- Konu Sahibi talimterbiye
-
Öncelikle geçmiş olsun..
Abiniz sizin kanınızdan görüşmek istiyorsanız görüşün...Eşiniz kendi görüşmek istemiyorsa görüşmeyebilir..
Çocuk konusuna gelince sizin yaşınız kaç?
Soruyorum çünkü kadinlar belli bir yaşa kadar hamile kalabiliyor erkekler gibi değiliz...
Öncelikle geçmiş olsun..
Abiniz sizin kanınızdan görüşmek istiyorsanız görüşün...Eşiniz kendi görüşmek istemiyorsa görüşmeyebilir..
Çocuk konusuna gelince sizin yaşınız kaç?
Soruyorum çünkü kadinlar belli bir yaşa kadar hamil kalabiliyor erkekler gibi değiliz...
sanırım hastayken üzerine düşmenizi koz olarak kullanıyo isteklerini yaptırmak için çıkar yolu olarak hastalığı bahane ediyo kalp ameliyatı olanlarda hayatlarına devam ediyo evet zor hastalık sonuçta ama bunu size koz olarak kullanması kötü sizi bu şekilde ikna etme içine girmiş bellki çocuk konusuda iki bireyin anlaşma ve ruh haline bağlı olarak alınması gereken bir karar 1 sene ertelemek istediğinizi açıkça söyleyin abinizde sizin bir parçanız sonuçta kendi görüşmeyebilir ama bu konuda sizide kısıtlaması yanlış gene eşinizle iyi geçinin üzerine düşün ama fazlası zarar yıpranan siz olursunuz
sanırım hastayken üzerine düşmenizi koz olarak kullanıyo isteklerini yaptırmak için çıkar yolu olarak hastalığı bahane ediyo kalp ameliyatı olanlarda hayatlarına devam ediyo evet zor hastalık sonuçta ama bunu size koz olarak kullanması kötü sizi bu şekilde ikna etme içine girmiş bellki çocuk konusuda iki bireyin anlaşma ve ruh haline bağlı olarak alınması gereken bir karar 1 sene ertelemek istediğinizi açıkça söyleyin abinizde sizin bir parçanız sonuçta kendi görüşmeyebilir ama bu konuda sizide kısıtlaması yanlış gene eşinizle iyi geçinin üzerine düşün ama fazlası zarar yıpranan siz olursunuz
esınız hasta dıye her dedgını yapmak zorunda degılsınız bence
ıplerı ıyıce elıne dolamasın sonra
abınızle de kesınlıkle gorusun derım kardes nede olsa can yanı atamazsınız
bebek ısınıde aceleye getırmeye gelmez bnm fıkrımce onemlı olan karıyer hakkınızda hayırlısı olsun
arkadaşım ''hasta olan değil vadesi yeten ölür'' derler.aslında çok doğru bir söz arkadaşım eşine bunu hatırlatmalısın.sen zaten yeterince alttan alıyor görünüyorsun bence ailenden taviz verme bir iki homurdanır belki ama sonuçta kabullenir ortada yaptığın bir hata yok abin o senin var mı daha ötesi.kariyerinde başarılar dilerim
Ailenizle görüşmüyormuyorsunuz sanırım... Eşiniz de bunu biliyor... Ondan başka kimseniz olmadığını biliyor ve bunu güzelce kullanıyor....Çocuk istiyor bence ama bunu size anlatma tarzı yanlış...Eşiniz hasta diye bence de her dediğini yapmak zorunda değilsiniz... Çocuk ne kadar baba olsa da bakımı, ilgilenmesi sorumluluğun çoğu annede anne kendini hazır hissetmedikçe bence çokcuk yapılmamalı...
ben 30 yasimdayim saglikciyim zaten tibbi boyutunu biliyorum ama nedense cocuk konusu beni urkutuyor zaten ailem benimle gorusmuyor cocuga kim bakacak istifa etmem lazim kayinvalidem bakamaz bakmasini da istemiyorum bebek ikimizin arasinda oyuncak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?