1,5 yıl önce kayınpederle tartıştım haklı olarak. Ailenin diğer fertleri tavır aldı,ben de bana tavır alanlara .en son görümce benim evimde bana benim abimin evi gibi bir saygısızlık yaptı ben de onu kovdum kimin evi olduğunu anlaması için.aradan 2 ay gibi bir zaman geçti eşim ailesiyle görüşmeye devam etti bu konu aramızda sorun oldu ailesine daha az gitmesini istiyordum en azından benim yanımda olduğunu göstermesi için aramızda büyük bir kavga oldu.ailem eşimi arayıp kızdılar olayı herkes duydu ailem bu arada başka şehirde ben evi terketmedim ama birbirimize düşman kesildik aynı evde.bebeğimle 1,5 ay sonra aileme hem ziyaret hem de stres atmak için geldim.ailemlere geleli birkaç saat oluyordu eşim beni aradı konuştuk telefonunu açık bırakmıştı ve annesiyle olan konuşmaları duydum eşim aynen şunları konuştu;gitti kurtuldum allah onun belasını versin de bebeğe bir şey olmasın da gibi nefret içeren konuşmalar duydum .eşim telefonun açık olduğunu farketti ve kapattı.ben aradım ve ona kızdım ve o günün üzerinden 20 gün geçti .bana nasıl bir tavır içersinde devam etmem gerektiğini paylaşırsanız sevinirim.
çoğu ailelerin yaşadığı durum oğullar destekçi babaya ,baba oğula destek ise oğul hayırsız yani bu durumda hem haklısın hem haksız ama ailenin tamamının size tavır almasıda hoş değil onlar ermiş mi? Nedir , hata yapma payları sıfır mı? Sizde onlara küsün kaynana ile snrunları olduğunda,böyle hoş görüsüz aile olmaz!kayınpeder tam bir ikiyüz.oğluna zerre kadar faydası olmamış fakat ben ziyarete gittiğimde hep ben şunu yaptım bunu yaptım size gb sözleri hiç eksik olmadı ben de bizim yaşamımıza kattığı tek faydasını göstermesini istedim işte bu yüzden tartışma yaşadık ya nokta kadar faydası olsa neyse.
siz ne yaşarsanız yaşayın hangi cürretle onu ailesinden mahrum etmeye kalkıyorsunuz.
her aile çocuğu için fedakarlık yapıyor diyebilir misiniz yada herkes için iyi. işte bu noktada her doğurana anne her doğurtana da baba denmez.ben karşımda gerçekten zor günümüzde yanımızda olduğunu gördüğüm bir aile görseydim size haklısınız derdim o yüzden bu kadar net ifadeler kullanmamalısız!...
teşşekkürler ...canım hiç haketmediğin üzücü şeyler duymuşsun eşinden ... ne olursa olsun ona bir çocuk vermişsin, elinden yemiş içmiş olan,kadınlık yaptığın adamın bunları söylememesi gerekiyor....sonuçta ikiniz hayatı paylaşıyorsunuz sen kayınpederinle tartıştığında haksız bile olsan onlara karşı senin yanında olmalı,ama senin bu tavrının hoş olmadığını böyle davranarak onu üzdüğünü söyleyebilirdi bu durumdan rahatsızsa bile...eşler her koşulda birbirinin yanında olmalı yanlışı olsa bile...çünkü siz hayat arkadaşısınız o bir dağ sende o dağın karısın...bende senin gibiyimdir dostlarımın benim düşmanıma düşman olmalarını isterim benim yanımda olduklarını görmek isterim (düşmanlık derkende örnek vermek için söyledim kayınpederin düşmanındır diye değil)
anladığım kadarıyla eşin ailesinden çekinen korkan onların ağzına bakan biri... ve onlarla bir olup seni çekiştiriyor...o insanla aynı yatağı paylaşıyorsun nasıl onun hakkında kötü konuşabiliyorsunki...ona güvenmemekte haklısın...sonuçta senin arkandan konuşuyor iki yüzlülük yapıyor...
canım sessiz kal şimdilik ... o aramadan arama...yaptığının ne kadar ayıp olduğunun farkına varsın burnu sürtsün burda suçlu olan sen değilsin unutma....
aradığındada neden bu sözleri söylediğinin hesabını sor...büyük ihtimalle ailesine yaranabilmek için söylemiştir bu sözleri...seni sevdiğini göstersin bunu iste ondan...
her aile çocuğu için fedakarlık yapıyor diyebilir misiniz yada herkes için iyi. işte bu noktada her doğurana anne her doğurtana da baba denmez.ben karşımda gerçekten zor günümüzde yanımızda olduğunu gördüğüm bir aile görseydim size haklısınız derdim o yüzden bu kadar net ifadeler kullanmamalısız!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?