eşimin beni zorlaması

bu yorumlar hiç yakışmadı,buraya konu acıyorsunuz fikir istiyorsunuz insanlar fikir veriyor sayfalar cok oldugu için hepsi okunmuyor ne salaklıkları kalıyor ne cahillikleri ne yapmalarını isterniz insanlardan buraya konu acanın her türlü yorumlara acık olması gerekmez mi?

evet sadce fikir istiyorum bak ne güzel ddin yargılanmak değil.sinirleniyorum o gereksiz yorumları okudukça....

bu yorumlar hiç yakışmadı,buraya konu acıyorsunuz fikir istiyorsunuz insanlar fikir veriyor sayfalar cok oldugu için hepsi okunmuyor ne salaklıkları kalıyor ne cahillikleri ne yapmalarını isterniz insanlardan buraya konu acanın her türlü yorumlara acık olması gerekmez mi?

ozaman yorum yapcak insan bi kounuyu baştan gözden geçirir sonra fikrini yazar yarısından başlayıpta en kötü bişekilde yargılamaz....

evet sadce fikir istiyorum bak ne güzel ddin yargılanmak değil.sinirleniyorum o gereksiz yorumları okudukça....

ama insanlara şunları söyle bunları söyleme diyemezsiniz ki herkes kendince fikrini söylüyor,sizde uzun süre konunun başında olamadığınız için şimdide sinirlenip insanlara hakaret etmemelisiniz

ozaman yorum yapcak insan bi kounuyu baştan gözden geçirir sonra fikrini yazar yarısından başlayıpta en kötü bişekilde yargılamaz....

sizinle polemik yaşamak istemem ama ,örneğin 9 sayfa yorum yapılmış kimi okur kimi okumaz ben okumuyorum mesela o kadar cok şey yazılmış ise fikrimi söyliyip geçiyorum sizde öyle yapın teşekkür edin ve geçin

ama insanlara şunları söyle bunları söyleme diyemezsiniz ki herkes kendince fikrini söylüyor,sizde uzun süre konunun başında olamadığınız için şimdide sinirlenip insanlara hakaret etmemelisiniz
ne uzun süresi daha dün açtım konuyu adım adım okuyup açıklama yapıyorum ama nafile hala aynı şeyler yeter ama....ozaman kimse bişe yazmasın...

ay canım ya üzüldüm gerçekten bu durumuna okuyunca evli ve hamile olduğum dönem geldi aklıma.aynı olay benımde basıma gelmişti bilirim ne demek olduğunu.anlayışlı davranması gerekir ama ne yazıkki bu erkeklerin kadınları araç olarak görmeye devam ettikçe bu anlayış olmayacak

merhaba canım,

benimde 3,5 yaşında bir oğlum var... Üstelik kasım ayında bir düşük yaptımmm ve eşimden gerçek anlamda hiç destek görmedimm.. Ama şuanda tekrardan hamileyimm 7 aylık burda bahsetmek istediğim... Kocam ne yaparsa yapsın ne olursa olsun ben bebeğimi çok istiyorummmm ve iyikide tekrardan hamile kalmışım şuanda heyecanımızı sana anlatamam oda anladı ve şuanda üstümüze düşüyor ve çok sorunlu bir hamilelik kanama düşük tehlikesi vs. var.

ama eşin istediğinde dinimizcede yapmak zorundasınn belki şuanki modern hayata ters ama kocanın canı başkasını bile isteyipp yapmak için sana gelse yapmak zorundasın... Tabiii bu her zaman mümkün olmuyor ama malesef bu böyle.... benim bebeğim çok aşağıda herzaman benimde isteğim yada ne biliyim olmuyor işte ama ben elimden geleni yapıyorum çünkü erkekler gerçekten çok düşkün oluyorlar...kadınlar yıllarca aramadan yaşayabilir ama erkek öyle değil işte. bunun kuklalıkla vs alakası yok erkeklik hormonlarından dolayı onlar bu şekilde bencil ve istekli oluyorlar....

merhaba canım,

ama eşin istediğinde dinimizcede yapmak zorundasınn belki şuanki modern hayata ters ama kocanın canı başkasını bile isteyipp yapmak için sana gelse yapmak zorundasın... Tabiii bu her zaman mümkün olmuyor ama malesef bu böyle.... benim bebeğim çok aşağıda herzaman benimde isteğim yada ne biliyim olmuyor işte ama ben elimden geleni yapıyorum çünkü erkekler gerçekten çok düşkün oluyorlar...kadınlar yıllarca aramadan yaşayabilir ama erkek öyle değil işte. bunun kuklalıkla vs alakası yok erkeklik hormonlarından dolayı onlar bu şekilde bencil ve istekli oluyorlar....

ya bu nasıl kbi cümledir ne demek başkasını istese bile kendinizi ve diğer kadınları nasıl aşağıladığınızın farkında mısınız???

