eşimin bi çocuğu varmış

nasıl bir dert bu nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.

2 yıllık evli 5 aylık hamileyim. eşimle 8 aylık bir arkadaşlık sürecinden sonra evlendik. eşimi çok seviyordum çok mutluyduk 2 yıllık evliliğimizde birbirimizi hiçbir konuda üzmedik ancak dün akşam öğrendiklerim beni mahvetti. yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum sabaha kadar uyumadım. eşimin bana itirafını size anlatmak ve bundan sonra izleyeceğim yol hakkında fikirlerinize ihtiyacım var çünki sağlıklı düşünemiyorum.
eşim 19 yaşındayken görüştüğü biri varmış 5 yıllık arkadaşlıkları olmuş. anlattıklarından anladığım eşim bu kadını çok sevmiş. sonra birgün çok şiddetli kavga etmişler ve ayrılık kararı almışlar. eşim dayanamayıp 3 ay sonra tekrar aramış ama kadın evlenmiş. ilk gelen görücüye tamam demiş. bundan sonra ikiside 4 yıl boyunca bidaha görüşmemişler. 4 yıl sonra eşimin askerliği kadının yaşadığı şehre çıkmış. kadını sosyal medyadan bulmuş ve yazışmaya başlamışlar. ve sonrasında buluşmalar başlamış. kadın birgün arayıp hamile olduğunu söylemiş. aldırmayı reddetmiş. eşimin askerliği bittikten sonrada kadında eşimde birbirlerini aramamışlar. çocuk şuanda 4 yaşında bir kız çocuğu eşim çocuğu hiç görmemiş. sadece kadın faceden çocuğun resimlerini paylaştıkça eşim ordan bakıyomuş. dayanamadım bende baktım çocuk eşime çok benziyor. bu durumu kadın kocasından yıllarca nasıl saklamış bilemiyorum. adam da cocuğu kendi çocuğu olarak biliyormuş.
bunları eşim anlattı bana vicdan azabı çektiğini söyledi ilk defa dün akşam çok şiddetli kavga ettik eşime vurdum yanağı çizildi kanadı çok ağır sözler söyledim. evden gitti halende gelmedi aradı tele cevap vermedim. oysaki etrafta parmakla gösterilen örnek çifttik biz. maddi manevi hiç sorunumuz yoktu. ailemde eşimi çok severdi. ne yapayım ben şimdi.
benim düşüncem geçmiş geçmiştir. önemli olan şuan ki durum. eşin kadını tamamen aklından çıkarmışsa, sevdiği sen isen affet derim. hatalar insanlara mahsus. ama çocuk olayı çok hassas. eğer eşini gerçekten seviyorsan çocuğunu da kabul edersin.çünkü o da eşinin bir parçası.ve bu hatanın en masum tarafı. ama daha da önemlisi, kadının diğer eşine bu durum mutlaka açıklanmalı. kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok. bir gün başka bir şekilde aniden öğrenirse ne hale gelir adamcağız. tabi senin durumunda zor. ama ortada büyük sevgi varsa aşabileceğinize inanıyorum.

2 yıllık evli 5 aylık hamileyim. eşimle 8 aylık bir arkadaşlık sürecinden sonra evlendik. eşimi çok seviyordum çok mutluyduk 2 yıllık evliliğimizde birbirimizi hiçbir konuda üzmedik ancak dün akşam öğrendiklerim beni mahvetti. yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum sabaha kadar uyumadım. eşimin bana itirafını size anlatmak ve bundan sonra izleyeceğim yol hakkında fikirlerinize ihtiyacım var çünki sağlıklı düşünemiyorum.
eşim 19 yaşındayken görüştüğü biri varmış 5 yıllık arkadaşlıkları olmuş. anlattıklarından anladığım eşim bu kadını çok sevmiş. sonra birgün çok şiddetli kavga etmişler ve ayrılık kararı almışlar. eşim dayanamayıp 3 ay sonra tekrar aramış ama kadın evlenmiş. ilk gelen görücüye tamam demiş. bundan sonra ikiside 4 yıl boyunca bidaha görüşmemişler. 4 yıl sonra eşimin askerliği kadının yaşadığı şehre çıkmış. kadını sosyal medyadan bulmuş ve yazışmaya başlamışlar. ve sonrasında buluşmalar başlamış. kadın birgün arayıp hamile olduğunu söylemiş. aldırmayı reddetmiş. eşimin askerliği bittikten sonrada kadında eşimde birbirlerini aramamışlar. çocuk şuanda 4 yaşında bir kız çocuğu eşim çocuğu hiç görmemiş. sadece kadın faceden çocuğun resimlerini paylaştıkça eşim ordan bakıyomuş. dayanamadım bende baktım çocuk eşime çok benziyor. bu durumu kadın kocasından yıllarca nasıl saklamış bilemiyorum. adam da cocuğu kendi çocuğu olarak biliyormuş.
bunları eşim anlattı bana vicdan azabı çektiğini söyledi ilk defa dün akşam çok şiddetli kavga ettik eşime vurdum yanağı çizildi kanadı çok ağır sözler söyledim. evden gitti halende gelmedi aradı tele cevap vermedim. oysaki etrafta parmakla gösterilen örnek çifttik biz. maddi manevi hiç sorunumuz yoktu. ailemde eşimi çok severdi. ne yapayım ben şimdi.

