Esimin boşbogazlıgı

Ay nevar ki ben kendim söylerim valla bak biz böyle yeniledik sizinkinide yenileyin diye saklamam ki
Bana sorması hoşuma bile gider
Abartmışsınız resmen

Tek kıskanç kayınvalideniz değil gibi duruyor.

Eşinizin yerinde olsam "söyleme" dediğinizde ya güler geçer veya ciddi tepki verirdim.

Iyice canm parasını senden mi alıyor ne bu stres ne güzel demekki sana özeniyor imreniyor onun evi farkli seninki farklı sonucta başka seyler varsa bilemem tabi
Ne farklısı,alt ust oturuyoruz,ona gelen misafır banada geliyor,demezmı bu ne aynısı k.validesınde aynı gelindede.

Niye muslukları ve klozeti altın kaplamami yaptırdınız?niye söyleyemez?

Canim ben senin eski konularini da biliyorum. Sen kv yi haklı sebeplerden sevmiyorsun ve ne yaparsa sana batıyor. Esin de söylemeseymis iyiymiş. Belki yaptirmaz aynısını bu sefer.

Ne farklısı,alt ust oturuyoruz,ona gelen misafır banada geliyor,demezmı bu ne aynısı k.validesınde aynı gelindede.

tadilat gürültüsünü nasıl halletmeyi düşünüyordunuz.. elemanlar girip çıkıcak filan.. garip bi durum ama zevklisiniz demek ki sevinin kadın değişmez.. giydiğiniz gecelikleri iç çamaşırları saklayın onları koplayan kv ler bile var şu dünyada..

Canim ben senin eski konularini da biliyorum. Sen kv yi haklı sebeplerden sevmiyorsun ve ne yaparsa sana batıyor. Esin de söylemeseymis iyiymiş. Belki yaptirmaz aynısını bu sefer.
Sagol cnm benı tanıdıgın için:)
Ne cektıgımı en ıyı sen anlarsın
Bıktım bu kadından

Sagol cnm benı tanıdıgın için:)
Ne cektıgımı en ıyı sen anlarsın
Bıktım bu kadından
Ama böyle yaparak kendini gerersin. Kv nin eviyle senin evinin mimarisi ayni mi? Eger ayni degilse senin evine olan onun evine olmayan aksesuarlar bul derim. Ayniysa da evini genç işi döşe derim. Baya baya modern olsun evin. Kv aynısını taklit etse bile millet ona yakistirmaz ve kendi komik duruma düşer.

Ben nutvagi yaptirirken,bembeyaz yaptirdim,ay ben beyaz yapmiycam ugrasamam dedi,gitmis bastan asaga beyaz yaptirmis,olurmusun oldururmusun

Ben nutvagi yaptirirken,bembeyaz yaptirdim,ay ben beyaz yapmiycam ugrasamam dedi,gitmis bastan asaga beyaz yaptirmis,olurmusun oldururmusun
Canım beyaz ama nasıl diyeyim herkesin begenebilecegi bir renk. Biraz daha genc işi takil diyorum o yuzden. Yani öyle seyler olsun ki sadece sana senin tarzina yakissin. Beyaz mutfak. 80 yasindaki bir insanin evinde de olur, 20 yasindakinde de. Benim yeni evlenen arkadasim oturma odasina rengarek koltuklar almıştı. O tarz koltuklari annem eve alsa yadirgarim mesela.

Nevar bunda ?kadın size ozeniyor, zevkinizi belliki beğeniyor. Yaptirsin ne olcak dünyanın sonu sanki. Esinizle de buyuzdenn tartışılır mi!!

Bilmiyorum pek konularınızı o yüzden böyle yazdım belli bi yerden sonra elbette can sıkıcı olur belki seni sinirlendirmek için yapıyor bide alt üstse Allah yardımcın olsun

En kısa zamanda tüm evi tekrar yenileyin. Haklısınız bence. Bilirİm bu tipleri. Bütün ailenin herşeyi aynı.

Benim annemle yengem gider yıllardır aynı şeyi alıp yaptırır ben sinir olurdum çünkü takıntım vardır benim. Senin ise derdin apayrı boşuna yıpratma arkadaşım kendini boşver. Aynı misafirler geliyor diyorsun o zaman gelene annem zavkime güvenir aynı şeyleri yaptırır benimle de havan olsun yorma kendini hasta olursun valla

Bence çok büyütmüşsünüz. Adam annesiyle paylaşmayacak da, kiminle paylaşacak.. Söylesin canım, yabancı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…