eşimin beni zorlaması

neden? illa kendı basına gelmesıne gerek yok ki etrafından da deneyım kazanabılırsın

Tabii ki etrafında ki olaylardan görürsün ama ne kadarını.Bir olayın, konunun veya duygunun içinde olmadan anlayamazsın.

Ancak anlatılanları duyar,gördüklerini görürsün detayı bilemezsin.Senin yasadıklarını, sevinçini üzüntünü arkasalarınla paylaştığında senin duyduğun coşkuyu duymaları mümkün degil. Örneğin çoçukları çok seviyorsundur.yeğenlerine duyduğun sevmiyi çoçuklarım olsa bu kadar sevmem duyorsundur ama kendi çoçuğun olduğundaki o sevgiyi tarif edemezsin.

Gene dediğim gibi akıl akıldan üstündür. Belki evli degilsindir ama evli olan birinin dertlerine akılcı çözümler sunabilirsin.
Ben sadece duygu anlamında anlayamazsınız demiştim.Lütfen beni yanlış anlama olurmu.

Vajinismus isteksizliktir demedim ki ben isteksizliğinin nedeni o olabilirmi dedim.
Sonuçta kadın ilişkiye girmede zorluk yaşıyorsa ilişkiye girmeyi reddedebilir doğal olarak.

Cinsel ilişkiye girememekten bahsetmemiş istememekten bahsetmiş. Bir vajinismuslu olarak cinsel ilişkiye giremesem de eşimi istiyorum. Vajinismus cinsel isteksizlik yaratmaz onu diyorum. Ayrıca konu sahibi hanımefendi sürekli böyle yapıyor artık sıkıldım gibi bir yorum yapmıştı ya da benzeri. Yani cinsel ilişkileri var ki ikinci kere hamile kalmış zaten. Vajinismusken hamile kalınabilir ama ikinci kere hamile kalmak biraz zor , çocuğu doğurduktan sonra vajinismus çözülemiyor malesef:43:

Yalnız burada hepimizin yaptığı bir yanlış var. Konu sahibi arkadaş derdini paylaşmak istemiş, bizlerden destek almak istemiş, dertleşmek istemiş. Ama bazılarımız çocuk aldırma yüzünden bazılarımız da cinsel birleşmeye "iş" dediği için çok yüklenmişiz. Hamile kalmadığım için hamilelik psikolojisinden anlamadığımdan çok fazla yorum yapmayacağım. Arkadaşa da çok yüklendik , üzüldüm şimdi. Derdine çare bulacağına, insanlara kendini açıklama zorununda kaldı bu halde:43: Ben kendi adıma özür dilerim :38:

Yalnız burada hepimizin yaptığı bir yanlış var. Konu sahibi arkadaş derdini paylaşmak istemiş, bizlerden destek almak istemiş, dertleşmek istemiş. Ama bazılarımız çocuk aldırma yüzünden bazılarımız da cinsel birleşmeye "iş" dediği için çok yüklenmişiz. Hamile kalmadığım için hamilelik psikolojisinden anlamadığımdan çok fazla yorum yapmayacağım. Arkadaşa da çok yüklendik , üzüldüm şimdi. Derdine çare bulacağına, insanlara kendini açıklama zorununda kaldı bu halde:43: Ben kendi adıma özür dilerim :38:

Ben hepimiz kelimesinin içine kendimi katmıyorum ki yazdıklarımın arkasındayım yanlışım yok . İlk önce bunu belirtmek istiyorum. Evet dertleşmek istemiş ama bu bebeği istemıyorum demek yapmadan önce düşünülmesi gerekiyor istemıyorsan yapmayacaksın sonra en ufak bir sey de cocugunun hayatını konu etmeyeceksin bence sadece yanlış burda . iş dediği olaya yüklenme sebebim ise beni anlamamakla suçlaması ve bir coğumuz gecenın bir saatinde ne temızlıgı diye anladıgımızı görüyorum ıkıncı yanlıslık ise burada insan insanlar kendılerini acıklama gereği duyacak cümleler kurmazsa bu duruma gelmezler bence.

