- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi selmanurnur
-
Neden nanasız olsun ki çok da doğru söylemişler.. siz böyle olmadığınız için garipseyebilirsiniz.. bende sürekli sosyal takılanları garipsiyorum..bunlar ne manasız ne anlamsız yorumlar kusura bakmayın ama
essiz gidilecek yere var eşle gidilecek yer var aman zorlamayın olur mu canım
bu cok zor bir durum konu sahibi size sabır dıiliyorm
eşiniz mutlaka tedavi olmalı.siz hep alıp basınızı yalnız gideceksenz niye evlendinz
Haddinizi bilirseniz daha kolay iletisim kurabilirizbunlar ne manasız ne anlamsız yorumlar kusura bakmayın ama
eşiniz mutlaka tedavi olmalı.siz hep alıp basınızı yalnız gideceksenz niye evlendinz
Bize göre oldukça manalı kusura bakmayın.bunlar ne manasız ne anlamsız yorumlar kusura bakmayın ama
Haberlesiriz diyorum ben esim de bana sormadan geliyoruz demezpeki şöyle sorsam diyelim bir ortam da akşam için plan yapılıyor. siz rahatlıkla (eğer eşinizin bir işi olmadığını biliyorsanız)tamam geliriz diyebiliyormusunuz?
inşallahesini zolamak olmaz ama onu birlikte disari cikarmaya alistirabilirsin sonra bir cift arkadasnla gorusmelere zor geliyor olabilir.Yavas yavas oluyor bu durumlar annem anlatir ilk evlendigimizde misafr gelirdi disari kacardi diye simdi babamla geziyorlar arkadaslari geliyor bu zaman ve sabir isteyen bir surec
Aynen biz de.Haberlesiriz diyorum ben esim de bana sormadan geliyoruz demez
(( melea rahatca birini cağıramam .nerden cağırdın der.amannn walla çok zor
Eşime sormadan söz vermem.. zaten işi çok yoğun evinde dinlenmek ister diye düşünüyorum.. eşim de bana sorar muhakkak.. eşimin işi çok zor bi iş yeri geliyo haftada 2 gün eve gelebiliyo bazen o bile olmuyo.. tüm gün evde olduğu bi pazar var bazen o da olmuyo.. onu da birlikte geçiriyoruz zaten.. birbirimizi özlediğimizden önceliğimiz birbirimiz oluyo..peki şöyle sorsam diyelim bir ortam da akşam için plan yapılıyor. siz rahatlıkla (eğer eşinizin bir işi olmadığını biliyorsanız)tamam geliriz diyebiliyormusunuz?
kesinlikle bu olmaz ve bu kabulenilemz birsey üstelik siz çalısan bir bayansınz
asla ama asla sizi kısıtlıyamaz eşiniz siz çocukmusunz ki sizi kısıtlayacak
evet evlenmeden önce düşünülecek sorgulanacak bi kritermiş bu.
evlenmeden önce ikimizinde memleketi olmayan bir yerde çalışıyorduk. ve küçük bir ilçeydi
sosyal ortmammız yoktu. ordan ayrılcağımızı bildiğimiz için öyle bi çabamızda yoktu. o nedenle bunu anlayacak durumum olmamış.
((
yani böyle gidilmesi gereken yerlerde bile sorun falan çıkartması artık cidden bıktım.
örneğin bi arkadaşımın düğünü oluyor. obana gelmiş oluyor .gitmek istiyorum. onu bile problem haline getiriyor.
Eşe sorulmadan tamam denilmemeli, karı koca birbirine sormalıpeki şöyle sorsam diyelim bir ortam da akşam için plan yapılıyor. siz rahatlıkla (eğer eşinizin bir işi olmadığını biliyorsanız)tamam geliriz diyebiliyormusunuz?
Aynen canim kestirip atiyor.en cok uzuldugum orda duracagin iki saat hatir icin yapar ama yok.bugun iste butun arkadaslar ramazan oncesi bulustular.inat gitmedi.ustelersem kavga cikiyor.guzel konusuyorum olmuyor.cik biktim inanin.cocuklar icin cogu yere gitmek istiyorum.mutlu iluyorlar cunkuAynı benim eşim. Bende cok tartıştım bu yüzden ama birsey drgısmıyor adam asosyal. Senin yakınlarına yakınlık göstermek zorunda değilim dedi bir keresinde. Ben artık bu konuda baskı yapmıyorum ama dediğiniz gibi bazı durumlarda zor durumda kalıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?