Zor bir durum gercekten.ama senin dusunmen gereken bir bebegin var insan anne olunca daha Iyi anliyor.kararlarini ilk once bebeginin icin en iyisini dusunerek vermelisin.sen yokken olan birsey hic kolay kabullenebilicek bir durum degil ama kendin soyluyorsun cok Iyi anlasan bir ciftiz diye bebeginin anne ve babasiyla buyumeye hakki var Bu hakki ondan alma eger sakin dusunursen mantikli karar vericeksin

Sizden önce olmuş bir hata için ne yapabilirsiniz ne sizi aldatmış ne birşey bence eşinde kıza hiç ulaşmasın madem babasını öteki adam biliyor kimsenin hayatı kararmasın

Bence ayrılın çünkü bu mahluk ahlak kavramı oturmuş biri değil evli kadınla fink atmak nedir ? Geçmişte yapan ilerde de yapar. Ayrıca diyelim çocuğunu almak istedi vicdan rahat etmedi vs. Karşıdaki kadının kocası sizi de kocanızı da cinnet geçirip öldürebilir. Sakın kocanızın dediğine inanmayın ilerde vicdan yaptım çocuğumu alcammm diyecek bir halde şuan. Hiç değilse bu rezaleti yaşamaya değmez kaldı ki böyle birşeyi sizden saklayan mahluğa da güveniniz kalmaz 2-3 yılınız gitmiş gerisi heba olmasın yazık

Konu fake mıymış.. Allah bir dert verirse ....

valla eşin de o kadın da mide bulandırıcı. eşine her baktıkça yaptığı rezillikleri hatırlayacaksın.
kadın bekar olsa gene affedilir bişey olmuyor. kendi çocuğuna sahip çıkmayan bir insan boşuna yaşıyor bence. kaldı ki hem çocuğuna sahip çıkmıyor hem de başka bir adamı senin çocuğun diye kandırıyorlar. çok çok kötü.
ben olsam böyle bir adamla hayatımı asla sürdüremezdim.

ben olayın sadece şu kısmınlarına bakıyorum: 1) geçmişte olmuş bitmiş bir durum bu sizi aldatmamş bu sebeple sıkıntı yok ama 2) bunu neden daha once soylemedı? burda guven duygum azalıyor yanı bır hata olmuş ve buyuk bır pisliğin içinde eşiniz çocuğu var kandırılan bır adam var aldatılan bır adam var ve kandırılan gerçek babasından uzak bır çocuk ... ben karnımda çocukla nasıl karar verırım bılmem soylıycegım tek şey anneme babama danışırım onlar doğru yolu gostereceklerdır....

Çocuk belki kadının kendi kocasından... Bence test yaptırmadan lafa bakarak inanmayın çocuğun senin eşinden olduguna.. Kadın belki eşinden intikam almak vicdanını yaralamak için uydurdu... Bana pek inandırıcı gelmedi..

ben de eski nişanlımın bir çocuğu olduğunu vukuatlı nüfus kaydı çıkarırken öğrenmiştim. bana hiçbirşey söylememişti. çok şaşırdım ve bunu umursamamış olmasını, yani benim bunu öğreneceğimi bilmesine rağmen bana söyleme zahmetine katlanmamasını yadırgamıştım. Hatta 12 yaşına kadar annesinin soyadını taşıdığını, yani gayri meşru olduğunu da saklamıştı. ne tuhaf yaşantılar var ya

konunun başını okuyarak yazıyorum test yaptırmadıysanız çocuk eşime o kadar benziyor ki lafı o kadar saçma geldi ki bana hatta saçma ve komik... test yapmadan hiç bir şeyden emin olamazsınız evli kadın başkasıyla ilişki yaşasa bile ne kadar süre yaşayabilir ki (cinsel anlamda yani) çocuk isteyen eşler her ay gün aşırı ilişkiye giriyorlar senelerce hamile kalamıyorlar bu kadın yasak aşktan çocuk sahibi olacak vay anam vay ....

Çok yakın bir vakitte başına gelenin tıpkısının x2 si başka bir kadının başına gelecek. Senin kocanın 1 çocuğu varmış, bizim tanıdığımızın 2 çocuğu var. 24 yaşında 2 çocuk sahibi adamla evlenecek yakında kızın biri. Büyük merakla o taraflarda neler olacak diye bekliyorum. Kızla konuşma şansım olsaydı söylerdim aslında..
Kötü bir durum. Ben olsam boşanmayı düşünürdüm, net. Böyle bi şeyi senden saklamaya hakkı yok. Evlenmeden önce her şeyi anlatmalıydı. Bide çok sevdim bilmem ne diye anlatmış pişkin pişkin.

Ne kadar ruh hastası var memlekette ya.
Yeni hikayelerini bekliyoruz tatlım.:KK25:

Bunda nasıl bir karar verilir anlamadım genele baktığımızda mutlusunuz ve örnek bir çittsiniz ayrıca hamilesiniz.
Ama gerçeğe baktığımızda ortada büyük bir yalan var.Nasıl affedilir bilemem de eşinizin eski sevgilisini Allah islah etsin kocasının yüzüne nasıl bakıyor acaba hiç mi vicdan sızlamaz arkadaş ya .....Ortada aldatma var hala süren bir evlilik var adamda kendi çocuğu diye seviyor .Yazıklar olsun....Rabbim sizede çıkış yolu göstersin...

keşke yalan bi konu olsaydı ama değil. diğer konuya on yıllık evliyim yazan kardeşimdi bana gelmişti evlerimiz yakın telefonumda kk açıktı ben mutfaktayken bakmış kendiside aynı durumu yaşadığı için yorum yapmiş. bana söyledi sonrada gitti. bende o gittikten sonra konu açtım.

ya defol yalancı...kaç yıldır burdayım hep aynı dumen üüüüüf baydınız

Back
X