Yok öle bi dünya arkadaşım ben istemiyorsam o kocam elini bile süremez bana eğer aklından başka birini geçirip gelecekse de şeyi düşsün daha iyi... Offfff sinirlendim akşam akşam ya

"iş yapmak" cümlesi bana da garip gelmişti ama neden bu kadar büyütüldü ki?a

geçen bi sohbet arasında arkdaş "halam geldi gerginim" dedi..

Allah Allah halası gelince niye gergin olur ki insan diye sordum..

meğer halası gelmek demek,adet olmak demekmiş :9:

o gün öğrendim bunu..iş yapmayının da sevişmek olduğunu bu topikte öğrendim.herkesin hitap tarzı farklı,büyütmemek lazım..

konu sahibi de zaten bebeğini aldıracak falan değil,bir sinir anında söylenmiş talihsiz sözler onlar.

"iş yapmak" cümlesi bana da garip gelmişti ama neden bu kadar büyütüldü ki?a

geçen bi sohbet arasında arkdaş "halam geldi gerginim" dedi..

Allah Allah halası gelince niye gergin olur ki insan diye sordum..

meğer halası gelmek demek,adet olmak demekmiş :9:

o gün öğrendim bunu..iş yapmayının da sevişmek olduğunu bu topikte öğrendim.herkesin hitap tarzı farklı,büyütmemek lazım..

konu sahibi de zaten bebeğini aldıracak falan değil,bir sinir anında söylenmiş talihsiz sözler onlar.

valla bende şimdi senden duydum halayı :) regli adet muyayen gun tamamda hala neyya)=

her yoruma açık olması gerekmez tek yorum ona moral vermek akıl vermek olmalı ama burda espiri lakaytlık yerden yere vurma herşey var ya karşıdakini kendi yerimize koymalıyız

Bazı konularda içerikten çok konu sahibnin derdinden çok kelimelere saplanıp kalınıyor..
Cinselliğe iş demesi bebek aldırmak istemesi vs.
Konu sahibi bizden sadece eşinin cinselliğe talebini istememesi bu konuda yapılabilcekleri
öğrenmek istedi.
Bizlerde o kadar yardımcı oldukki kendisi sekse iş denmesinin tü kaka olduğunu öğrendi.z

ya bu nasıl kbi cümledir ne demek başkasını istese bile kendinizi ve diğer kadınları nasıl aşağıladığınızın farkında mısınız???

Yok öle bi dünya arkadaşım ben istemiyorsam o kocam elini bile süremez bana eğer aklından başka birini geçirip gelecekse de şeyi düşsün daha iyi... Offfff sinirlendim akşam akşam ya

canım yazımı dikkatli okuduysannn dinimizce ne olur olsun kocanla olmak zorundasın diye yazdım fakat modern hayatın getirdiği şeylerden dolayı bu böyle olmuyorr... Sen şuanda eşit haklara sahip olduğun için istediğin gibi davranabilirsin dedim... Lütfen okuduğumuz şeyleri tepki göstermeden önce iyi anlayalım....

aklında geçirip gelecekse derkende şundan bahsediyorumm yolda bir kız görüp onu tahrik ediyor ve gerçekten bazı duygularını hareketlendiriyorsaa ve bunu sana açıkca bile söylese yapmak zorundaymışsınn... Ama tabii şuanki hayat koşulları vs bunu yapmamıza ne izin verir yaa zaten bunu sana söyleyemezde ki hatta gözünü oyarız.....

yani umarım anlatabilmişimdir birazda olsa nedemek istediğimii.....

ay allah razı olsun.tamamen konu sexe iş demiş olmam geçti arkadaşım.çok saol bu açıklaman iççin okadar salak insan varki 3kere açıklama yaptım çocuk aldırmak yok iş sex dedim ama halaaaaa devam ya allahım bukadar sabit fikirli insanların hala var olup kendilerini bilgili görüyolar ya pessssssss diorum.umarım yerine gider bu sölediklerim ve dengesizler ne konuda yorum almak istediğimi anlarlar saygılarrrr.

sen kendini evet katmayacak kadar ukala birisin belli.ve gece eşimle iş dediğimin sex olmadığını anlamayacak kadar cahilsin demekki.çocuğu aldırrım dedim evet baksana hemen gittim aldırdım dimi ne biçim zihniyetler var ya bi konunun aslına dönersenz ne demek istediğimi anlarsnz saçma sapan konuşmalarla değilde belki tecrübelerle fikir alırım dedim yok iş demişim yok çocuğu aldırıcakmışım yok kardeşim yok geçti meraketmeyin şimdi eşime sinirim geçti burdaki yazılanlar sinirlerimi bozmaya başladı lütfn saçma sapan şeyler yazılmasın saygılar hayırlı günler....

