- Konu Sahibi Gulgonca86
-
buraya yazanlar ne sabırlıymış vay be! kendimi sorguladım bi an bende mi sorun var diye.
kız diyor, kv söylediğim halde gidip aynısı yaptırıyor, bi de alt üst oturuyorlar ne saçma ya.Yani burda hırsızın hiç mi suçu yok, herkes nolcak yea diyo.
bencede eşine kızmakta haklısın .baktın ki bu seferde kv aynısını yaptırıyo , istersen sana benim evin anahtarını vereyim kendim çıkayım, evler nasılsa aynı de.
Bi tane de bende.....Söylerler sonra da aa unutmuştum aşkım bana söyleme dediğini diye de yalan söylerler o boşboğazdan bi tane de bende var
muhtemelen kuvet istediniz tadilay yapıyodunuz hayalinize mumlar köpüklü banyo jakuzide keyif yapıcaz anne dediysen sende kızmısındırBanyo tadilatı yaptırıyoruz,esime banyoyla alakalı bır seyı annesıne ve babasına soyleme dıye tenbıh etmiştım dun aksam,bugun gıtmiş anlatmiş,bıde gelmşş bana ben soyledım dıyor,kıyametı koparttım,sana soyleme dedıgım seyı neden gıdıp soyledın dıye,kavga ettık ,ya haksızmıyım arkadaslar bu adam nşye laftan anlamıyor.
Bende de var o modelden bitane. Söyleme dediğin şeyi bile onun bunun yanında inadına yapar gibi anlatır. Sonra kızdığımda da aaa valla aklıma gelmedi der. Ne kadar sinir bozucu bir durum. Anlayabiliyorum.Banyo tadilatı yaptırıyoruz,esime banyoyla alakalı bır seyı annesıne ve babasına soyleme dıye tenbıh etmiştım dun aksam,bugun gıtmiş anlatmiş,bıde gelmşş bana ben soyledım dıyor,kıyametı koparttım,sana soyleme dedıgım seyı neden gıdıp soyledın dıye,kavga ettık ,ya haksızmıyım arkadaslar bu adam nşye laftan anlamıyor.
Onun aynısından bi tane bendede var çaresi yokBanyo tadilatı yaptırıyoruz,esime banyoyla alakalı bır seyı annesıne ve babasına soyleme dıye tenbıh etmiştım dun aksam,bugun gıtmiş anlatmiş,bıde gelmşş bana ben soyledım dıyor,kıyametı koparttım,sana soyleme dedıgım seyı neden gıdıp soyledın dıye,kavga ettık ,ya haksızmıyım arkadaslar bu adam nşye laftan anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?