Eşimin bitmeyen göz çapkınlıkları!

Pardon ama eşiniz adam olsaydı, başkasının karısının kızının bacısının orasına burasına bakmazdı. Hele evli bir adam. Hele de karısının kız kardeşine.. Siz buna çapkınlık deyip sevimlileştirmişsiniz ama bu iğrençlik rezalet sapkınlık. Hala nasıl tahammül ediyorsunuz merak ettim?

Su kadinlara karistiginiz yeter artik yeter ya illallah ettim
Kim ne isterse giyer bize ne
İnsanlar nasil mutlularsa öyle yaşasınlar takip takistirsinlar giyinsinler bunun bize zarari yok ki
Bize zarari olan koyuna köpege ördege hatta ve hatta 17 aylik bebege tecavüz eden sapıklardır!
Konu sahibi senin esin de 16 yasindaki daha vucudu bile gelismemis kizdan etkilenen bir sapik malesef
Neyse ki bosanmayi dusunuyormussun hakkinda hayirlisi olsun.

adam da tuhaf benim karımı mı gözlemliyorsun sen diyeceğine
benim lafımı dinlemiyor demiş......................... noktalama işaretini içinizden geldiği gibi doldurun

Caniiimmmmm kusurs bakma.ama senin kardeşinle sarmas dolas olman ayri birşey bizim orf adetlerimiz de enisteye sarilmak diye birşey yok kayninada yasi cok kucuk degilse! Eşinin boyle biri oldugunu bilerek hemde. Lutfen o.adamdan ayrıl ve bunun icin bi kavga kopsunda çıkarımı bekleme! O bi sapik bunu anla yeni bi sapik hadisesi yaşanmadan haberlere konu olmadan birak onu ne hali varsa gorsun kime.bakıyorsa!!

yorumları okuyamadım gerçi midem de kaldırmıyor öyle zihniyetleri görünce.

Son düzenleme:
Belki sizde haklı olabilrisiniz kendinizce ancak burada ki konuyu konu sahibinin bakış açışına göre okuyoruz ben kızkardeşine bakıp bakmadığını yada ne şekilde baktığını bilemem birinci ağızdan yola çıkarak kimsenin günahı da alamam.
Dediğim gibi konu sahibi hanımefendi kız kardeşine bakarken bu alışkanlığını fark etmemiş daha önceden de bu alışkanlığı varmış ve bu alışkanlığından yola çıkarak kız kardeşine de o gözle baktığını düşünmüş olabilir.
Burada ki yorumum yapıcıydı eşini savunduğum için yada yaptığının doğru olduğunu düşündüğüm için yorum yazmadım.
Eşinin bu davranışları hanımefendiyi öncesin de psikolojik olarak etkilemiş ve paronayakça düşünceye itmiş olabilir.
Bende kendisine eşinin kız kardeşine hangi düşünce ile yaklaştığını anlaması için bir kaç öneride bulundum.
Netice de hanımefendi yeni evli değil ve erişte baldız daha öncesindende gayet samimi abi kardeş gibilermiş hanımefendi eşinin kızkardeşine olan yaklaşımını o göğüs dekoltesine kadar neden anlamamış?
İşte asıl kilit nokta burası benim için.
Eşinin göz çapkınlığı dediği davranış biçimi o kadar çok olmuş ki hanımefendi de artık eşinin bakışlarını takip etmeye ve o bakışlardan bir niyet çıkarmaya başlamış.
Bir erkek gerçekten sapıksa bu sapıklık daha ergen yaşlarda ortaya çıkıp bilinç altına yerleşir.
Bahsi geçen eş gerçekten sapıksa o halde baldızının saçlarını okşarken yada kafasından öperken neden hanımefendi bunu o zaman fark etmemiş?
Zira kendisi de bu samimiyetten memnun olduğunu belirtmiş zaten.
Görünen o ki hanımefendi kafasında boşanma olayını başlatana kadar eşinin kızkardeşine olan hiçbir davranışı onu rahatsız etmiyormuş.
Burda ki sorun
Eşinin göz çapkını olmasımı?
Eşinin kızkardeşinin dekoltesine bakmasımı?
Yoksa hanımefendinin boşanmak için sebep bulamadığı için eşinin bakışlarını kullanarak burada ki hanımlardan aldığı destekle boşanmak için sebep bulmasımı?
Çünkü konu başlığı eşim göz çapkını olarak başlıyor.
Konu içeriğinde eşinin saniyelik baktığını söylüyor sonra mevzu önceden beri çok sıkı fıkı olan enişte baldıza geliyor komşu kızıyla devam ediyor ve final z
"aten boşancaktım kendisinden nefret ediyorum en azından boşanmak için sebep olur...."
Madem boşanacak neden burada böyle bir konu açıyor ki?

