Esimin boşbogazlıgı

Valla burdaki sorun kv de degil sizde bence. Benim kv ile mutfak tezgahima kdr ayni rahatsiz etmiyor beni evin sekli ayri geleni gideni ayri bana ne? He farkli istedim mi istedim. Ama ayni diye de niye fesatlik yapip kocama annene sakin bunu aliyoruz deme diyim ki? Beni ne ilgilendirir? Arkadaslariniz yaptirsa bu kdr rahatsiz olur musunuz yoksa ovune ovune ayy benim banyomu begendi de aynisini yaptirdi diye orda burda anlatir misiniz?

Amann ..
Gereksiz şeyler için Üzülmeye değer mi. .

Sendeki kv nin bende elti modeli var beni delirtiyor çay bardağına kadar taklit peşinde ama bendeki daha yüzsüz benden gördüğünü yapıp sonrada aaa sende mi aldın der bi de önce kendi almış gibi

Biri bana bu kadar imrense hosuma gider.
Hatta o tuvaleti arar ben soylerdim anne bak ben boyle bisi buldum belki siZe de uyar diye :)

Seninki masallah sevilcek minciklayacagin bir kv mis,cok sanslisin,bizim malesef oyle bir iliskimiz hic olmadi,senin dusundugun seylerin yarisini bile onun icin asla dusunemem.

Sendeki kv nin bende elti modeli var beni delirtiyor çay bardağına kadar taklit peşinde ama bendeki daha yüzsüz benden gördüğünü yapıp sonrada aaa sende mi aldın der bi de önce kendi almış gibi
Ayy bu modelleri topluyup bir araya birakicsksin,yesinler birbirlerini bizede bulasmasinlar.

Arkadaslarim annem kv hic kimsenin benim yaptirdigim seyin aynisini yaptirmasini kabul etmem,bizim eviniz alt ust,tadilat yaptirdik,1 milyon tane model varken neden aynisini bir insan yaparki?
Hemde aynisindan sakin yapma dedigim uyardigim halde!!!

Arkadaslarim annem kv hic kimsenin benim yaptirdigim seyin aynisini yaptirmasini kabul etmem,bizim eviniz alt ust,tadilat yaptirdik,1 milyon tane model varken neden aynisini bir insan yaparki?
E diyorsun ki onlarin duvar inceymis gomme yaptiramadi. Yani kadin istemis ama yaptiramamis. Ama sen bulmussun yaptiriyorsun ve duymasin diye ugrasiyorsun. Insan der ki x teyze ya da anne ne diyorsan artik bak boyle birsey varmis. Sizinki fesatliga giriyo kusura bakmayin..

Ah bacım kelin ilacı olsa...
Aynı tipten bende de var..
şu lohusa halimle arkamdan konuşuyor.
Bende bebeğimi kaybettim biliyosun..
Ya sabır çekiyorum!

Bugune kadar yaptiklarini okudunnu?
Holdeki avizeler salondaki avize tv unitesi mutvak hep ayni neden,gidip aynisindan alip yapti,hoslanmadigimi dile getirdim ama yok,onlar banyoya benden once basladi bittti artik,sindi biz basladik ben aradim buldum yaptiricam ,esimede soyleme dedim bu saatten sonra kv yaptiramaz zaten bitti onun banyosu.

Ah bacım kelin ilacı olsa...
Aynı tipten bende de var..
şu lohusa halimle arkamdan konuşuyor.
Bende bebeğimi kaybettim biliyosun..
Ya sabır çekiyorum!
Biliyorum cnm(

Bende kaybettim hemde ikizlerimi 6 ay oldu,o konudan yana zaten nefret ettim bu kv deden,simdi herseyi batiyor.

Uyardigin icin yapiyordur. gicik olmustur.
Yoksa hediye etsen yapmaz belki de :)

Pes yani. 1kac sey begenilir de ev kopyalanmaz. Ben hic kizmam biseyimin aynisindan alinmasina falan ama bu kadarinda tepki verirdim. Bizim bi tanidik da gelini sacini ne renk boyatsa ayni renk boyatirdi :)

Iyide o gomme rezervuari bulmak zor degilki sizinkini gorup anliyacakti eninde sonunda simdi yeniden kirdirmaz heralde duvarlari.

Bu kv hep aynı galiba benim kv düğün alışverişin de bize ne alındiysa aynısını aldı onları da eşim ödedi..Salon fonlarınin aynısını istedi tulü de aynisindan isteyince ben desenleri bari farklı olsun anne deyince kp acaba yanlış mi yapıyoruz der gibi bana baktı ben çok kinayeli söylememistim zaten benimkine çok benzer güzel br desen onlara da seçtim sen seç dediler bizimkinin de haliyle biz daha iyi anlıyoruz kv sizden görüp hevesleniyor.Kp rahmetli oldu keşke öyle bişey söylemeseydim diyorum.Çokta büyütmeyin bu konuyu hatta kv söyleyin bende geleyim beraber seçelim deyin.Birebir aynısını almamis olursunuz.Bende kv de adayıyım bende gelinin aldıklarına heveslenir miyim acaba diye düşünüyorum ama ben çok dikkat ederim böyle şeylere gerekirse çok farklı alırım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…