eşimin bi çocuğu varmış

Yazık olmuş gerçekten size çocuğa kadının kocasına... Bu nasıl vicdansizlik ya evlenmeden söylemeliydi Allah kolaylik versin vermen gereken zor bir karar

galiba en guzeli sessiz kalmak.. azicik sindirince olayi bu mantikli geldi.. eger kabul edeceksiniz durumu da,zirt pirt acmayin.. cocugunuz da.olacakmis.. bi aile sirri olarak kalmasi en sagliklisi gorunuyor

Yapacak birseyiniz yok benim esimde evlenmis ayrilmis tanistiktan 8 ay sonra söyledi bana ayrilamadik su anda evliyiz iki yıl oldu cocuk yok ama bir sekilde kabulleniyor insan hele ki cok seviyorsaniz

Sizin durumunuz farklı, sonuçta eşiniz evlenip ayrılmış doğal birşey bu.
Ancak burada ki durum, evli bir kadınla ilişkiye giren adamdan bahsediliyor heleki çocukları olma ihtimali de yuksek...

nasıl bir dert bu nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.

2 yıllık evli 5 aylık hamileyim. eşimle 8 aylık bir arkadaşlık sürecinden sonra evlendik. eşimi çok seviyordum çok mutluyduk 2 yıllık evliliğimizde birbirimizi hiçbir konuda üzmedik ancak dün akşam öğrendiklerim beni mahvetti. yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum sabaha kadar uyumadım. eşimin bana itirafını size anlatmak ve bundan sonra izleyeceğim yol hakkında fikirlerinize ihtiyacım var çünki sağlıklı düşünemiyorum.
eşim 19 yaşındayken görüştüğü biri varmış 5 yıllık arkadaşlıkları olmuş. anlattıklarından anladığım eşim bu kadını çok sevmiş. sonra birgün çok şiddetli kavga etmişler ve ayrılık kararı almışlar. eşim dayanamayıp 3 ay sonra tekrar aramış ama kadın evlenmiş. ilk gelen görücüye tamam demiş. bundan sonra ikiside 4 yıl boyunca bidaha görüşmemişler. 4 yıl sonra eşimin askerliği kadının yaşadığı şehre çıkmış. kadını sosyal medyadan bulmuş ve yazışmaya başlamışlar. ve sonrasında buluşmalar başlamış. kadın birgün arayıp hamile olduğunu söylemiş. aldırmayı reddetmiş. eşimin askerliği bittikten sonrada kadında eşimde birbirlerini aramamışlar. çocuk şuanda 4 yaşında bir kız çocuğu eşim çocuğu hiç görmemiş. sadece kadın faceden çocuğun resimlerini paylaştıkça eşim ordan bakıyomuş. dayanamadım bende baktım çocuk eşime çok benziyor. bu durumu kadın kocasından yıllarca nasıl saklamış bilemiyorum. adam da cocuğu kendi çocuğu olarak biliyormuş.
bunları eşim anlattı bana vicdan azabı çektiğini söyledi ilk defa dün akşam çok şiddetli kavga ettik eşime vurdum yanağı çizildi kanadı çok ağır sözler söyledim. evden gitti halende gelmedi aradı tele cevap vermedim. oysaki etrafta parmakla gösterilen örnek çifttik biz. maddi manevi hiç sorunumuz yoktu. ailemde eşimi çok severdi. ne yapayım ben şimdi.
Parmakla gösterilen demeyeydin iyiydi. Baya baya örneksiniz maşallah. Kadın evli ne güzel 2 erkekle beraber olup sevgilisinin çocuğunu kocasına kakalıyo. Kocan da ne kadar ağzı kitli bi adammış bu kadar zaman saklamış. Sen de kendi dünyanda biz örniğiizzz diye geziyosun.

