Eşimin beni umursamamasi annesine duskunlugu

yol-cu-94

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
230
99
18
31
Şuan canım çok sıkkın bıktım artik nolur biseyler deyin bana
Sorun eşim onun eski kafalı olması formasyon için eşimle yaşadığımız şehre geldik normalde tatillerde kv de kalıyoruz derslerim başladi 2 günlügune geldik evimi çok özlemişim gelmişken 1 hafta falan kalırız dedim hiç bişey demedi neyse derslerim bitti 4 gün kaldık yarın öğlen gidiyoruz haberin olsun dedi yarın dedigide bugün ve bugün bizim evlilik yıl donumumuz 1 yıllık... Hediyesini dünden verdim o untmus o yüzden beni deniz kenarı biryere götürdü dün gayet guzeldi.. sorun bugün oluştu eşim annesine çok düşkün yada korkuyor anlamıyorum ne olduğunu anneside eşime çok düşkün ben kv le hiç anlaşamıyorum bu yuzden sıkıntımız hiç bitmiyor eşime sorsanız ben haksizim hep annesi hakli neymiş bütün yemekleri hep ben yapacakmisim hizmet edecekmisim annesi birşey yapmayacak mis o artık çok yorulmuş zor yürüyormuş falan birde görseniz canavar gibi yüzlerine karşı birşey demem saygıda kusur işlemem ama artık bıktım neyse konuya gelecek olursan dün dedim ki akşam gidelim gündüz işlerim var demez olsaydım sen zaten benim dediğim hicbiseyi yapmıyorsun da benim himayemde degilsinde dik baslisin saydı durdu boşancam senden dedi koluma vurdu dizime ortada duran sehpayi iteledi kafamı iki eliyle sıkıştırdı dinlendi bana kızlar gerçekten demedim birşey ya akşam gidelim dedim hemde gitmek istemeye istemeye.. gece ayrı yattim o yatak odasında yattı gelmedi yanıma hiç sabah oldu başıma geldi popoma vurdu şakasına bu kez ben sinirlendim bağırdım defol git bosancaz biz bıktım artık senin bu ikili tavırlarından çok yıprattin beni artık diye ama gerçekten evlendiğimizden beri bir kere içimden gele gele gülmedim bir gün mutluysak ertesi gün kesin kavga ettik darp olmadı hiç ama psikolojik olarak çok yiprandim ilk 8 ay vajinismus sorunuyla (yatamadım) uğraştık.. hakaretlerin küfurlerin biri bin para ben hiç etmedim az öncede telefonumu almış karıstiriyordu bırak telefonumu artık git dedim sinirlendi sen görürsün kızım dedi laptobumu kapattı sinirle camı kırıldı sandım bastı gitti ama nereye gitti emin değilim gerçekten gittiyse anasının yanına bitircem ailemle konuşup bıktım artık bişey deyin nolur

Geçmiş olsun canım. Her olay bir ders işte.
İlk boşanan sen değilsin.
Ama bu tür erkek cinsi asla büyümez.
Kadını da cinsel açlığını gidermesi ve annesine hizmet etmesi için ister. Mal gibi, ödül gibi, ganimet gibi görür.
Gitsin annesinin dizinde yatsın.
Elbe yine bulurlar gariban ağzını açmayan, okumamış, itaatkar bir kurban.
Sen de okumuşsun etmişsin. Böyle insanlara kul köle olmaz.
Çalış ayakta kal. Elbet seni insan gibi seven biri çıkar karşına.
Hayat böyle bir şey.
Sakın düzelir sanma. Kendini kandırırsın.
Sen yıpranır hayata küsersin o devam eder.

Ailemin evi değil kendi evimiz burası ikimiz vardık burda kalamadı annesiyle konuştum şimdi ikinizde çok suclusunuz diyor ağladım onada bağırdım çağırdım üstüme gelince

Geçmiş olsun canım. Her olay bir ders işte.
İlk boşanan sen değilsin.
Ama bu tür erkek cinsi asla büyümez.
Kadını da cinsel açlığını gidermesi ve annesine hizmet etmesi için ister. Mal gibi, ödül gibi, ganimet gibi görür.
Gitsin annesinin dizinde yatsın.
Elbe yine bulurlar gariban ağzını açmayan, okumamış, itaatkar bir kurban.
Sen de okumuşsun etmişsin. Böyle insanlara kul köle olmaz.
Çalış ayakta kal. Elbet seni insan gibi seven biri çıkar karşına.
Hayat böyle bir şey.
Sakın düzelir sanma. Kendini kandırırsın.
Sen yıpranır hayata küsersin o devam eder.
Benim akrabam eşim kusluk olsun da istemiyorum napcam bilmiyorum ben ama evlendiğime çok pişmanım okurken evlendim birde güvendim de bu yil son Senem

