- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
:)))bence bendende vazgeçer bu laflardan sonra ...Hastalık hastası! Acaba kötü hastalığa mı tutuldun, bu gidişle çok yaşamazsın, hayır öl demiyorum yaşasan nolur diyorum, diye moral verin :) belki size böyle yakınmaktan vazgeçer
Sayıyorum inanki geçende hastanede olmama rağmen hastanedeyim basim donuyo dedim sonra dedim ki doktor dedi ki stres yasak moral vs salladim belki susar diye yok ya nerde ...cinsel anlamda da çok soğudum eskiden bir ay gormesem ozlerdim valla şimdi görmek bile çok anlam ifade etmiyor yav okadar ugrasimin arasında bide bunun hastalık hastalığı ...e diyorumokadar da diyorum bıktım yoruldum diye s....dik yaristir gibi benimle dert yaristiriyoyaOnun saymasına fırsat vermeden siz başlayın şikayetlerinizi sıralamaya. Sürekli anlatin şöyle hastayım şöyle yorgunum şöyle yalnızım bilmem ne ... Belki bu şekilde empati yapar da biraz utanır. Çoluk çocuk sizdeymiş zaten neye yakınıyor bu kadar. Onun sizin moralinizi yüksek tutması motive etmesi gerekir.
Abovvvv daraldımAyni kaynanam )))
Sekeri yoktu ama yalandan sekerim var derdi
Tansiyonum var derdi, her gun tansiyon ilaci yutardi. 1 kere bile başinin agridigi ve ya tansiyonu ciktigini gormedim.
Kalbim hasta derdi ama 2 kere kalp doktoruna gitti, kalbi saglam)))
Midem hasta derdi ama dunyalari yerdi.
Sabah uyaniyordum oram agriyo buram agriyo derdi ama evde kostururdu, agri filan yoktu. Gece uyuyana kadar oram buram derdi. 1 dakka bile soylemeden durmazdi.
Eve misafir gelir, nasilsin diye sorarlar, aninda oram agriyo, buram agriyo derdi. Misafiri de pisman ederdi.
Akrabalari arayip sordugunda yine ayni)))
Evde lahana gibi kat kat giyerdi, hastalanma korkusundan. Yazin bile kalin giyerdi.
Hatta ben hamileyken annem goruntulu konusurken kizima iyi bak, kizim hamile dediyinde ben hastayim bakamam, o bana baksin demisti)))
Eline bez alip masanin tozunu alsa hastalanir diye korkuyordu. Hatta ben 9 aylik hamileyken disarinin pencerelerini sil diye baski yapiyordu. En son ben bu karnimla nasil sileyim sen kendin sil dediyimde ben hastayim silemem demisti ))) Ve ya tum hamileliyim boyunca benden borek, manti filan istiyordu. Ben bu karnimla manti filan acamam, sen yap da yiyelim dediyimde yine ben hastayim yapamam demisti )))
Gorseniz benden saglam))) Dunyayi yiyor, kosturuyor, çene de hic susmaz ))) Sabahdan aksama kadar konusur ))) Omrumu yedi omrumu)))
ALLAH size sabr versin. Sizi en iyi ben anlarim. Boyle insanlar anca omur tuketir ...
bi de beni dusunun)))Abovvvv daraldım
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha bomba yemin ederim yamyama bak borek manti istemis bir debi de beni dusunun)))
ÖySayıyorum inanki geçende hastanede olmama rağmen hastanedeyim basim donuyo dedim sonra dedim ki doktor dedi ki stres yasak moral vs salladim belki susar diye yok ya nerde ...cinsel anlamda da çok soğudum eskiden bir ay gormesem ozlerdim valla şimdi görmek bile çok anlam ifade etmiyor yav okadar ugrasimin arasında bide bunun hastalık hastalığı ...e diyorumokadar da diyorum bıktım yoruldum diye s....dik yaristir gibi benimle dert yaristiriyoya
İşin zor bu adamla kardeş. Açık açık söyle bari benim derdim bana yeter bir dert de sen olma diye. Önemli birşeyi olsa ilgilenirsiniz zaten. Ya da duymazdan gelin önemsiz yakinmalarini konuşturmayin isim var kapatıyorum falan ya da laf arasında gecistirin aklıma gelen bunlar Allah kolaylık versin.Sayıyorum inanki geçende hastanede olmama rağmen hastanedeyim basim donuyo dedim sonra dedim ki doktor dedi ki stres yasak moral vs salladim belki susar diye yok ya nerde ...cinsel anlamda da çok soğudum eskiden bir ay gormesem ozlerdim valla şimdi görmek bile çok anlam ifade etmiyor yav okadar ugrasimin arasında bide bunun hastalık hastalığı ...e diyorumokadar da diyorum bıktım yoruldum diye s....dik yaristir gibi benimle dert yaristiriyoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?