Eşimin bitmek bilmeyen sikayetleri

Dün gece ağzıma geleni saydım hatta geçenlerde telimden engelledim yok kafası basmiyo sabahta gene demiş bak böyle şeyler deme burda zaten yeterince mutsuzum vs offffffff bi sus be ağzından bi güzel bise çıksın be adam ...safra kesesi ameliyatı oldu aylar önce sonuçta çok ağır bir ameliyat değil hergün ay oram agriyo sabaha kadar uyumadim mahvoldum bittim. ..ya Allah aşkına ya ben napim bunu ya muhattao olma olma nereye kadar bende biraz bise paylasmiycaksam oleyim daha iyi

bence cidden eşiniz sizi çok özlüyor olmali, ayrı kalmak elbette onun için de zordur eminim.zaten mutsuzum falan da demis,bide insanın nazı sevdiğine geçer hesabı size nazlanmak,sizden surekli ilgi duymak istiyor anladığım kadariyla.
Ama sizi de bunaltmis buda bi gerçek. bence siz bı biraraya gelip yumuşayın,üzerinizden kötü enerjiyi atın,gevşeyin derimve hiç biseyden anlamıyor diyorsanız yüz yüzeyken ciddi şekilde bunaldiginizi,çocuk gibi sürekli bı şikayeti olduğunu,bu durumdan hoşlanmadığınızı falan anlatın.telefonda yada mesajda değilde.
Bu kocalar hep böyle, illa bı hatunlarının eli değsin istiyorlar kendilerine

Eşinizin durumu sizden daha zor. O bunları size söylerken kendine daha çok sinir oluyordur ama söylemeden de duramiyirdur.bir tanidigimda aynı durum var. Psikiyatriye gitsin hastalık anksiyetesi.hastalık hastası değil ikisi farklı şeyler.hastalık hastaligunda temizlik takıntısı da olurmus ama gerçekten Allah ona yardım etsin

Aynı kaynanam karı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…