Tabii ki etrafında ki olaylardan görürsün ama ne kadarını.Bir olayın, konunun veya duygunun içinde olmadan anlayamazsın.

Ancak anlatılanları duyar,gördüklerini görürsün detayı bilemezsin.Senin yasadıklarını, sevinçini üzüntünü arkasalarınla paylaştığında senin duyduğun coşkuyu duymaları mümkün degil. Örneğin çoçukları çok seviyorsundur.yeğenlerine duyduğun sevmiyi çoçuklarım olsa bu kadar sevmem duyorsundur ama kendi çoçuğun olduğundaki o sevgiyi tarif edemezsin.

Gene dediğim gibi akıl akıldan üstündür. Belki evli degilsindir ama evli olan birinin dertlerine akılcı çözümler sunabilirsin.
Ben sadece duygu anlamında anlayamazsınız demiştim.Lütfen beni yanlış anlama olurmu.

yok canım neden yanlıs anlıyım,fikirleşiyoruz kendımden bildiklerimi söyledim yanı benım bekarkende evlıykende fikirlerim aynı oldugu için ben anlayabılıyorum

erkekler cinsellik söz konusu olunca bazen canavarlaşabiliyorlar eşinde bunlardan biriymiş sen hamilesin sana karşı daha anlayışlı olması gerekirken yaptıkları çok yanlış ve üzücü:23:böyle bir adama laf anlatabilirmisin bilmiyorum ama yinede konuşmaya kırgınlığını anlatmaya çalış canım umarım bir faydası olur

canım malesef erkekler o konuya geldiğinde tripleri hat safya çıkarıyolar sabır göster ama çocuğunu aldırmayı aklının ucundan geçirme ben öyle düşünmeni hamilelik psikolojine ve üzüntüne bağlıyorum arkadaşlar çok üstüne gitmeyin lütfen

ben hamılelıkten ıtıbaren bırlıktelık olayına gıremıyorum rahı agızı yetmezlıgı var 3 aylıkken dıkıs atılıyor sonra 3 ayda logusalık hemen hemen 1 yıl yok.ah keske bende sızın gıbı sorunsuz hamılelık yasasamda esım de benden hergun bırlıktelık ıstese.yasadıgınızın degerını bılın bence.ne guzel hamıle kalmıssınız cocgu ınsan kalamıyor ne guzel sorunsuz gecıyor cogu ınsan sorunsuz gecıremıyor.burda bıcokkez esım benden sogudu begenmıyor yazanları okuduk ıkıncıye hamılesınız esınız sogumamıs.sız bence hamılelıkten dolayı hassaslastınız ıkıncıyı ıstemıyorum olayına ben hıc takılmadım bellıkı kırılmıssınız.her anne bebegını ıster.tabıkı herkesın patlama noktası var anlıyorumkı su zamana kadar cok doldunuz bu olayda tuzu bıberı oldu.evlılık sabır sevgıyle saygıyla devam eden bırsey bıraz sabır lutfen kesın hukum vermeyın.kocanıza gelınce kusecek baska bısey bulamamısmı ne ayıp ınsan karısı hamıle olunca el ustunde tutmalı desteklemelı bırlıktelıge degılde sevgı ve sevkate daha cok agırlık vermelı.

Konu sahibinin cinselliğe beraber olmaya sekse o iş demesi neden asıl konunun önüne geçti anlamadım.
Asıl konu konu sahibinin çekimserliği yada kendi tamamen özgür isteği kişisel tercihi nedeniyle cinselliğe
o iş demesi değil kocasının cinselliğe zorlaması.

ay allah razı olsun.tamamen konu sexe iş demiş olmam geçti arkadaşım.çok saol bu açıklaman iççin okadar salak insan varki 3kere açıklama yaptım çocuk aldırmak yok iş sex dedim ama halaaaaa devam ya allahım bukadar sabit fikirli insanların hala var olup kendilerini bilgili görüyolar ya pessssssss diorum.umarım yerine gider bu sölediklerim ve dengesizler ne konuda yorum almak istediğimi anlarlar saygılarrrr.