Sorun eşim onun eski kafalı olması formasyon için eşimle yaşadığımız şehre geldik normalde tatillerde kv de kalıyoruz derslerim başladi 2 günlügune geldik evimi çok özlemişim gelmişken 1 hafta falan kalırız dedim hiç bişey demedi neyse derslerim bitti 4 gün kaldık yarın öğlen gidiyoruz haberin olsun dedi yarın dedigide bugün ve bugün bizim evlilik yıl donumumuz 1 yıllık... Hediyesini dünden verdim o untmus o yüzden beni deniz kenarı biryere götürdü dün gayet guzeldi.. sorun bugün oluştu eşim annesine çok düşkün yada korkuyor anlamıyorum ne olduğunu anneside eşime çok düşkün ben kv le hiç anlaşamıyorum bu yuzden sıkıntımız hiç bitmiyor eşime sorsanız ben haksizim hep annesi hakli neymiş bütün yemekleri hep ben yapacakmisim hizmet edecekmisim annesi birşey yapmayacak mis o artık çok yorulmuş zor yürüyormuş falan birde görseniz canavar gibi yüzlerine karşı birşey demem saygıda kusur işlemem ama artık bıktım neyse konuya gelecek olursan dün dedim ki akşam gidelim gündüz işlerim var demez olsaydım sen zaten benim dediğim hicbiseyi yapmıyorsun da benim himayemde degilsinde dik baslisin saydı durdu boşancam senden dedi koluma vurdu dizime ortada duran sehpayi iteledi kafamı iki eliyle sıkıştırdı dinlendi bana kızlar gerçekten demedim birşey ya akşam gidelim dedim hemde gitmek istemeye istemeye.. gece ayrı yattim o yatak odasında yattı gelmedi yanıma hiç sabah oldu başıma geldi popoma vurdu şakasına bu kez ben sinirlendim bağırdım defol git bosancaz biz bıktım artık senin bu ikili tavırlarından çok yıprattin beni artık diye ama gerçekten evlendiğimizden beri bir kere içimden gele gele gülmedim bir gün mutluysak ertesi gün kesin kavga ettik darp olmadı hiç ama psikolojik olarak çok yiprandim ilk 8 ay vajinismus sorunuyla (yatamadım) uğraştık.. hakaretlerin küfurlerin biri bin para ben hiç etmedim az öncede telefonumu almış karıstiriyordu bırak telefonumu artık git dedim sinirlendi sen görürsün kızım dedi laptobumu kapattı sinirle camı kırıldı sandım bastı gitti ama nereye gitti emin değilim gerçekten gittiyse anasının yanına bitircem ailemle konuşup bıktım artık bişey deyin nolur
boşan bu adamdan
senı annesıne hızmetçi almış
sana deger vermıyor
sen kendıne değer ver ltf

Benim akrabam eşim kusluk olsun da istemiyorum napcam bilmiyorum ben ama evlendiğime çok pişmanım okurken evlendim birde güvendim de bu yil son Senem

tamam küslük olmasın diye çekecek misin bu adamı? kocandaki tek sorun anneci olması değil ki saygısız bir kere. bariz şiddet görüyorsun daha darp olmadı diyorsun bariz adam seni darp etmiş işte darptan kastın komalık olmak mı? komalık olmadıysan tamam devam etmelisin mi diyelim?

O kadar zorki şimdi bir annesi arıyor bir babası napcam kızlar kendimi suçlu gibi hissettim esimde annesigile ben geliyorum o gelmedi diyormuş yola çıkmış anasının yanına gidiyor annemgili arasam mı bende babam hacca gitti annemin canını sıkmak istiyorum nolur dua edin bana

Boşver akraba olsun. Bir dostumu bin akrabama değişmem.
Oku, çalış, etrafındakiler elit, kültürlü insanlar olsun.
Bak hayatın o zaman başlayacak.
Kendini bu ortamdan kurtar.
Bunlar gibi örümcek beyinlerle uğraşma.

