Esimin bu huyu beni cok yipratti

Benim eşim de böyle hiç bi yere gelmez kendi amcalarına gider benim akrabalarımı küçümser bi ortama girse mecbur kalıpta susar konuşmaz yada çok az konuşur artık hiç gel demiyorum tek gidiyorum gelip huzur bozacak gelmesin direk o gelmez diyorum napim senin gücün varsa değiştirmeye uğraş benim gücüm yok

Ben de cok saga sola gitmeyi sevmem,istemiyorsa zorlamayin.

Onun gelmesini geçtim. Ben bi arkadaşıma kahveye gidince veya herhangi bişey için biryere gidince izin vermez. Hesap sorar , sinirlenir. Bana biri gelince binbir şey. Seninki yine iyiymiş bana karışma sen ne yaparsan yap diyo ne güzel işte. Ben naaptın. Allahtan artık çocukları parka götürmeme kızmıyo. Bi onu aşabildik 10 senede. Huy değişmiyor maalesef.

Hep böyle miydi? Evlenmeden önce ya da evliliğin ilk zamanlarında? Eğer öyleyse ve onu böyle kabul ettiyseniz yapılacak bir şey yok, yalnız gideceksiniz. Herkesin yapısı farklı.
Ahh canim bilemedim
Soyle bilemedim .biz gorev yaptigimiz bir ilcede tanistik nisanlandik.ikimizinde memleketi degildi.arkadasimiz olmadigi gibi ayrilacagimiz icin sosyellesme derdimi z olmadi.zaten o donemlerde yalniz ilmak ister ya insan.calisma ortamindaki arkadaslariyla iyiydi neseliydi.onun o nesesini gorunce aksine sosyal bi insan sandim.

Anladım ama sorun etmeyin bence ya, yapısı öyledir. Güzel yaklaşırsanız yumuşak bir şekilde belki zamanla direnci kırılır ya da eve hoşsohbet çift arkadaşlarınızı çağırın özellikle eşinizin anlaşabileceği yavaş yavaş kırılabilir bu huyu. Çok kötü görmedim ben durumu.

Tesekkur ederim canim .cevap yazdin ilgilendin.hep bisey yapmak istiyorum .aklimdan geciriyoorum soyke boyle yapsak diye.sonra kabul edermi ki falan diyirum .nasil söylesem .sonra bi kere hayir dedimi zaten kuru inada geciyor.ustelersem tartisma cikiyor.dir dir yspiyir oluyorum.kangren gibi sorun oldu aramizdski bu durum.

Ne demek rica ederim. Bir gün böyle konuşkan ve eşinle iyi anlaşabilecek bir çift arkadaşını davet etsen eşine de çok ısrar ettiler desen. Eşinin hoşlandığı şeyleri yapsanız.

Bence de Huyu bu vazgeciremezsiniz. Benim esim de evden cikmaz. Hic cikmaz. Yillarca otursun, dur bir hava alayim demez. Ailesi de ayni. Kucuk bir ilcede yasiyorlar, yillarca evden cikmamislar. Ben de istanbulda buyudum, gezeyim tozayim severim. Esimle evlenmeden once hep ayni iki cafede oturduk, cay ictik donduk, koca istanbulda suraya buraya hic mi hic gitmedik. Evlendik ne balayi, ne tatil. ABD ye geldik, yemin ederim bir saat uzaklikta meshur Newyork'a bir sene sonra onu da bir arkadasini birakmak bahanesiyle gittik, o kadar. Ben de cok agladim, kendimi yerden yere attim, umrunda bile olmazdi, suraciga cikmazdi, ortaligi yikar, bin kavga eder, yine de cikmaz.
Aynen senin esin de boyle. Bosver girmesin esli ortama ya da aile ortamlarina, keyfine bak, takil. Ben cocugumu alip alip gidiyorum gezmelere hep. Hicc ozenmez, ben de gelsem mi ki demez. Araba da suruyorum, param da var, amannn otursun dursun esim evde. Erkek adam ya yillardir evde oturuyor.

Benimki disari cikar.carsi market gezmeyi cok sever.oyle olunca ne bileyim gezmeyi seven biri sandim.ama benim bi arkadasima gidelim desem gitmez.gelcez derler niye kabul ettin der.ha arkadas gelince kotu davranmaz .iyi agirlar.duguna mugune gitmez.dugunlerde kari kocalar danseder.ben gozyasimi icime akitirim.

Kendisi sevmiyor olabilir. Ama size karismamasi gerekiyor. O istemiyor hoslanmiyor diye sizi de asosyal yapmaya hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…