Bak şimdi aklı fikri sığ kadın,

Bir kadın istediği gibi dekolte giyinebilme özgürlüğüne sahip çünkü beden onun,ne kadarını açar ne kadarını kapar o kişiyi ilgilendirir.
Ama bu demek değildir ki; "ben açtım ortalık malıyım o yüzden bana herkes bakabilir,benim birşey demeye hakkım yok"gibi bir mantık olamaz.

Aklı fikri malum yerinde olan,kadının bedenini sadece sekse ve erkekleri tahrik etmeye yarayan bir obje olduğunu düşünen erkekler bakıyorlar evet ama bu durum kadın dekolte giydi diye haklı gösterilecek birşey değil bunu hangi akıl tutulması ile savundun? Ahlakı güzel olan bir erkek dekolte giyinmiş bir kadına bakmaz anlatabiliyor muyum?..Bunu insanlar neden anlayamıyor acaba..

Hiçbir kadın kendini tabakta sunmuyor,her kadın istediği şekilde giyinebilir ama erkek o kadının bedeni üzerinde göz gezdirme özgürlüğüne sahip değil!

Bunu yapan erkek ve erkeğin bu davranışını savunan kadınlar; hepiniz insanlık ziyanısınız..

Son düzenleme:
Bende gayet modern bir insanım açıkta giyinmem kapalı da giyinmem.
Lakin eşim o arkadaşıyla çok samimi ve eşi Türk değil zaten Hollanda'dan gelip buraya yerleştiler.
Eşim normalde kimsenin giydiğine karışmaz.Benim önceki yorumum da vurgulamak istediğim eşimin bakma göz kayma vs her neyse bununla ilgili neler yaptığım ve sonucunda nereye geldiğimdi.
Kimsenin giyimine karışmam kişileri giyimlerine göre değil karakterlerine ve davranışlarına göre seçerim.
Saygılarımla.

Kimsenin giyimine karışmam kişileri giyimlerine göre değil karakterlerine ve davranışlarına göre seçerim

Çok takdir ettim. Olması gereken de bu. Ama eşiniz bunu pek yapamamış farkındaysanız. Gayet de bir insanın eşine hem de kendisine olmak üzere karışma hakkını kendinde bulmuş. Bizim eleştirdiğimiz bu zaten, siz değilsiniz.
Saygılar.

Bence esinizle kız kardesinizin bu denli yakın olması ( tutup öpecek kadar ) daha iğrenç. Eşiniz ahlak yoksunu, kız kardesiniz ve siz de bir o kadar rahatmissiniz!
Genelde aile baglarinda eniste kardes abidir...abiyle yapilan sakalasma gibi durum..bunu nasil farkli dusunebiliyorsunuz...
Suanki olayi kastetmiyorum genelden bahsediyorum..

Biraz önce C caninfistigi bayana da yazdım sizede yazayım.
Eşim kimsenin kıyafetine karışmaz.
Arkadaş dediğim eşimin çocukluk arkadaşı ve eşi Türk değil Hollanda dan buraya gelip yerleştiler ve eşimin arkadaşı biraz sessiz bir adam o da eşinin giyiminden hareketlerinden aşırı derece de rahatsız olduğunu daha önce belirtmişti ama kadın çok dik kafalı ve umursamaz olduğu için eşiö aralarında ki samimiyet doğrultusunda arkadaşına bunu söyledi ve arkadaşı kaç kere uyardığını ama laf dinlemediğini söylemişti.
O zaman konuya derinlemesine gireyim eşimin arkadaşı biz burada yaşıyoruz diye gelip bizim yaşadığımız belde ye yerleştiler ve herkes o arkadaşı eşimin arkadaşı olduğunu biliyor hem arkadaşı hemde hemşerisi ve o kadın iç çamaşırlarını gösteren beyaz bir elbise giyerek çok rahat dolaşabiliyor, içine sütyen giymeden göğüs uçları belli bir şekilde bluz giyip dolaşıyor mini etek giydiği zaman bacaklarını toplamıyor vs. vs. Ve ben eşim görüşme diyene kadar bir kere bile o kadından rahatsızlık duymadan görüştüm aklıma zerre bir fesatlık gelmedi.
Çünkü kadın öyle giyiniyordu ve öyle mutluydu.
Şayet eşim daha önce ki alışkanlığı olan göz çapkınlığına devam etseydi arkadaşının karısına asla müdahale etmez göz banyosunu yapardı değilmi?
Lakin benim anlatmak istediğim eşimin o kadına müdahale etmesi değil karşısında dekolteli biri olduğu zaman verdiği tepkisiydi.
Konu eşimin karışmasına geldi hemen sonucu yazayım eşimin arkadaşı çevreden çok tepki aldığı için karısını defalarca uyarmış ama kadın inadınsan vazgeçmeyince adamda karısından ayrıldı ve bitti.
Burdaki kilit nokta eşimin karışması değil kadını seyretmek varken müdahale etmesidir.

