Eşimin benim hakkımda nefret içeren telefon konuşmasını duydum

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
1,5 yıl önce kayınpederle tartıştım haklı olarak. Ailenin diğer fertleri tavır aldı,ben de bana tavır alanlara .en son görümce benim evimde bana benim abimin evi gibi bir saygısızlık yaptı ben de onu kovdum kimin evi olduğunu anlaması için.aradan 2 ay gibi bir zaman geçti eşim ailesiyle görüşmeye devam etti bu konu aramızda sorun oldu ailesine daha az gitmesini istiyordum en azından benim yanımda olduğunu göstermesi için aramızda büyük bir kavga oldu.ailem eşimi arayıp kızdılar olayı herkes duydu ailem bu arada başka şehirde ben evi terketmedim ama birbirimize düşman kesildik aynı evde.bebeğimle 1,5 ay sonra aileme hem ziyaret hem de stres atmak için geldim.ailemlere geleli birkaç saat oluyordu eşim beni aradı konuştuk telefonunu açık bırakmıştı ve annesiyle olan konuşmaları duydum eşim aynen şunları konuştu;gitti kurtuldum allah onun belasını versin de bebeğe bir şey olmasın da gibi nefret içeren konuşmalar duydum .eşim telefonun açık olduğunu farketti ve kapattı.ben aradım ve ona kızdım ve o günün üzerinden 20 gün geçti .bana nasıl bir tavır içersinde devam etmem gerektiğini paylaşırsanız sevinirim.

insanın yaşamak istemeyeceği bi olay yaşamşsın..
peki 20 gündür hiç arayıp özür falan dilemedi mi dedikodunu yaptığı için?

eşinizi ailesine düşman etmeye çalışarak, kendinizden nefret ettirmeyi başarmışsınız.. Allah yardımcınız olsun..

Kayınpeder ile hangi konuda kavga ettiniz bunu bilirsek daha iyi olur bak ailene sövdüyse sonuna kadar sen haklısın bende senin arkandayım

çok aradı fakat ben sesini duymak istemedim yalnızca bir defa cevapladım özür diledi benim ondan ayrılcağımı düşünüp çok zor günler yaşamış ben uzun konuşmak istemedim sen böyle konuşursan başkası neler konuşmaz gb sözler söyledim kafam çok karışık ona güvenmiyorum artık ne yapacağım dönersem dönmezsem olmaz bir bebeğimiz var .

siz ne yaşarsanız yaşayın hangi cürretle onu ailesinden mahrum etmeye kalkıyorsunuz.
bence siz yanlış adımlar atıyorsunuz. haklıysanızda haksız duruma düşüyorsunuz işte böyle ...

Son düzenleme:
kayınpeder tam bir ikiyüz.oğluna zerre kadar faydası olmamış fakat ben ziyarete gittiğimde hep ben şunu yaptım bunu yaptım size gb sözleri hiç eksik olmadı ben de bizim yaşamımıza kattığı tek faydasını göstermesini istedim işte bu yüzden tartışma yaşadık ya nokta kadar faydası olsa neyse.

eşinizin ailesiyle aranızda problem veya küslük olabilir bu normal ama eşinizide ailesiyle görüştürmemeye çalışmak araya fesatlık sokmak nedir anlayamadım.bu şekilde eşinizi arkanıza değil karşınıza alırsınız adam da bıkar usanır o sözleri sarfeder..normal yani..

Sen ne yapmak istiyorsun önce ona karar vermelisin.

Eşini affedip döneceksen,fazla uzatmanın anlamı yok.

Lakin dönüp eskisi gibi davranacaksan da dönmenin anlamı yok.
Çok geçmeden aynı düşmanca tutuma girersiniz.

Eğer devam etmek istiyorsan,bence bu özür dönemini iyi değerlendirip,bazı şeyleri açıkça konuşun.
Hataları karşılıklı telafi yoluna gidin.Ailelerle ilişkilerinizi düzeltmeye,en azından tahammül sınırına getirmeye çalışın.