İçinize sinecek mi bilemeyiz ama eşinizin hatası evli bir kadınla görüşüp sonra siz evlendiğinizde bunları anlatmayı ertelemiş olması.Bu hatanın bedelini biyolojik evladını ömür boyu göremeyerek ödemeli bence.Zaten o yavrunun da günahı yok,anası-babası mutlu mesut yaşayıp gidiyor,şimdi böyle kritik bir yaşta yabancı bir amcanın gelip ben senin babanım yavrum edebiyatı çekmesinin hiç faydası yok.Kadın zaten evli olduğu için eşinizden maddi bir talebi de yok anladığım kadarıyla.
Affedip devam edecekseniz kendinize zaman tanıyın.Eşinize de bunu bir günde bir haftada unutamayacağınızı bunun çok derin bir travma olduğunu belirtin.
Çok uzun yazdım ama söylemeden geçemeyeceğim; bizim toplumumuzda yoksayılır ama stres bilimsel olarak bebeğe çok zarar veren bir şey.Kendinizi ne olursa olsun kontrol edin,zihninizi bu konuya dalmaktan men edin,nasıl huzurluysanız öyle bir düzen kurun.her gün her gün strestense bi büyük rakıyı kafaya dikseniz yavrunuza anca o kadar zararı olur yani...

Var böyle yasak ilişkiler ama insanın başına gelince nasıl davranır bilemiyorum.
İçin nasıl alacaksa, nasıl sindirebileceksen öyle yap.
Ama benim başıma gelse, herhalde o adama bir daha güvenemezdim sonuçta evli bir kadınla ilişkiye girebilecek kadar alçalmış...
Güven olmadan da ilişki yürümez.

nasıl bir dert bu nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.

2 yıllık evli 5 aylık hamileyim. eşimle 8 aylık bir arkadaşlık sürecinden sonra evlendik. eşimi çok seviyordum çok mutluyduk 2 yıllık evliliğimizde birbirimizi hiçbir konuda üzmedik ancak dün akşam öğrendiklerim beni mahvetti. yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum sabaha kadar uyumadım. eşimin bana itirafını size anlatmak ve bundan sonra izleyeceğim yol hakkında fikirlerinize ihtiyacım var çünki sağlıklı düşünemiyorum.
eşim 19 yaşındayken görüştüğü biri varmış 5 yıllık arkadaşlıkları olmuş. anlattıklarından anladığım eşim bu kadını çok sevmiş. sonra birgün çok şiddetli kavga etmişler ve ayrılık kararı almışlar. eşim dayanamayıp 3 ay sonra tekrar aramış ama kadın evlenmiş. ilk gelen görücüye tamam demiş. bundan sonra ikiside 4 yıl boyunca bidaha görüşmemişler. 4 yıl sonra eşimin askerliği kadının yaşadığı şehre çıkmış. kadını sosyal medyadan bulmuş ve yazışmaya başlamışlar. ve sonrasında buluşmalar başlamış. kadın birgün arayıp hamile olduğunu söylemiş. aldırmayı reddetmiş. eşimin askerliği bittikten sonrada kadında eşimde birbirlerini aramamışlar. çocuk şuanda 4 yaşında bir kız çocuğu eşim çocuğu hiç görmemiş. sadece kadın faceden çocuğun resimlerini paylaştıkça eşim ordan bakıyomuş. dayanamadım bende baktım çocuk eşime çok benziyor. bu durumu kadın kocasından yıllarca nasıl saklamış bilemiyorum. adam da cocuğu kendi çocuğu olarak biliyormuş.
bunları eşim anlattı bana vicdan azabı çektiğini söyledi ilk defa dün akşam çok şiddetli kavga ettik eşime vurdum yanağı çizildi kanadı çok ağır sözler söyledim. evden gitti halende gelmedi aradı tele cevap vermedim. oysaki etrafta parmakla gösterilen örnek çifttik biz. maddi manevi hiç sorunumuz yoktu. ailemde eşimi çok severdi. ne yapayım ben şimdi.

Çok fazla film gibi.

Evlilik öncesi yapılan hataların evliliğe etki etmemesinden yanayımdır . Hiç bir hatanın affı olmayacaksa ; hepimiz ölelim .

