Esimin bitmeyen kaprisleri

talimterbiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
272
1
26
Ankara
Daha once bir konu acmistim iyi degilim diye Allaha sukur gayet iyiyim kendimi toparladim. Hocamla tez calismalarima yogunlastim acikcasi calismak iyi geldi. Bayramda esim hafif bir kalp krizi gecirdi anjio oldu zaten ailede erkekler kalp hastasi yani esimde tehdit altinda. Su an gayet iyi ben bu surecte cok korktum daha 33 yasinda ritim bozuklugu zaten yillardir varmis. bu surecte uzulmesin diye her istegini yaptim normalde ikimizde cok inatciyizdir ve sik tartisiriz ben birden onun her istegini yapan uysal bir kadin oldum ciktim. surekli beni yonlendirmesi son zamanlarda sinirimi iyice bozmaya basladi sunu soyle yap, suraya gitme v.s tez calismalarima bile burnunu sokuyor. Bayram tatilinde sukur basbasa bir yerlere gidebildik annesi bu rahatsizligindan sonra bir yere gitmeyin koyde durun diyemedi tatilde de dakika basi arayip aman ogluma iyi bak telefonlarini saymazsak gayet iyiydik son gun esim cocuk mevzusu acti iki uc yil imkansiz dedim bunu kendisi de cok iyi biliyor en azindan doktora yeterlilik sinavini gecene kadar lutfen bu konuyu kapatilim dedim. Gereksiz bagirmalar v.s lanet olsun senin isine bir gun ben olmadigimda baskasiyla evlenir yaparsin bir cocuk dedi bu laf icime oyle oturdu ki bunu ben degil sen yaparsin dedim. sonra ozur diledi kapattik konuyu. abim bir yildan sonra ilk defa beni aradi bu tarafa gelmis goruselim mi dedi ben soklar icinde tabi abi seni cok ozledim dedim ben de dedi esime olanlari anlattim gidip goruscegim diye esim buz gibi bir ifadeyle beni dinledi kararini vermissin git tabi dedi butun moralimi bozdu. evlenmeden once abim esimin isyerine gidip tehdit etmis kardesimi asla seninle evlenmesine izin vermeyiz diye. hatta ben bunu evlendikten cok sonra duydum ama ne olursa olsun o benim abim gitmem lazim dedim simdi bana surat yapiyor bir gun senin sayende kriz gecirip olecegim neden bu kadar insafsizsin dedi saka gibi ne yaptim ki anlamiyorum esim konusmuyor diye ben de hic gorusmeyim bu mu yani bu cumartesi gelecek ve ben tabi ki gorusmeye gidecegim ama sucluluk duygusu da yasatiyor insana esimi kaybedersem yasayamam gibi geliyor ama bu kaprisleri beni oldurecek. suan gundemimiz acil cocuk, benim isi birakip evde cocuk bakmak su an hastaligini da kullandiginin farkindayim hersey de yarin birgun olecegim mesajlari veriyor.

Öncelikle geçmiş olsun..
Abiniz sizin kanınızdan görüşmek istiyorsanız görüşün...Eşiniz kendi görüşmek istemiyorsa görüşmeyebilir..

Çocuk konusuna gelince sizin yaşınız kaç?
Soruyorum çünkü kadinlar belli bir yaşa kadar hamile kalabiliyor erkekler gibi değiliz...

sanırım hastayken üzerine düşmenizi koz olarak kullanıyo isteklerini yaptırmak için çıkar yolu olarak hastalığı bahane ediyo kalp ameliyatı olanlarda hayatlarına devam ediyo evet zor hastalık sonuçta ama bunu size koz olarak kullanması kötü sizi bu şekilde ikna etme içine girmiş bellki çocuk konusuda iki bireyin anlaşma ve ruh haline bağlı olarak alınması gereken bir karar 1 sene ertelemek istediğinizi açıkça söyleyin abinizde sizin bir parçanız sonuçta kendi görüşmeyebilir ama bu konuda sizide kısıtlaması yanlış gene eşinizle iyi geçinin üzerine düşün ama fazlası zarar yıpranan siz olursunuz