Ben hepimiz kelimesinin içine kendimi katmıyorum ki yazdıklarımın arkasındayım yanlışım yok . İlk önce bunu belirtmek istiyorum. Evet dertleşmek istemiş ama bu bebeği istemıyorum demek yapmadan önce düşünülmesi gerekiyor istemıyorsan yapmayacaksın sonra en ufak bir sey de cocugunun hayatını konu etmeyeceksin bence sadece yanlış burda . iş dediği olaya yüklenme sebebim ise beni anlamamakla suçlaması ve bir coğumuz gecenın bir saatinde ne temızlıgı diye anladıgımızı görüyorum ıkıncı yanlıslık ise burada insan insanlar kendılerini acıklama gereği duyacak cümleler kurmazsa bu duruma gelmezler bence.

sen kendini evet katmayacak kadar ukala birisin belli.ve gece eşimle iş dediğimin sex olmadığını anlamayacak kadar cahilsin demekki.çocuğu aldırrım dedim evet baksana hemen gittim aldırdım dimi ne biçim zihniyetler var ya bi konunun aslına dönersenz ne demek istediğimi anlarsnz saçma sapan konuşmalarla değilde belki tecrübelerle fikir alırım dedim yok iş demişim yok çocuğu aldırıcakmışım yok kardeşim yok geçti meraketmeyin şimdi eşime sinirim geçti burdaki yazılanlar sinirlerimi bozmaya başladı lütfn saçma sapan şeyler yazılmasın saygılar hayırlı günler....

Yeni mi aklına geldi böyle birinden çocuk istemediğin..

Kavga ettim dur bebeği aldırıyım ne kadar basit ya..

Eee ilk çocuğunu ne yapacaksın bu durumda ?

evet yeni aklıma geldi 8seneden sonra bak gittim aldırdım bile bukadar kolay siz burda onun derdine düşüp çekiştirirken olay kapanıyo.eşimle kavgam konuyu nerelere getirdiniz inanki şaşırıyorum hayretle sinirleniyorum bu ukalaca tavırlarınıza.ne bebek aldırması be delimisinz insan sinirlennce neler demio sanki gittim aldrdm çocuğu yuh yani pes

ay allah razı olsun.tamamen konu sexe iş demiş olmam geçti arkadaşım.çok saol bu açıklaman iççin okadar salak insan varki 3kere açıklama yaptım çocuk aldırmak yok iş sex dedim ama halaaaaa devam ya allahım bukadar sabit fikirli insanların hala var olup kendilerini bilgili görüyolar ya pessssssss diorum.umarım yerine gider bu sölediklerim ve dengesizler ne konuda yorum almak istediğimi anlarlar saygılarrrr.

sen kendini evet katmayacak kadar ukala birisin belli.ve gece eşimle iş dediğimin sex olmadığını anlamayacak kadar cahilsin demekki.çocuğu aldırrım dedim evet baksana hemen gittim aldırdım dimi ne biçim zihniyetler var ya bi konunun aslına dönersenz ne demek istediğimi anlarsnz saçma sapan konuşmalarla değilde belki tecrübelerle fikir alırım dedim yok iş demişim yok çocuğu aldırıcakmışım yok kardeşim yok geçti meraketmeyin şimdi eşime sinirim geçti burdaki yazılanlar sinirlerimi bozmaya başladı lütfn saçma sapan şeyler yazılmasın saygılar hayırlı günler....

bu yorumlar hiç yakışmadı,buraya konu acıyorsunuz fikir istiyorsunuz insanlar fikir veriyor sayfalar cok oldugu için hepsi okunmuyor ne salaklıkları kalıyor ne cahillikleri ne yapmalarını isterniz insanlardan buraya konu acanın her türlü yorumlara acık olması gerekmez mi?

Back
X