Deniz, kadın kendini kurtarmış vallaha billaha bak.
İyi ki ayrılmış.
Benim kocam bana dese ki uzun giy onu da boşarım.
Bir de milletin lafına bakacak beni uyaracak. bak bak gözüm seğiriyor.
Neyse ben senin yorumlarını beğenirim, ilk yorumunu görünce biraz şaşırmıştım ama sandığım gibi değilmiş.

Saniyelik gözü denk gelmiştir. Bakmamistir. Kardeşimize ilgili böyle bir uyarıda bulunmak bana uygun gelmedi. Bosyere aklına birseyler sokmuş olmuyor musunuz ?
Bilemedim. Siz daha iyi tanıyorsunuz.

adam da tuhaf benim karımı mı gözlemliyorsun sen diyeceğine
benim lafımı dinlemiyor demiş......................... noktalama işaretini içinizden geldiği gibi doldurun

Evet gercekten tuhaf
Birde adamin esine demis üstünü topla diye hayret ne cüret. Esim bana böyle birsey diyemesken elalemin icinde elin adami ne cüretle diyecek hayret hayret hayret

Hemen hemen bu tarz konularda , " bazen çok güzel bir hatun geçer ben bile bakarım " cümlesi geçiyor.

Yahu sen kadınsın baksan ne bakmapsan ne , bir erkekle aynı mi ?

Bir erkeğe baksanız , kocanız " ben bile dönüp bakıyorum, eşim de bakar " mi diyor ?

Sıkıldım artık , "ben bile bakıyorum cümlesindeki anlamsizliktan.

Canım burası 5 bin nüfuslu bir kıyı beldesi herkes birbirini tanır eşi uzun giy falan demiyordu keza benim eşim de karışmaz zaten. Burası Hollanda değil netice de ataerkil bir toplumuz ve dekoltenin de bir adabı olmalı.
Örneğin göğüs dekoltesi giyersin ama altına mini giymezsin yada aynı anda sırtı açıkta giymezsin o zaman bu dekolteye girmez teşhircilik olur.
Bu arada benim yaşım 40 eşimin yaşı 47 arkadaşının yaşı 50 eşinin yaşı da 38.
Şimdi buradan yola çıkarak ne demek istediğimi anla
Dip not: Ben hayatta mayo giymem hep bikini giyerim şu şişko halimle bile hala bikini giyorum Fakat eşim yaşadığımız yerde denize girmeme müsaade etmiyor bende yakın beldelere gidip denize giriyorum.
Çünkü yaşadığımız yer gerçekten çok küçük Afedersin os...rsan duyulur ve burada yaşadığımız için eşim saçma sapan bir düşünce de olsa burada denize girmeme izin vermez.
Bende şort giyerim t-shirt giyerim ama sexy olmam aksine çocuksu olurum.
Kadının taşıdığı en güzel elbisesi duruşu ve karakteridir

Bende , bir erkeğin içinde fesatlık varsa , diğer her erkeği kendi gibi sanıyorsa, milleti uyarır da , " açık " diye yorumda yapar diye düşünüyorum.

Saniyelik gözü denk gelmiştir. Bakmamistir. Kardeşimize ilgili böyle bir uyarıda bulunmak bana uygun gelmedi. Bosyere aklına birseyler sokmuş olmuyor musunuz ?
Bilemedim. Siz daha iyi tanıyorsunuz.
"Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık."
Saniyelik göz kayması olmadığı gayet bariz bence. Burada o kadar insan adam için resmen sapık dedi, ben de dahil. Boşuna söylenmedi. Siz fazla iyi niyetle yaklaşmışsınız bence :)

Saniyelik göz kayması olabilir, normaldir. Çevremizde bir sürü şey var ve görüş alanımıza giriyor. Pat diye bir insanın karşısına göğüs dekoltesi ya da yarı çıplak uzanan biri çıkabilir. Onu öyle görürsünüz, geçer biter. Geride kalır. Neyse ne, bana ne dersiniz ve dikkatinizi başka birşeye yönlendirirsiniz. Bir insan ilk bakıştan sonra saniyelik dahi olsa aynı şeye tekrar tekrar bakarsa bu göz kayması falan değil basbayağı bakmaktır. Çünkü dikkatini çektiği için saliseyle bile olsa ona yeniden bakma ihtiyacı hissediyor. Bir insanın gözü bir şeye kaç kere kayabilir öyle değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…