Fakat bu durum , seninle evlenmeden önce olmuş bitmiş diye geçiştirilecek bir durum değil.
Geçiştirme derken ayrılmanı ön görmüyorum . O tamamen sana kalmış .

Ama bu durum tamam hadi şimdiye kadar nasıl sustuysak yine susalım denilecek bir hadise değil.

Eşin çocuğuna karşı seneler içinde vicdan yapabilir (ki çok normal) babası olduğunu ifşa etmek isteyebilir . . .

Kadın gözünü karartıp her şeyi herkese ortaya dökebilir ya da kadının evliliği bitebilir ve yine eşine çocuk kozunu kullanarak yakınlaşabilir ...

Kadının şimdi ki kocası bir şeylerden şüphelenebilir. Fotoğraf gönderme , yazışma ...

Hepsini bi tarafa koy , o kız çocuğu düşün ve doğacak kendi çocuğunu . Yıllar sonra bu olayların ayyuka çıkma şoku onlara nasıl yansır .

Bak boşan demiyorum , bu karar senin . Ama bir sır olarak kalacağına güvenme. Kaldı ki bir sırrın karın ağrısı insanın ömrünü yer bitirir.

Eşin büyük bir hata yapmış . Evli bir kadını evli olduğunu bile bile aramış . Eşin ve o kadın daha büyük bir hata yapıp , yeniden ilişkiye başlamış. Daha da rezaleti doğan çocuğu başka bir adama senin çocuğun bu diye göstermiş . Buraya kadar hatalar zincirinde sana yapılmış bir durum yok . Ne zaman ki siz evlilik kararı aldınız , eşinin sana ilk itirafı bu olmalıydı. Senin hayatının düzenin böyle durduk yere boka sarmasına ne hakkı vardı ?

Vicdan ağır bir gölgedir . Bence her şeyin bir şekilde meydana çıkması ile bir fırtına kopar , ardından sular durulursa ancak o zaman istersen evliliğin devam eder .

Tabii o fırtınada kadının şuan ki eşinin vereceği tepki çok kilit .

konu fake arkadaşlar diğer konuda 10 yıllık evliyim demiş burda 2 yıl nasıl oluyorsa.

ilginç bir senaryo :KK14:
keşke yalan bi konu olsaydı ama değil. diğer konuya on yıllık evliyim yazan kardeşimdi bana gelmişti evlerimiz yakın telefonumda kk açıktı ben mutfaktayken bakmış kendiside aynı durumu yaşadığı için yorum yapmiş. bana söyledi sonrada gitti. bende o gittikten sonra konu açtım.

Berbat bir sey ne diyecegimi bilemiyorum. Evli bir kadinla.nasıl iliski kurmus bunlar nerde sevismisler asker adam? Cocuk nasil kocaya yutturulmus. Bilemiyorum karisik seyler var ortada.
Ve bence esinle o kadin hala gorusuyorlar

Görüşmüyorlar ama çocuğun fotoğraflarını mı yolluyor kadın?
Geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan sizinle beraberken size haksızlık etmemesi diyeceğim ama çocuk olduğu için ortada geçmiş diyemiyorum. Eşiniz size bunu durduk yere mi anlattı ne yapmayı düşünüyor sizde ona göre hareket edersiniz.
Şuan eşinize evli bir insanla birlikte olduğu için kızmanız çocuğu olduğunu bilip size söylememesine kızmanız dışında ne yapacağınız ya da eşinizin ne istediği daha önemli ona göre karar verip bir yol alırsınız..

keşke yalan bi konu olsaydı ama değil. diğer konuya on yıllık evliyim yazan kardeşimdi bana gelmişti evlerimiz yakın telefonumda kk açıktı ben mutfaktayken bakmış kendiside aynı durumu yaşadığı için yorum yapmiş. bana söyledi sonrada gitti. bende o gittikten sonra konu açtım.
Ben değil kuzenim yazmış vakası!

Back
X