canım hiç haketmediğin üzücü şeyler duymuşsun eşinden ... ne olursa olsun ona bir çocuk vermişsin, elinden yemiş içmiş olan,kadınlık yaptığın adamın bunları söylememesi gerekiyor....sonuçta ikiniz hayatı paylaşıyorsunuz sen kayınpederinle tartıştığında haksız bile olsan onlara karşı senin yanında olmalı,ama senin bu tavrının hoş olmadığını böyle davranarak onu üzdüğünü söyleyebilirdi bu durumdan rahatsızsa bile...eşler her koşulda birbirinin yanında olmalı yanlışı olsa bile...çünkü siz hayat arkadaşısınız o bir dağ sende o dağın karısın...bende senin gibiyimdir dostlarımın benim düşmanıma düşman olmalarını isterim benim yanımda olduklarını görmek isterim (düşmanlık derkende örnek vermek için söyledim kayınpederin düşmanındır diye değil)

anladığım kadarıyla eşin ailesinden çekinen korkan onların ağzına bakan biri... ve onlarla bir olup seni çekiştiriyor...o insanla aynı yatağı paylaşıyorsun nasıl onun hakkında kötü konuşabiliyorsunki...ona güvenmemekte haklısın...sonuçta senin arkandan konuşuyor iki yüzlülük yapıyor...

canım sessiz kal şimdilik ... o aramadan arama...yaptığının ne kadar ayıp olduğunun farkına varsın burnu sürtsün burda suçlu olan sen değilsin unutma....
aradığındada neden bu sözleri söylediğinin hesabını sor...büyük ihtimalle ailesine yaranabilmek için söylemiştir bu sözleri...seni sevdiğini göstersin bunu iste ondan...

çoğu ailelerin yaşadığı durum oğullar destekçi babaya ,baba oğula destek ise oğul hayırsız yani bu durumda hem haklısın hem haksız ama ailenin tamamının size tavır almasıda hoş değil onlar ermiş mi? Nedir , hata yapma payları sıfır mı? Sizde onlara küsün kaynana ile snrunları olduğunda,böyle hoş görüsüz aile olmaz!

teşşekkürler ...

canım düşünüldüğünde aile senin karşında eşin senin yanında değil tek başına savaş veriyorsun oğullarına yapmadıklarının hesabını sen tutma bak oğulları memnun hayatından o memnunsa boşver...tuzsuz aşım kaygısız başım de...aileyle aranı düzeltme imkanın varsa düzelt....tartışmanız seninle alakalı değil...şunu yaptım bunu yaptım diyorsa kayınpeder bırak yapmış olsun oğulları karşı çıksın hayır yapmadın diyebilsin cesareti varsa...aileyle aranı düzelt derkende resmi ol mesafeli ol çok samimi olma ama onlara dedikodu fırsatıda yaratma küserek anladınmı canım.... onlarla aran düzelince eşinle otomatikman düzelir zaten...takma kafana düzelir herşey

Son düzenleme:

siz buradan kavgacı bir profil çiziyorsunuz malesef

şurada kaynanasından , kayınbabasından , görümceden , eltiden , kaynından dert yananlar zibil gibi
size sineye çekin demiyorum ama böyle kavga edip durursanız saygı görmeyen , kale alınmayan biri olacaksınız.
insan bazen susmasını bilmeli !

Son düzenleme:
Eşinin ailesiyle ne kadar kötü olursan ol, Onun ailesine kısıtlı gidip gelmesini istemen eşini senden soğutabilir, ne gerek var bu yüzden ailende tartışmalar olsun huzursuzluklar çıksın onların istediği de bu değil mi? Bu evliliği sürdürmek istiyorsan bundan sonra, Ne sıklıkta giderse gitsin karışma. Bir eş anneyle eşi ayırabiliyorsa otoritesini koyabiliyorsa bu gibi durumlar ortaya çıkmaz.

Sizin neler yaşadığınızı tam olarak bilemem ama yazdıklarınıza istinaden söylüyorum,siz eşinizin ailesini sevmiyo olabilirsiniz küs de olabilirsiniz ama eşinizin ailesiyle görüşmesine engel olamazsınız ve bu konuda baskı yapmayada hakkınız olduğunu sanmıyorum.Böyle yaparak sadece eşinizi kaybedersiniz ona ailenle fazla görüşmeni istemiyorum diyerek sorun çıkması gayet doğal benim eşimde bana böyle bir şey dese hooop derim,ama tabi ailesi ilişkiniz üzerinde nasıl bir etkisi var bunu bilemiyorum bunu diyebilmeniz için çok ciddi sorunların olması gerekiyor bana göre.

eşinizin telefonda sizin duymadığınızı sanarak söylediği sözler çok çirkin, kırıcı
size bu konuda şunu yada bunu yapın diyemem ama tavrınızı koyun, ne demek ya kurtuldum kimden kurtuluyosun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…