- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Ay nevar ki ben kendim söylerim valla bak biz böyle yeniledik sizinkinide yenileyin diye saklamam kiBundan 1 ay oncesı mutvak yenıledım,kv yazkıktaydı geldı mutvagı gordu aynısından yaptırdı,ankastre,tezgah dolaplar sekıl herrseyıyle aynı holumdekı avızeler,salondakı avızelerım hepsınınden alıp evıne taktı,yapma dedıgım halde,tv unıtesidı aldım 3 sene once gıttı cok benzerını aldı aynı yere koydu,sımdı sıra geldı,artık yeter dedım bu ne yaaa ıkız gıbı ne alırsam aynını alıp yapıyorsun,baska modelmi yok dedım,hersey tek senın içinmi uretılıyor dedı bana,tartustık bayaga ,neyse o banyosunuda tadılat ettırdı gecenlerde,gomme rezervuar yapamadılar,olmadı duvarlar inceymiş,normal alafranga koydu,bızde banyo tadılatına basladık,ben bızım duvarlar ıcın gomme rezervuar buldum arastırarak,dedım esıme anlattım tmm dedı,annenlere soyleme dedım kadın ne goruyosa benden aynısını yapıyor,esımde tmm dedı,dun soyledım bugun cıkmış,gulgonca86 bulmuş biz ondan yaptırcaz demiş,bır guzelde anlatmış,deliye dondum resmen,soyleme dedıgım halde soyluyor yaaa..
Ne farklısı,alt ust oturuyoruz,ona gelen misafır banada geliyor,demezmı bu ne aynısı k.validesınde aynı gelindede.Iyice canm parasını senden mi alıyor ne bu stres ne güzel demekki sana özeniyor imreniyor onun evi farkli seninki farklı sonucta başka seyler varsa bilemem tabi
Niye muslukları ve klozeti altın kaplamami yaptırdınız?niye söyleyemez?Banyo tadilatı yaptırıyoruz,esime banyoyla alakalı bır seyı annesıne ve babasına soyleme dıye tenbıh etmiştım dun aksam,bugun gıtmiş anlatmiş,bıde gelmşş bana ben soyledım dıyor,kıyametı koparttım,sana soyleme dedıgım seyı neden gıdıp soyledın dıye,kavga ettık ,ya haksızmıyım arkadaslar bu adam nşye laftan anlamıyor.
Ne farklısı,alt ust oturuyoruz,ona gelen misafır banada geliyor,demezmı bu ne aynısı k.validesınde aynı gelindede.
Agzın bal yesın arkadasım.Bence çok haklısın. Kıskanç bi kv ye bide boşbogaz bi eşe sahipsin.
Sagol cnm benı tanıdıgın için:)Canim ben senin eski konularini da biliyorum. Sen kv yi haklı sebeplerden sevmiyorsun ve ne yaparsa sana batıyor. Esin de söylemeseymis iyiymiş. Belki yaptirmaz aynısını bu sefer.
Altın kaplamaya yakın evet!!Niye muslukları ve klozeti altın kaplamami yaptırdınız?niye söyleyemez?
Ama böyle yaparak kendini gerersin. Kv nin eviyle senin evinin mimarisi ayni mi? Eger ayni degilse senin evine olan onun evine olmayan aksesuarlar bul derim. Ayniysa da evini genç işi döşe derim. Baya baya modern olsun evin. Kv aynısını taklit etse bile millet ona yakistirmaz ve kendi komik duruma düşer.Sagol cnm benı tanıdıgın için:)
Ne cektıgımı en ıyı sen anlarsın
Bıktım bu kadından
Ben nutvagi yaptirirken,bembeyaz yaptirdim,ay ben beyaz yapmiycam ugrasamam dedi,gitmis bastan asaga beyaz yaptirmis,olurmusun oldururmusunAma böyle yaparak kendini gerersin. Kv nin eviyle senin evinin mimarisi ayni mi? Eger ayni degilse senin evine olan onun evine olmayan aksesuarlar bul derim. Ayniysa da evini genç işi döşe derim. Baya baya modern olsun evin. Kv aynısını taklit etse bile millet ona yakistirmaz ve kendi komik duruma düşer.
Canım beyaz ama nasıl diyeyim herkesin begenebilecegi bir renk. Biraz daha genc işi takil diyorum o yuzden. Yani öyle seyler olsun ki sadece sana senin tarzina yakissin. Beyaz mutfak. 80 yasindaki bir insanin evinde de olur, 20 yasindakinde de. Benim yeni evlenen arkadasim oturma odasina rengarek koltuklar almıştı. O tarz koltuklari annem eve alsa yadirgarim mesela.Ben nutvagi yaptirirken,bembeyaz yaptirdim,ay ben beyaz yapmiycam ugrasamam dedi,gitmis bastan asaga beyaz yaptirmis,olurmusun oldururmusun
Bilmiyorum pek konularınızı o yüzden böyle yazdım belli bi yerden sonra elbette can sıkıcı olur belki seni sinirlendirmek için yapıyor bide alt üstse Allah yardımcın olsunNe farklısı,alt ust oturuyoruz,ona gelen misafır banada geliyor,demezmı bu ne aynısı k.validesınde aynı gelindede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?