Esimin bu huyu beni cok yipratti

selmanurnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
477
335
33
45
Merhaba arksdaslar
Esim tabi bi suru olay varda toparlamaya calisirsam.bi yere giderken gelirken bi takinti oldu gecimsizlik yapiyor.cok sosyal kaynasivereyim diyen bir insan degil.tamam bu onun huyu.
Ornegin oglumun arkadaslari anneleri konuşuyorlar aksam toplanalim diye .hic biri eskerine sormuyorla bile tamam diyorlar.
Ama ben biliyorumki esim aksilik yapacak ona danisdigim zaman bile gitmicem diyecek. ne isim var milletle diyecek .ne gezme meraklisisin diyecek.
Daha ona bile sormadan aksam isimiz var dedim.
Ben sosyalligi seven dostlarim olsun arkadaslarim olsun bu tip seylerden hoslanirim.
Ornegin ertesi gun icin sozlesmisizdir. Bir yere gidilcektir.ufacik biseyden birsey cikartir bahane eder gelmicem der cikar.cocuk gibi.burnumdan getirir aralarda birakir.
Kuzenlerim bulusur gitmez ben oyle fotograflarina bakar uzulurum.
Bu huyu beni cok bunaltti yordu.yeni arkadas edinemez.artik gercekten sinir minir kalmadı.
Huylu huyundan vazgecermi nerde.ona bakmadan gittigim gezdigim arkadaslarim falan var ama esli gidilcek ortamlarda var sonucta.

Zorlamayin adam yalnizligi seviyor demekki...kadin arkadaslarla idare edin esli toplantilara katilmayin

Zorlamayin adam yalnizligi seviyor demekki...kadin arkadaslarla idare edin esli toplantilara katilmayin
bunlar ne manasız ne anlamsız yorumlar kusura bakmayın ama
essiz gidilecek yere var eşle gidilecek yer var aman zorlamayın olur mu canım
bu cok zor bir durum konu sahibi size sabır dıiliyorm
eşiniz mutlaka tedavi olmalı.siz hep alıp basınızı yalnız gideceksenz niye evlendinz

En cekilmez insan tipi. Ya ona ne senin ne yaptigindan. Yani kendisi arkadaslariyla bulusmak istediginde sen sorun cikariyor musun? En dogal hakkin tamam danisirsin esine soylersin onceden ama gitme ne isin var falan demesi gereksizlik. Ona ne yani. Kendi napiyosa yapsin ama seni de kendine benzetmeye calismasi cok sacma. Bence tavrini koy bu konuda kendini ezdirme . Hergun cikip kapi kapi gezecek halin yok anlayis gostermesi lazim.

Tamam haklısınız da adamın da huyu bu sonuçta.
Evlenmeden önce dikkate almanız gereken bir konuydu bu.
Ben de öyle çıkayım,gezeyim,dolaşayım pek sevmem. Kocam zorlasa bozulurdum yani.
evet evlenmeden önce düşünülecek sorgulanacak bi kritermiş bu.
evlenmeden önce ikimizinde memleketi olmayan bir yerde çalışıyorduk. ve küçük bir ilçeydi
sosyal ortmammız yoktu. ordan ayrılcağımızı bildiğimiz için öyle bi çabamızda yoktu. o nedenle bunu anlayacak durumum olmamış.
((
yani böyle gidilmesi gereken yerlerde bile sorun falan çıkartması artık cidden bıktım.

örneğin bi arkadaşımın düğünü oluyor. obana gelmiş oluyor .gitmek istiyorum. onu bile problem haline getiriyor.

yok ben kendim gideceksem bir şey demiyorda. birlikte gidilcek yerlerde işte sorun

tedavi derken canım ciddi soruyorum.psikolojikmi nasıl nerde ve bunun başlığı ne olmalı. doktora ne demeliyim

kesinlikle bu olmaz ve bu kabulenilemz birsey üstelik siz çalısan bir bayansınz
asla ama asla sizi kısıtlıyamaz eşiniz siz çocukmusunz ki sizi kısıtlayacak

Seni bunaltıyorsa hiç gelmesin zaten sen takıl keyfine bak bende hiç sevmem böyle tipleri yalnız başına dursun ölece

benim eşim de inanılmaz insan seçer, beğenmediğiyle tek kelime konuşmaz oturur tv izler,
ben de o yüzden onun tarzı olmayan insanlarla eşsiz görüşüyorum,
bir insanı değiştirmeye çalışmak asla kabul edebileceğim bir şey değil zaten.

Essiz gidin. Benim arkadaşım öyle yapıyor ve diyor eşim gelmek istemiyor diye.

tedavi derken canım ciddi soruyorum.psikolojikmi nasıl nerde ve bunun başlığı ne olmalı. doktora ne demeliyim
eşiniz bir psikologa gitmeli asosyal bir insan
ve emin olun bunun altından ciddi sıkıntılar cıkar
insanlardan uzak olmak onları önemsememek
vs.. gibi sıkıntıların altından baska seyler cıkar
nerden biliyorm dersenz babamdan biliyorum benim babamda annem yıllarca cekti
orda ne işimz var aman oraya gitme suna gitme diye diye ömrünü yedi
tuhaf bir kıskanclıgıda vardı birazda oondan insanlardan hep kaçardı
çok zor bir durum zor bir ereke allah sabır versin

kesinlikle bu olmaz ve bu kabulenilemz birsey üstelik siz çalısan bir bayansınz
asla ama asla sizi kısıtlıyamaz eşiniz siz çocukmusunz ki sizi kısıtlayacak
canım yanlış anlaşılmış olmıyayım. kısıtlama yok.
ama sorun birlikte gideceğimiz yerlerde. yani sosyal ortamlara girerekne. sorun . gelmicem. yok tanımıyorum. ne işimiz var falan filan

benım eşimde böyle 10 yıldır 3 ev degiştirdik bir komşu edinemedık kendımıze ,
çünkü kimseye gidip gelmez , ama boşver evde dinleniriz aşkım boşver der

Kabul edilemez falan diyenler var saka gibi.Adam size terbiyesizlik yapmiyor dovmuyor hakaret etmiyor.Sadece sosyal ortamlardan hoslanmiyor.
Burada kabul edilemez diyenler gercek hayatlarinda neleri kabul ediyolardir kim bilir.
Eger esinizi seviyosaniz katlanicaksiniz.Adam karakterini sizin icin degistiremez,zorlamayin.

yani eşsiniz sonuçta heryere birlikte gitmeniz gerekir eşli ortamlara vs...
bunu belki değiştiremezsiniz ama biraz dizginleyebilirsiniz

benım eşimde böyle 10 yıldır 3 ev degiştirdik bir komşu edinemedık kendımıze ,
çünkü kimseye gidip gelmez , ama boşver evde dinleniriz aşkım boşver der
(( melea rahatca birini cağıramam .nerden cağırdın der.amannn walla çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…