Ne demek insan evinde kalmaya izin mi ister. Böyle erkeler neden evleniyor anlamıyorum . Ötür ananın dibinde yaslan bak ona allah allah ya. Çok hatalı davranmış hareketleri de şiddet içeriyor. Kv ile ayrı şehirde mi yaşıyorsunuz

Ne demek insan evinde kalmaya izin mi ister. Böyle erkeler neden evleniyor anlamıyorum . Ötür ananın dibinde yaslan bak ona allah allah ya. Çok hatalı davranmış hareketleri de şiddet içeriyor. Kv ile ayrı şehirde mi yaşıyorsunuz
Evet normalde 3 saatlik mesafe var farklı şehirler evimi özledim hemde biraz eşimle başbaşa kalalım bizim için iyi olur diye düşündüm çünkü genelde sorunlarımızın tamamı kv yüzünden ama kalamadı eşim 2 gün daha onada tamam ama akşam gidelim olur mu dedim köpürdü okumamış cahil biride değil ama çok cahil davranıyor beni benimseyemedi evli olduğunun farkına varamadi daha görseniz çocuk gibi bıraktı gitti ama eminim geri dönecek ailesine karşı koyamayacak

Boşver akraba olsun. Bir dostumu bin akrabama değişmem.
Oku, çalış, etrafındakiler elit, kültürlü insanlar olsun.
Bak hayatın o zaman başlayacak.
Kendini bu ortamdan kurtar.
Bunlar gibi örümcek beyinlerle uğraşma.
O kadar pişmanım ki evlendiğime evlenmek zor boşanmak kolay derler ya tam tersi bence boşanmak zor herkes karışacak şimdi

Senin ailen yok mu ? Fırsat zaman varsa biraz orda biraz ailende biraz tatilde biraz evinde geçirirsin zamanını bu ne böyle annemde annem

Ben gidemiyosam ailemi çağırırım onlarıda alıp annesine götürecek hali yok ya?

Açıkçası erkeklerin büyük çoğunluğu evlendiğinde aileci oluyo sevgili değilde eş olarak tanıma zamanı eş sülalesinden nefret ederek geçiyo biraz direnmelisin .

Kvye hizmetçilik yapacağına evinde küs otur 1-2-3 4.de kendisi istemez sen hem gidip hem problem çıkarıyosan tabiki gitmek ister

Ailemin evi değil kendi evimiz burası ikimiz vardık burda kalamadı annesiyle konuştum şimdi ikinizde çok suclusunuz diyor ağladım onada bağırdım çağırdım üstüme gelince

ay ne farkeder annen baban da evdeymiş.
adamdaki cesarete bak. sadece seni değil ailenide adam yerine koyup saygı göstermiyor..
mekanın çokta önemi yok dayağı yedin mi yedin.. küslük olmasın istiyorsan özür dile barış ikinci dayağa kadar ..

ay ne farkeder annen baban da evdeymiş.
adamdaki cesarete bak. sadece seni değil ailenide adam yerine koyup saygı göstermiyor..
mekanın çokta önemi yok dayağı yedin mi yedin.. küslük olmasın istiyorsan özür dile barış ikinci dayağa kadar ..
Ne özür diliycem ya ben öyle zayıf bir karakter değilim o kadar değilim ama boşanmaya kadar gidemiyorum seviyor muyum emin bile değilim her hareketi soğutuyor kendinden

Babam arkamda çok şükür Allah eksikliğini göstermesin ama babamın kardeşinin oğluyla evliyim sıkıntı orda millete sakız olmak istemiyorum duzelme şansı yok mu hiç acaba siz eşinizle böyle problemler yasamadiniz mı hiç

Bu adam sizi resmen hizmetci olarak almış anasına ve kendisine..
madem anaısna bu kadar cok düşkün otursaymıs dizinin dibinde senin de hayatını maffetmiş..
böyle bir insan düzelmez. zaten gördüğüm kadarı ile düzelme eğilimide yok..
ne demek benm himayemde olacaksin .. anneme hizmet edeceksin yemegini yapacaksn felan.. densiz yahu
o sana zerre değer vermiyor lütfen sen kendine dğeer ver
ailen arkanda mı bu olayları biliyor mu ?
ben burda kimseye kolay kolay boşanın demem yuva zor kuruluyor yıkmak kolay lakin eşiniz böyle gelmiş böyle gider gibi..
bence sağlam bir konuşma yapın sonrada gidin ailenizin yanına.. ama geri döneceğinizi düşnmeden
bir bakın değişimler olacakmı tepkisi ne yönde olacak belki kafasına dank eder
haa etmiyor mı yol verin gitsn anası ile mutlu mesut yaşasınlar kendisinede bir köle bulsun

Back
X