Eşimin bitmeyen göz çapkınlıkları!

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Eşim göz çapkını bi adam.
Bunu bi türlü kabullenemiyorum ama gerçek bu maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Eşimin bi kaç kez gözünün kardeşimin gögüslerine kaydığını farkettim.
Yani bakar gibi değil ama saniyelik bakıp cekmelik.
Bir defa olsa tamam ama bi kaç kere yapınca art niyet aradım.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
"sacmalıyorsun" dedi.. ama bakmadım da demedi hani.

Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Baçakları, göbeği, gögüsleri tamamen ortada diyebilirim,
Baktım, gördüm ve yer değişelim dedim.
O an tepki veremedim ama şimdi içim içimi yiyor.
O kadar tiksiniyorum ki eşimden böyle şeyler yaşayınca.

Zaten ben kendi adıma boşanma aşamasındayım, beyimizin henüz bundan haberi yok.
Sebep arıyorum basıp gitmek için.
Al sana sebep salak, bi galeyana getirip çıkıp gitsene işte.

Sizce eşimle bu konuyu konuşmalı mıyım?

Çok tiksinç, düzelir bir huy olduğunu düşünmüyorum. Erkek bakmasın diye kadının kendini sarıp kapatmasını da doğru bulmuyorum. Kardeşiniz gencecik kızdır, tabii ki dekolte giyecek gönlünce.

Eşiniz tam bir öküz afedersiniz, 16 yaşındaki bir ergene bile bakabiliyor. Yarın kendi kızına da bakar böyle afedersiniz.

Bu goz capkinligi degil bu sapiklik.
Insan esinin kiz kardesine bile bakiyorsa ilk firsatta neler yapacagini dusunmek istemiyorum. Konusarak falan da cozulecegini sanmiyorum. Siz kayninizin malum bölgelerine goz atsaniz ve esiniz yakalasa nasil tepki verirdi acaba? Konusup cozmeye calisacagini hic sanmiyorum.

Bu adam tamamıyle sapık. Ergen olsa diycem ki kendini bilmez biri ama..

Cinsel hayatınız nasıl, bu adam niye bu kadar hormonlarının etkisinde normal degil bu

Bende olsam aynı şeyi hissederdim. Hani yanından efsane bir hatun geçer bi an gözü kayarda insanlık hali dersin. Anlattığın örnekteki kızlardan biri kardeşin biri 16 yaşında daha vücudu kadınlığa bile girmemiş kız çocuğu... İğrenç... Haklısın ve düzelecek bir durum değil bu. Adamın ahlakı buysa kadın diyince çocuk mu aileden mi ayırt etmeden "o gözle" bakabiliyorsa şimdi yapmıyorum der yalnızken yine yapar.

Bu adam tamamıyle sapık. Ergen olsa diycem ki kendini bilmez biri ama..

Cinsel hayatınız nasıl, bu adam niye bu kadar hormonlarının etkisinde normal degil bu
Cinsel hayatimiz oldukca iyi ama bu durumun onunla ilgisi yok.yani iliskiden cikip bakkala gitse kasiyer kızı keser gibi bi tutum sergiliyor.
6
Bu gercekten sapiklik mi :(
Cok üzülüyorum ne hallere düşürüyor beni.

Cinsel hayatimiz oldukca iyi ama bu durumun onunla ilgisi yok.yani iliskiden cikip bakkala gitse kasiyer kızı keser gibi bi tutum sergiliyor.
6
Bu gercekten sapiklik mi :KK43:
Cok üzülüyorum ne hallere düşürüyor beni.

16 yaşındaki kıza, baldızına, kasiyere... sizce sapıklık degil mi bu ? Konustunuz mu hic bunu o adamla

Hemen boşayın gitsin! Ne kadar tehlikeli bir tür.. Siz farkediyorsanız emin olun eşinizin bu huyunu arkadaşlarınız aileniz kendi iş ortamındakiler vs herkes farkediyordur ve maalesef onunla birlikte seni de ayıplarlar.. Çok çirkin bir davranış biçimi.. Affınıza sığınarak söylüyorum yarın bi gün kendi kızının arkadaşlarına da bakar.İğrenç.

Ya goz bakmasinin hepsi kotu brnce ama kizkardes anne falan olunca is daha degisik oluyor yani o adami ailenin evine gotursen ve kalsaniz artik srninde drvamli kafanda deli sorular olurr bence oldukca ailenden uzak tut kardesinden falan bosanmayi dusunmuyosan ailrnden uzak tutarsin disarida baktiklarinida ya gormezfen gelcen yada yok ben yapamiyorum drrsen yol ver

Back
X