- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Sendeki kv nin bende elti modeli var beni delirtiyor çay bardağına kadar taklit peşinde ama bendeki daha yüzsüz benden gördüğünü yapıp sonrada aaa sende mi aldın der bi de önce kendi almış gibiBundan 1 ay oncesı mutvak yenıledım,kv yazkıktaydı geldı mutvagı gordu aynısından yaptırdı,ankastre,tezgah dolaplar sekıl herrseyıyle aynı holumdekı avızeler,salondakı avızelerım hepsınınden alıp evıne taktı,yapma dedıgım halde,tv unıtesidı aldım 3 sene once gıttı cok benzerını aldı aynı yere koydu,sımdı sıra geldı,artık yeter dedım bu ne yaaa ıkız gıbı ne alırsam aynını alıp yapıyorsun,baska modelmi yok dedım,hersey tek senın içinmi uretılıyor dedı bana,tartustık bayaga ,neyse o banyosunuda tadılat ettırdı gecenlerde,gomme rezervuar yapamadılar,olmadı duvarlar inceymiş,normal alafranga koydu,bızde banyo tadılatına basladık,ben bızım duvarlar ıcın gomme rezervuar buldum arastırarak,dedım esıme anlattım tmm dedı,annenlere soyleme dedım kadın ne goruyosa benden aynısını yapıyor,esımde tmm dedı,dun soyledım bugun cıkmış,gulgonca86 bulmuş biz ondan yaptırcaz demiş,bır guzelde anlatmış,deliye dondum resmen,soyleme dedıgım halde soyluyor yaaa..
ben esimin annesine yani anneme biseyler alinca o kadar seviniyorum ki. biraz yasli kendisi gezmez cikmaz evden ben aliyorum gordukce tabak bardak caydanlik vs.. onu boyle minciklamak istiyorum her gordugumde. ayrica esimi dogurmus benim yanliz kalmama sebebimi. bazen kizsam da didissek de azicik hatta baya odun da olsa onsuz hayat ne karanlik ne umutsuz olurdu. o yuzden onu doguran insan benim mutfagimin aynisini yaptirsa nolur benim gelinligimin aynisindan alip giyse nolur... allah allah gercekten cok garip.....
Ayy bu modelleri topluyup bir araya birakicsksin,yesinler birbirlerini bizede bulasmasinlar.Sendeki kv nin bende elti modeli var beni delirtiyor çay bardağına kadar taklit peşinde ama bendeki daha yüzsüz benden gördüğünü yapıp sonrada aaa sende mi aldın der bi de önce kendi almış gibi
Ben nedense sevmiyorum ayni kiyafetleri ayni esyalari kullanmayi.Biri bana bu kadar imrense hosuma gider.
Hatta o tuvaleti arar ben soylerdim anne bak ben boyle bisi buldum belki siZe de uyar diye :)
Arkadaslarim annem kv hic kimsenin benim yaptirdigim seyin aynisini yaptirmasini kabul etmem,bizim eviniz alt ust,tadilat yaptirdik,1 milyon tane model varken neden aynisini bir insan yaparki?Valla burdaki sorun kv de degil sizde bence. Benim kv ile mutfak tezgahima kdr ayni rahatsiz etmiyor beni evin sekli ayri geleni gideni ayri bana ne? He farkli istedim mi istedim. Ama ayni diye de niye fesatlik yapip kocama annene sakin bunu aliyoruz deme diyim ki? Beni ne ilgilendirir? Arkadaslariniz yaptirsa bu kdr rahatsiz olur musunuz yoksa ovune ovune ayy benim banyomu begendi de aynisini yaptirdi diye orda burda anlatir misiniz?
Gercekten cok komikk,ha ha ha.Mutvak:)) mutfak
E diyorsun ki onlarin duvar inceymis gomme yaptiramadi. Yani kadin istemis ama yaptiramamis. Ama sen bulmussun yaptiriyorsun ve duymasin diye ugrasiyorsun. Insan der ki x teyze ya da anne ne diyorsan artik bak boyle birsey varmis. Sizinki fesatliga giriyo kusura bakmayin..Arkadaslarim annem kv hic kimsenin benim yaptirdigim seyin aynisini yaptirmasini kabul etmem,bizim eviniz alt ust,tadilat yaptirdik,1 milyon tane model varken neden aynisini bir insan yaparki?
Hemde aynisindan sakin yapma dedigim uyardigim halde!!!
E diyorsun ki onlarin duvar inceymis gomme yaptiramadi. Yani kadin istemis ama yaptiramamis. Ama sen bulmussun yaptiriyorsun ve duymasin diye ugrasiyorsun. Insan der ki x teyze ya da anne ne diyorsan artik bak boyle birsey varmis. Sizinki fesatliga giriyo kusura bakmayin..
Biliyorum cnmAh bacım kelin ilacı olsa...
Aynı tipten bende de var..
şu lohusa halimle arkamdan konuşuyor.
Bende bebeğimi kaybettim biliyosun..
Ya sabır çekiyorum!
Uyardigin icin yapiyordur. gicik olmustur.Arkadaslarim annem kv hic kimsenin benim yaptirdigim seyin aynisini yaptirmasini kabul etmem,bizim eviniz alt ust,tadilat yaptirdik,1 milyon tane model varken neden aynisini bir insan yaparki?
Hemde aynisindan sakin yapma dedigim uyardigim halde!!!
Pes yani. 1kac sey begenilir de ev kopyalanmaz. Ben hic kizmam biseyimin aynisindan alinmasina falan ama bu kadarinda tepki verirdim. Bizim bi tanidik da gelini sacini ne renk boyatsa ayni renk boyatirdi :)Bundan 1 ay oncesı mutvak yenıledım,kv yazkıktaydı geldı mutvagı gordu aynısından yaptırdı,ankastre,tezgah dolaplar sekıl herrseyıyle aynı holumdekı avızeler,salondakı avızelerım hepsınınden alıp evıne taktı,yapma dedıgım halde,tv unıtesidı aldım 3 sene once gıttı cok benzerını aldı aynı yere koydu,sımdı sıra geldı,artık yeter dedım bu ne yaaa ıkız gıbı ne alırsam aynını alıp yapıyorsun,baska modelmi yok dedım,hersey tek senın içinmi uretılıyor dedı bana,tartustık bayaga ,neyse o banyosunuda tadılat ettırdı gecenlerde,gomme rezervuar yapamadılar,olmadı duvarlar inceymiş,normal alafranga koydu,bızde banyo tadılatına basladık,ben bızım duvarlar ıcın gomme rezervuar buldum arastırarak,dedım esıme anlattım tmm dedı,annenlere soyleme dedım kadın ne goruyosa benden aynısını yapıyor,esımde tmm dedı,dun soyledım bugun cıkmış,gulgonca86 bulmuş biz ondan yaptırcaz demiş,bır guzelde anlatmış,deliye dondum resmen,soyleme dedıgım halde soyluyor yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?