- Konu Sahibi selmanurnur
-
Ahh canim bilemedimHep böyle miydi? Evlenmeden önce ya da evliliğin ilk zamanlarında? Eğer öyleyse ve onu böyle kabul ettiyseniz yapılacak bir şey yok, yalnız gideceksiniz. Herkesin yapısı farklı.
Ahh canim bilemedim
Soyle bilemedim .biz gorev yaptigimiz bir ilcede tanistik nisanlandik.ikimizinde memleketi degildi.arkadasimiz olmadigi gibi ayrilacagimiz icin sosyellesme derdimi z olmadi.zaten o donemlerde yalniz ilmak ister ya insan.calisma ortamindaki arkadaslariyla iyiydi neseliydi.onun o nesesini gorunce aksine sosyal bi insan sandim.
Ahh canim bilemedim
Soyle bilemedim .biz gorev yaptigimiz bir ilcede tanistik nisanlandik.ikimizinde memleketi degildi.arkadasimiz olmadigi gibi ayrilacagimiz icin sosyellesme derdimi z olmadi.zaten o donemlerde yalniz ilmak ister ya insan.calisma ortamindaki arkadaslariyla iyiydi neseliydi.onun o nesesini gorunce aksine sosyal bi insan sandim.
Tesekkur ederim canim .cevap yazdin ilgilendin.hep bisey yapmak istiyorum .aklimdan geciriyoorum soyke boyle yapsak diye.sonra kabul edermi ki falan diyirum .nasil söylesem .sonra bi kere hayir dedimi zaten kuru inada geciyor.ustelersem tartisma cikiyor.dir dir yspiyir oluyorum.kangren gibi sorun oldu aramizdski bu durum.Anladım ama sorun etmeyin bence ya, yapısı öyledir. Güzel yaklaşırsanız yumuşak bir şekilde belki zamanla direnci kırılır ya da eve hoşsohbet çift arkadaşlarınızı çağırın özellikle eşinizin anlaşabileceği yavaş yavaş kırılabilir bu huyu. Çok kötü görmedim ben durumu.
Tesekkur ederim canim .cevap yazdin ilgilendin.hep bisey yapmak istiyorum .aklimdan geciriyoorum soyke boyle yapsak diye.sonra kabul edermi ki falan diyirum .nasil söylesem .sonra bi kere hayir dedimi zaten kuru inada geciyor.ustelersem tartisma cikiyor.dir dir yspiyir oluyorum.kangren gibi sorun oldu aramizdski bu durum.
Benimki disari cikar.carsi market gezmeyi cok sever.oyle olunca ne bileyim gezmeyi seven biri sandim.ama benim bi arkadasima gidelim desem gitmez.gelcez derler niye kabul ettin der.ha arkadas gelince kotu davranmaz .iyi agirlar.duguna mugune gitmez.dugunlerde kari kocalar danseder.ben gozyasimi icime akitirim.Bence de Huyu bu vazgeciremezsiniz. Benim esim de evden cikmaz. Hic cikmaz. Yillarca otursun, dur bir hava alayim demez. Ailesi de ayni. Kucuk bir ilcede yasiyorlar, yillarca evden cikmamislar. Ben de istanbulda buyudum, gezeyim tozayim severim. Esimle evlenmeden once hep ayni iki cafede oturduk, cay ictik donduk, koca istanbulda suraya buraya hic mi hic gitmedik. Evlendik ne balayi, ne tatil. ABD ye geldik, yemin ederim bir saat uzaklikta meshur Newyork'a bir sene sonra onu da bir arkadasini birakmak bahanesiyle gittik, o kadar. Ben de cok agladim, kendimi yerden yere attim, umrunda bile olmazdi, suraciga cikmazdi, ortaligi yikar, bin kavga eder, yine de cikmaz.
Aynen senin esin de boyle. Bosver girmesin esli ortama ya da aile ortamlarina, keyfine bak, takil. Ben cocugumu alip alip gidiyorum gezmelere hep. Hicc ozenmez, ben de gelsem mi ki demez. Araba da suruyorum, param da var, amannn otursun dursun esim evde. Erkek adam ya yillardir evde oturuyor.
Kendisi sevmiyor olabilir. Ama size karismamasi gerekiyor. O istemiyor hoslanmiyor diye sizi de asosyal yapmaya hakki yok.Merhaba arksdaslar
Esim tabi bi suru olay varda toparlamaya calisirsam.bi yere giderken gelirken bi takinti oldu gecimsizlik yapiyor.cok sosyal kaynasivereyim diyen bir insan degil.tamam bu onun huyu.
Ornegin oglumun arkadaslari anneleri konuşuyorlar aksam toplanalim diye .hic biri eskerine sormuyorla bile tamam diyorlar.
Ama ben biliyorumki esim aksilik yapacak ona danisdigim zaman bile gitmicem diyecek. ne isim var milletle diyecek .ne gezme meraklisisin diyecek.
Daha ona bile sormadan aksam isimiz var dedim.
Ben sosyalligi seven dostlarim olsun arkadaslarim olsun bu tip seylerden hoslanirim.
Ornegin ertesi gun icin sozlesmisizdir. Bir yere gidilcektir.ufacik biseyden birsey cikartir bahane eder gelmicem der cikar.cocuk gibi.burnumdan getirir aralarda birakir.
Kuzenlerim bulusur gitmez ben oyle fotograflarina bakar uzulurum.
Bu huyu beni cok bunaltti yordu.yeni arkadas edinemez.artik gercekten sinir minir kalmadı.
Huylu huyundan vazgecermi nerde.ona bakmadan gittigim gezdigim arkadaslarim falan var ama esli gidilcek ortamlarda var sonucta.
tedavi derken canım ciddi soruyorum.psikolojikmi nasıl nerde ve bunun başlığı ne olmalı. doktora ne demeliyim[/QUOTE kk nde bazi bayanlar herseyi tedaviye bagliyor ya hastayim.yorgun geliyorum isten disari cikasim yok desen; git tedavi ol dicekleracaba psikologlarla anlasmali olanmi var burada.herseye tedavi ol cnm diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?