hayirlsi insallah

Agzim acik kaldi bende istiyorum bir kamera bende gizli cekim yapicam. :)))

Belki içinden reçel yiyişine kurban olduğum,ısırdığı lokmalarını sevdiğim diyordur içinden:9:
Aşkınız bol olsun:16:

Benim eşim de beni izler, ama devamında ben yiyorsam o da aynısını yemez.

Ben neden izlediğini çok iyi biliyorum. :)
Ben zayıf bir insanım, (hoş kendisi de çok kilolu degildir),
masada bulunanlardan, nelerden yediğimi izler,
yemediğim varsa arada kendisi agzıma tıkıştırır,
tabagım bitmiş mi diye kontrol eder :)

Yani ne kadar yediğime bakar :)
Evet evet benim eşim de lokmalarımı sayıyor, ama çok yediğim için degil,
az yediğim için :)

Sizin eşiniz de bence ne kadar yediğinize bakıyordur :)

Belki içinden reçel yiyişine kurban olduğum,ısırdığı lokmalarını sevdiğim diyordur içinden:9:
Aşkınız bol olsun:16:

hatta ve hatta reçel olup bandırdığın ekmeğin olam anammmm çıtır çıtır ye beni reçel olup dudaklarına damlıyım yavyummmm diyomuş:) bu da çok erotik oldu

Son düzenleme:
Benim birkaç kez terslemişliğim vardır.
İşe yaradı mı ? Pek değil.
Eskisi kadar olmasa da arada yine yapıyor.
Bazen farkettiğimi farkettiği zaman,kızmamam için bakmayı bırakıyor.

Fakat beni en çok sinir eden,bulunduğu odaya her girip çıktığımda bakması...

Konunu komik bulmayıp sinirlenen tek ben varım galiba:(

Abovvvv alır o çatalı sokardım gözüne:37:
Yemek konusunda çok hassasım hatta sevgilim hep şey der
Yemek yerken gözün dönüyor:27:
Ne bakıyon demiyor musun yaa

Back
X