Eşimin bitmeyen iş seyahatleri

Bence saglikli bir iliski olur boyle. Maddi durumunuz iyiymis siz de kendinize cesitli aktiviteler edinin ne güzel işte.

ne güzel kendinizi geliştiriyosunuz. bende spor ve kitap okumayla geçiriyorum bu aralar ama bi kursa yazılıp devamlı gitmeyi çevre edinmeyi istiyorum

Ben sanırım bu şekilde yapamazdım. Zor gelirdi bana da amaa bence eşinizi bunaltmayı. O da böyle olsun istemez bemce şartlar nasıl daha iyiyse öyle olmalı. Mutluluklar dilerim.
çok teşekkür ederim
bende çok zorlanıyorum işte. yapacak bişeyde yok. anca böyle bunalıp şikayet ediyorum işte..

evet, biraz ara vermek istemiştim kendim için şuanda görüştüğüm bi şirket var ama sanırım teklif aşamasına gelse bile çalışmıcam...
Tabii ki yapma demek haddimize değil ama en azından bir daha düşün diyebilirim. Çünkü bu konudan daha büyük sorunlariniz var. Normalde eski konuları başka konuda söyleme gereği duymam ama sizi ve konuları hatırladığım ve bebek konusu geçtiği için diyorum.

Benim de eşim çok sık olmasa da ara sıra 20-30 günlüğüne gidebiliyor. Bu arada spor, değişik kurslar ve faaliyetler ile zaman geçirmiş oluyorum.

Haftaiçi de çalışıyorum, eve gel bir şeyler yap diyene kadar zaman bir şekilde geçiyor.

şimdi değil biraz daha ileride düşünüyoruz kısmetse 2019 gibi. o zamanada ilişkimizin gidişatı daha bi belli olur sanırım. ama genel olarak daha iyi herşey tartışmalarımız çok azaldı bende anlayışlı olmaya çalısıyorum sadece bu ayrılıklar zorluyo beni...

sizde uzun süre ayrı kalıyomuşsunuz.. ben çalışmıyorum ama çalıştığım dönemdede zor geçiriyodum. eşime fazla bağımlı gibiyim belkide ondan bu kadar etkilenmem.
yanımda olmayınca hep telefonda geçirmek istiyorum

2019 çok uzakta değil. İnşallah dediğiniz gibi olur

Bende öyleyim 6-7 kere sadece görüntülü arıyorum Yapacak bir şey yok sayılı gün hızlı geçiyor ama .) Şu anda yok mesela. Haftaya gelecek.

Bende öyleyim 6-7 kere sadece görüntülü arıyorum Yapacak bir şey yok sayılı gün hızlı geçiyor ama .) Şu anda yok mesela. Haftaya gelecek.

ooo sizinki benden çokmuş biz hergün 1 kez görüntülü konuşuyoruz 1 kezde telefonda belki onun dışında haber veririz mesajla. o kadar. hatta eşime kalsa süreleride biraz azaltır sevmiyo telefonda konuşmayı mesajlaşmayı falan. sizin eşiniz sorun etmiyomu o kadar görüntülü aramayı

O da özlüyor beni ama Çok uzun süreli konuşmuyoruz. Kısa ve çok arıyorum daha değişik şekillerde görüyorum daha iyi oluyor

Çocuk olsaydı böyle söylemezdim, çocuk yokken şu zamanların değerini bilin

bulmusun kocanın hasını söyleniyon bosver böyle daha guzell

Uzaktan öyle kolay gibi görünüyo ama insan özlüyo eşini, uzak olduğumuz için çoğu şeyi paylaşamıyoruz.. Hobi , spor yapsamda bi süre sonra eşimle konuşmak onunla yemek yemek onunla gezmek istiyorum. İster istemez onada yansıtıyorum. Oda bu benim işim diyo kısaca. Geleceğimiz için para biriktirmeliyiz diyo.

Hayatımı sefil buldum :) Yazık bana...

Şaka bir yana, yerinizde olsam yine de bir part-time bile olsa bir iş bulurdum.
Kendim için, hazır eşte zaten sık seyahat ediyor, hem oyalanırdım bu vesileyle, hem de rahat yaşardım.
Çalışma ihtiyacınız olmadığı için söylüyorum bunu.
Part-time işten olan kazancımı da kenara atardım, birikim bir kadın için en önemli şeylerden biridir.

Bol bol gezer, bol bol kendime zaman ayırırdım, zira çoluk-çocuk işin içine girdiği zaman, çocukların peşinde tek koşan anne oluyor, en çok yıpranan da anne oluyor haliyle.

Bu günlerinizin kıymetini bilin derim benim tavsiyem.
Eşiniz ile ilişkinizin monotonlaşmaması, kendinize zaman ayırabilmeniz, arkadaş çevrenize zaman ayırabilmeniz güzel nimetler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…