eşimin beni zorlaması

evet abartılıyor artık çocuk olayı..öfke anında söylenmiş birşey o..zaten defalarca pişman oldum dedi..hamile bir kadının üstüne gitmek doğru değil bence.

buz soksun lafını da başka bir arkadaş konu sahibine söylediği için ona iade etmiş sanırım..ama ne olursa olsun çok çirkin muhabbetler bunlar ya..buz sok,salak bilmem ne..

ne konu sahibine ne de diğer arkadaşlara yakışmıyo artık.

Son düzenleme:
inanmıyorum ya ne demek buz soksun .hiç kullanılacak kelimemi bu kimsenin kimseye söyleme hakkı yok .burası dalaşma alanı değil herkesin gelip derdini sıkıntısını paylaştığı fikirlerini rahatça söyleyebildiği tek yer .biraz usluba dikkat.:47:

Sonuna kadar okumadım ama kaç sayfa boyunca hamilelik hormonlarının etkisiyle istemiyorum ben bu çocuğu dedi diye topa tutuldu konu sahibi? Belli ki bir anlık sinirle söylenmiş bir laf, sırf canı kocasıyla sevişmek istemiyor diye çocuk aldırmaya kalkmaz kimse.

ayrıca konu sahibiesine ve derdine biraz saygı sonuçta hepimiz insanız hepimizin başına gelebilir.kelimelere takılmanızıda ayrıca anlam veremiyorum belki konu sahibi konuyu anlatırken sıkıldığı için iş demiş olabilir.

inanmıyorum ya ne demek buz soksun .hiç kullanılacak kelimemi bu kimsenin kimseye söyleme hakkı yok .burası dalaşma alanı değil herkesin gelip derdini sıkıntısını paylaştığı fikirlerini rahatça söyleyebildiği tek yer .biraz usluba dikkat.:47:

konu sahibinin diğer yorumlarınıda gördünüz mü?
neden iş dedin cinsellik deseydin diyenlere salak , cahil gibi yorumlarda bulunmuşşş
evet kimsenin ona buz soksun demeye hakkı yok ama onun da salak cahil demeye hakkı yok ....

canım yazımı dikkatli okuduysannn dinimizce ne olur olsun kocanla olmak zorundasın diye yazdım

Dini karıştırmak istemem ama dikkatimi çekti, "ne olursa olsun kocanla olmak zorundasın" diyorsunuz..Dinimizde zorlama yoktur hiçbir konuda..."Adet döneminde eşlerinize yaklaşmayın,onları hoş tutun" diye ayet var.. Neyse..

Konu sahibi fazlaca gerilmiş ama haklı tarafları var..Eşiyle sorun yaşaması kimseye eşine hakaret hakkı vermez..Asıl olay bırakılmış magazine sarmış konu adeta..Konunun ömrü kısa..

Son düzenleme:
Kadının halinden kadin anlar derlerde, gercekten anlar mı ?
Biraz empatiye ihtiyacımız var sadece.
Hayatının en duygusal dönemlerinden birinde, belki bilmediğimiz başka bir sıkıntısı daha var eşinden duygusal anlamda ilgi beklerken. Esinde o duygusallığı bulamamış, erkekte belki kendini ikinci hatta üçüncü plana itilmiş hissetmiş olabilir( erkekler doğmamış cocuklarını bile kiskanabilirler). Ve yanlış bir tavra bürünmüş.
Bu kadin derdini burada icini döke döke acmış. Elbette fikirlerimizi söyleyeceğiz. Asmadan, kesmeden yargılamadan.
Bizler gercek hayatta cogu zaman dostlarımıza bu yüzden anlatamıyoruz derdimizi. Yargılamayı cok sevdiğimiz için birbirimizi.

Bence o buz tartisması veya salak tartisması, sen nasıl bir annesin tartisması cok yanlış.
Konu sahibini hiç tanımıyorum, hatta yeniyim burada ancak derdini anlatana nacizane tavsiyede bulunmak lazım gerekir. Yargılamak asla. Fikrini soylemek ayrı, fikrin ne oldugundan cok nasıl söylendiği, sınırı ve fikrinizin %100 doğruluğunu iddia etmeniz cok yanlış bence.
Kimse birbirinin hayatını yasamıyor. Derde omuz olacaksak, yapıcı fikirler verelim. Dert şahıbini dertli yapmayalım :)

Konu sahibesi topiğinizin tekrar açılmasını istiyorsanız lütfen mesaj atınız...

Dini karıştırmak istemem ama dikkatimi çekti, "ne olursa olsun kocanla olmak zorundasın" diyorsunuz..Dinimizde zorlama yoktur hiçbir konuda..."Adet döneminde eşlerinize yaklaşmayın,onları hoş tutun" diye ayet var.. Neyse..

Konu sahibi fazlaca gerilmiş ama haklı tarafları var..Eşiyle sorun yaşaması kimseye eşine hakaret hakkı vermez..Asıl olay bırakılmış magazine sarmış konu adeta..Konunun ömrü kısa..

işte kocan ne zmana isterse yapmak zorundasın aynen oda seni adetli döneminde asla rahatsız edemezz.... bunlar böyle yer alıyorr neyse uzatmanın anlamı yok orta noktada buluştuk en azından.

her yoruma açık olması gerekmez tek yorum ona moral vermek akıl vermek olmalı ama burda espiri lakaytlık yerden yere vurma herşey var ya karşıdakini kendi yerimize koymalıyız

o zaman bundan sonra konu açarken şu tarz yorumlar yapın böyle yapmayın bunları söylemeyin mi diyelim,ha bunu diyemiyorsak ya buraya konu acmayacaz acmış olsakta katlanacak gelen cevaplara en azından kımse konu sahıbı gıbı salak cahıl demedı ,lütfen objektıf yaklasın duruma

Son düzenleme:
Bir dakika ben mi yanlış okuyorum, yoksa okuduğumu anlayamıyor muyum ?

Koca ne zaman isterse kadın kabul etmek ve birlikte olmak zorundadır mı deniyor ?

Ama doğru ya erkeklerin cinsel istekleri önemli , kadınlarda zaten onların seks köleleri. Erkek isterse kıçını döner uyur, isterse her gece birlikte olmak ister. Yeterki erkek mutlu olsun, biz kimiz ki , erkeğin elinin kiri, seks partneri. Eşi meşi, hayat arkadaşı değil.

Son düzenleme:
Bir dakika ben mi yanlış okuyorum, yoksa okuduğumu anlayamıyor muyum ?

Koca ne zaman isterse kadın kabul etmek ve birlikte olmak zorundadır mı deniyor ?

Ama doğru ya erkeklerin cinsel istekleri önemli , kadınlarda zaten onların seks köleleri. Erkek isterse kıçını döner uyur, isterse her gece birlikte olmak ister. Yeterki erkek mutlu olsun, biz kimiz ki , erkeğin elinin kiri, seks partneri. Eşi meşi, hayat arkadaşı değil.

öyle diyenler zaten kocasının her türlü şeyinide çekiyo konu sahibi için demiyorum ama genel olarak erkekler baş tacı tutuluyor kadın ezik köle

o zaman bundan sonra konu açarken şu tarz yorumlar yapın böyle yapmayın bunları söylemeyin mi diyelim,ha bunu diyemiyorsak ya buraya konu acmayacaz acmış olsakta katlanacak gelen cevaplara en azından kımse konu sahıbı gıbı salak cahıl demedı ,lütfen objektıf yaklasın duruma

ya sen niye herkesin avukatı kesildinki başımıza.sen işine bak ya yorum bile yazmamıssın.bi sussssssssssss

Back
X