evet yeni aklıma geldi 8seneden sonra bak gittim aldırdım bile bukadar kolay siz burda onun derdine düşüp çekiştirirken olay kapanıyo.eşimle kavgam konuyu nerelere getirdiniz inanki şaşırıyorum hayretle sinirleniyorum bu ukalaca tavırlarınıza.ne bebek aldırması be delimisinz insan sinirlennce neler demio sanki gittim aldrdm çocuğu yuh yani pes

bence sen kızdıysan bi buz sok kendine belki kendine gelir nerde ne yazman gerektiğini anlarsında böle salaklıklar yapmazsın

ne uzun süresi daha dün açtım konuyu adım adım okuyup açıklama yapıyorum ama nafile hala aynı şeyler yeter ama....ozaman kimse bişe yazmasın...

ne kadar kızsanda sinirlensende kimseye salak cahil diyemessin..
buraya bir konu açmışsın yorumların hepsi senin istediğin gibi olmaz eleştirende olur göklere çıkaranda olur yerden yere vuranda olur..
çünkü burdaki kadınlar her biri Türkiyenin ve hatta dünyanın her yerinden yazıyorlar ..herkesde aynı düşünmek zorunda değil...
benim kara dediğime sen ak dersin ..onun gibi ...
eğer konuna daha fazla yorum istemiyorsanda söyle sayfa yöneticilerine kapattır konunu ..bu kadar basit...
ki sen böyle hakaretlere devam edersen eğer zaten kapatırlar ...

Anlamadım ki eşin "iş " yapmak istiyorsa en az on yıllık evlisiniz nasıl bertaraf edeceğini buradaki kadınlardan öğrenecek değilsin.
Ona buna "kızdıysan buz sok " seviyesinde (ki bu gerçekten son zamanlarda kk'da gördüğüm en dip noktalardan) laf sokacağına gidersin kocana laf sokarsın.
"Karnımda bebe ,canım istemiyor hayvan mısın "dersin biter gider..
Hayır buradan kim gelip gece hayatınıza müdahale edecek.Adama dur diyecek vs..
Şap at yemeğine başka fikri olan var mı ?

konu sahibi ilk mesajını oku anlamadıysan tekrar oku, hala anlamadıysan bi daha...

o mesajda çocuğumu iki cihan bir araya gelse aldırmam, salak mısınız çocuğumu aldırır mıyım hiç diyen birini görebiliyor musunuz?

basbayağı kaç kez bu bebeği istemiyorum. eşim kabul etmez aldırmayı nasıl kurtulurum falan, fikir danışmışsın.

sonra çevir kazı yanmasın. :45:

konu sahibi ilk mesajını oku anlamadıysan tekrar oku, hala anlamadıysan bi daha...

o mesajda çocuğumu iki cihan bir araya gelse aldırmam, salak mısınız çocuğumu aldırır mıyım hiç diyen birini görebiliyor musunuz?

basbayağı kaç kez bu bebeği istemiyorum. eşim kabul etmez aldırmayı nasıl kurtulurum falan, fikir danışmışsın.

sonra çevir kazı yanmasın. :45:

SOnra başka bir cümlesi var.
Aldırmak kötü birşey ama benim de rahatlamam lazım diyor ?????
Çocuğu aldırınca rahatlayacak ,nasıl olacak o kısmını anlamış değilim.
Hayır aldırsa ya da aldırmasa kimseyi ilgilendirmez bunu böyle kaşını aldıracakmış gibi anlatması insanı rahatsız eden.

kızlar biraz sinirime hakim olamamamı anlayamadnz galiba iki cihan bi araya gelse evledimdan vazgeçemem ama biraz kendimi rahatlatmak istiyorum çünkü çok kızgınım.hepiniz teşekkürler biraz daha rahatladm....allah hepimiz evledını sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin...

Sanırım bahsettiğiniz mesaj bu..
"İki cihan bir araya gelse evladımdan vazgeçmem"demiş..

"ama biraz kendimi rahatlatmak istiyorum çünkü çok kızgınım.hepiniz teşekkürler biraz daha rahatladm"
Yani "rahatlama"kelimesini çocukla alakalı kullanmamış..İçini rahatlatmak anlamında kullanmış..

Konu sahibesi bazı yerlerde sinirlerine hakim olamamış olabilir ama bence daha fazla üzerine gitmek haksızlık olur..

Back
X