Çocuk mu düşünüyorsunuz? Gerçekten mi? İşi neden bıraktıniz?
Istanbulda olsam İsmekin cok guzel kurslari ve kitaplari var .Pratik dikiş kitabı var keske bulsam onu .Belediye veriyor
Gecen yil gümüs ve altin uzerine kazaziye taki kursuna gittim burda .
Bu yil filografiye baslayacagim ve dikis kursundan haber bekliyorum .Ingilizcem biraz var gelistirmek icin onuda düşünuyorum .
çok teşekkür ederimBen sanırım bu şekilde yapamazdım. Zor gelirdi bana da amaa bence eşinizi bunaltmayı. O da böyle olsun istemez bemce şartlar nasıl daha iyiyse öyle olmalı. Mutluluklar dilerim.
Tabii ki yapma demek haddimize değil ama en azından bir daha düşün diyebilirim. Çünkü bu konudan daha büyük sorunlariniz var. Normalde eski konuları başka konuda söyleme gereği duymam ama sizi ve konuları hatırladığım ve bebek konusu geçtiği için diyorum.evet, biraz ara vermek istemiştim kendim için şuanda görüştüğüm bi şirket var ama sanırım teklif aşamasına gelse bile çalışmıcam...
Tabii ki yapma demek haddimize değil ama en azından bir daha düşün diyebilirim. Çünkü bu konudan daha büyük sorunlariniz var. Normalde eski konuları başka konuda söyleme gereği duymam ama sizi ve konuları hatırladığım ve bebek konusu geçtiği için diyorum.
Benim de eşim çok sık olmasa da ara sıra 20-30 günlüğüne gidebiliyor. Bu arada spor, değişik kurslar ve faaliyetler ile zaman geçirmiş oluyorum.
Haftaiçi de çalışıyorum, eve gel bir şeyler yap diyene kadar zaman bir şekilde geçiyor.
2019 çok uzakta değil. İnşallah dediğiniz gibi olurşimdi değil biraz daha ileride düşünüyoruz kısmetse 2019 gibi. o zamanada ilişkimizin gidişatı daha bi belli olur sanırım. ama genel olarak daha iyi herşey tartışmalarımız çok azaldı bende anlayışlı olmaya çalısıyorum sadece bu ayrılıklar zorluyo beni...
Bende öyleyimsizde uzun süre ayrı kalıyomuşsunuz.. ben çalışmıyorum ama çalıştığım dönemdede zor geçiriyodum. eşime fazla bağımlı gibiyim belkide ondan bu kadar etkilenmem.
yanımda olmayınca hep telefonda geçirmek istiyorum
Bende öyleyim6-7 kere sadece görüntülü arıyorum Yapacak bir şey yok sayılı gün hızlı geçiyor ama .) Şu anda yok mesela. Haftaya gelecek.
2019 çok uzakta değil. İnşallah dediğiniz gibi olur
O da özlüyor beni amaooo sizinki benden çokmuş biz hergün 1 kez görüntülü konuşuyoruz 1 kezde telefonda belki onun dışında haber veririz mesajla. o kadar. hatta eşime kalsa süreleride biraz azaltır sevmiyo telefonda konuşmayı mesajlaşmayı falan. sizin eşiniz sorun etmiyomu o kadar görüntülü aramayı
O da özlüyor beni amaÇok uzun süreli konuşmuyoruz. Az ve çok arıyorum daha değişik şekillerde görüyorum daha iyi oluyor
Çocuk olsaydı böyle söylemezdim, çocuk yokken şu zamanların değerini bilinGercektenmi?
Monotonlaşmıyo o kısım doğru. Spora gidiyorum hobi konusunda başarısızım hala bişey keşfedemedim belkide aktivite olarak az şey yaptığım için sıkılıyorum.
Uzaktaykende eşimle daha çok konuşmak istiyorum ama o çok yoğun oluyo malesef günde 1-2 kez konuşabiliyoruz
bulmusun kocanın hasını söyleniyon bosver böyle daha guzelleşim evlendiğimizden beri yaptıpı işten dolayı çok sık seyahat eder, bi şekilde her seferinde zorlanarak 3 seneyi devirdik, ben alışırım diye düşünüyodum ama alışamıyorum. Bunu ona hep söylesemde bişey yapamıyoruz.
Eşim yeni iş değiştirdi yaklaşık 3 ay önce, ve Türkiye şartlarında çok iyi maaş alıyor. Bende işi bıraktım çalışmıyorum, kendim vakit geçiriyorum . Hal böyleyken onada fazla şikayet edemiyorum çünkü işini yeni kurdu ve şartları çok iyi.
Siz olsanız ne yapardınız?
Eşim ayın yarısı seyahatte diyebilirim. 10 gun bi gider, gelir bi süre sonra 6-7 gün gider.
Artık daha çok birlikte vakit geçirmek istiyoruö ama elimden bişey gelmiyo. Söylenip dırdır yapmaktan içimi bunaltmaktan ben bile sıkıldım ama hala sevgili gibi telefonda konuşmaya günlerce ayrı kalmaya alışamadım...
Fikirlerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?