Esimin boşbogazlıgı

Sende esine en son söyle . Tadilatciyi çağıralım fikir alalım bi ara yaptırırız de . Annenlere deme kesin bisey yok de . Boyle yapabilirsin . Ne yaparsan yap . Degistiremessin

Mutvak ne ola ki ?? :)

Biri benim evimin aynısını taklit etse aslında bozulurum biraz ama güzel olan tarafı şu..demek ki ondan daha zevkliyim demek seni kendisinden zevkli buluyor hoşuna gidiyor..amaan bırak yapsın ya..kafa yormaya değmez..millet nelerle uğraşıyor..Kaynana diyaloglarım diye bi konu var burda eskilerden..Bi oku..kaynana gece 2 de yatak odasına dalıyor izinsiz..kimisi misafirliğe gelini oğlu gelince,sıcak suyu kapatıyor bi iş yaparlarsa duş alamasınlar diye..oo ne fettanlar var senin ki stajyer öğrenci kalır onların yanında

buraya yazanlar ne sabırlıymış vay be! kendimi sorguladım bi an bende mi sorun var diye.
kız diyor, kv söylediğim halde gidip aynısı yaptırıyor, bi de alt üst oturuyorlar ne saçma ya.Yani burda hırsızın hiç mi suçu yok, herkes nolcak yea diyo.
bencede eşine kızmakta haklısın .baktın ki bu seferde kv aynısını yaptırıyo , istersen sana benim evin anahtarını vereyim kendim çıkayım, evler nasılsa aynı de.

Bir gun ne dedi biliyormusun bundan 4 ay once esimin is degisikligi vardi bursaya tayin cikti,ben olsam giderdim dedi bana,bende buraya gecerim dedi,sende dunden razisin bizi burdan cikarmaya dedim,ee ben isteseydim bu daireye otururdum kendim istemedim dedi.

Simdi herseyini ben a dan z ye yaptim duzelttim gizu burda kaldi kadinin.

Valla erkek milleti kadınları çıldırtmayı iyi bilirler hıhhhh

yeni yaptırdığı banyonu yıktırıp yaptıracak hali yok,ayrıca sizin evinize gelmiyor mu ,illaki gelince görecek tadilat yaptırdığınızı yine görecek onda o hırs varsa zaten yine yaptırır.

Ay yaptırsın ya ne olucak.demek sizin zevkinizi begeniyor.ne varki bunda.benim kv demde gelinler de gördüğünü yaptırır alır bazen.siz gençsiniz böyle şeyleri daha iyi biliyorsunuz der sorar bize.

ne bu yarış anlamıyorum?!!yaptirsin.ya yaşlı kadın özenmis demekki. Çağırın hatta bak anne nasıl deyin.istersen size de böyle yaptiralimmi deyin.madem aynısını yaptırıyor.azicik politik olun!!!bari aynısını yaptıracak hiç değilse siz önayak olunki iyi siz olun.yani bir de kadına sormussunuz neden aynısını yaptırıyorsun diye.ustune kavga etmişsin. Okurken ben utandım yani.ama kv.deniz de maşallah güzel cevap vermiş

muhtemelen kuvet istediniz tadilay yapıyodunuz hayalinize mumlar köpüklü banyo jakuzide keyif yapıcaz anne dediysen sende kızmısındır

en iyi tahmin bence

Bende de var o modelden bitane. Söyleme dediğin şeyi bile onun bunun yanında inadına yapar gibi anlatır. Sonra kızdığımda da aaa valla aklıma gelmedi der. Ne kadar sinir bozucu bir durum. Anlayabiliyorum.

ben esimin annesine yani anneme biseyler alinca o kadar seviniyorum ki. biraz yasli kendisi gezmez cikmaz evden ben aliyorum gordukce tabak bardak caydanlik vs.. onu boyle minciklamak istiyorum her gordugumde. ayrica esimi dogurmus benim yanliz kalmama sebebimi. bazen kizsam da didissek de azicik hatta baya odun da olsa onsuz hayat ne karanlik ne umutsuz olurdu. o yuzden onu doguran insan benim mutfagimin aynisini yaptirsa nolur benim gelinligimin aynisindan alip giyse nolur... allah allah gercekten cok garip.....

Onun aynısından bi tane bendede var çaresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…