esınız hasta dıye her dedgını yapmak zorunda degılsınız bence
ıplerı ıyıce elıne dolamasın sonra
abınızle de kesınlıkle gorusun derım kardes nede olsa can yanı atamazsınız
bebek ısınıde aceleye getırmeye gelmez bnm fıkrımce onemlı olan karıyer hakkınızda hayırlısı olsun

arkadaşım ''hasta olan değil vadesi yeten ölür'' derler.aslında çok doğru bir söz arkadaşım eşine bunu hatırlatmalısın.sen zaten yeterince alttan alıyor görünüyorsun bence ailenden taviz verme bir iki homurdanır belki ama sonuçta kabullenir ortada yaptığın bir hata yok abin o senin var mı daha ötesi.kariyerinde başarılar dilerim

ben 30 yasimdayim saglikciyim zaten tibbi boyutunu biliyorum ama nedense cocuk konusu beni urkutuyor zaten ailem benimle gorusmuyor cocuga kim bakacak istifa etmem lazim kayinvalidem bakamaz bakmasini da istemiyorum bebek ikimizin arasinda oyuncak olur.

Zaten birlikte goruselim demedim abimi eve cagirdim
ama abim eve gelmek istemiyor disarda gorusecegiz.

Tesekkur ederim taviz vermem ama iste boyle hastalaninca birden kotu oldum. esim disinda hayatimda kimsem yok

Ailenizle görüşmüyormuyorsunuz sanırım... Eşiniz de bunu biliyor... Ondan başka kimseniz olmadığını biliyor ve bunu güzelce kullanıyor....Çocuk istiyor bence ama bunu size anlatma tarzı yanlış...Eşiniz hasta diye bence de her dediğini yapmak zorunda değilsiniz... Çocuk ne kadar baba olsa da bakımı, ilgilenmesi sorumluluğun çoğu annede anne kendini hazır hissetmedikçe bence çokcuk yapılmamalı...

Evet yazdiklariniz cok dogru esimle birbirimizi cok seviyoruz ama cocuk icin bu yeterli degil ki bakacak kimsenin olmamasi bile icimi daraltiyor. zaten 45 yasinda bile dogum yapabilirsin dogum yasina pek takilmiyorum.

rahatsızlığını kullanıyo sanırım eşin...
taviz verme ama kavga,trip olaylarınada girmemeni tavsiye ederim...
abin konusunda çok haklısın tabiki görüşeceksin..
ama çocuk ortak bi karar bunu değerlendirmek sana kalmış..

çocuk doğunca bir süre izin alınıyor .sizde biliyorsunuzdur.

ben bakıcıya baktırıyorum çocuklarımı..

ama eşinizin de psikolojisi bozulmuş olabilir..ölüm korkusunu yaşamış olabilir..bu nedenle de bir çocuk isteyebilir..direk kestirip atmayın derim ben...

bir kere herkesin hastalığı olabilir.. bunu ironik hale getirip hayatının her noktasında kullanmanın anlamı var mı? erkeğin bu modelde olanı hiç çekilmez. erkek ki ağladığının bile farkına varılmasını istemezsen bu adam sürekli ay kalbim modunda..
kaldı ki ritim bozukluğu yaşayan bir sürü insan var. çok şükür çözümsüz bir dert değil. ailesinde kalıtsal kalp olmayan insanlarda bile stres kaynaklı olabiliyor. bir kere bu hassasiyeti yıkmalısınız. yoksa yaşlandıkça kronikleşir.

Bence esiniz hakli, haksiz olab sizsiniz. Baba olmak istiyor ve en dogal hakki. Ne yapsin bunu acikca wpyluyor iste. Ben bir yil gzcmedrn ikinciyi bekliyorum, calisiyorum. Kizim onbir haftalikti ise basladigimda. Size onerim esinizin durumu iyi gibi gorunuyor. Olmzdi yatili bir kadin bulun hatta iki kisi gelsin evinize siz sadaca annelik yapin ev isi ile ilgilenmeyin. Mini mini bir bebek gelsin araniza. Daha da inat ederseniz zaten evlilik kalmaz ortada soyleyeyim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…